CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon
Wilt u weten wat wij in verband met corona doen? Klik hier

Waterdichte panelen voor de badkamer

Ontvang gratis de inspiratiegids en ontdek de voordelen
Home » Badkamer renoveren » Wandpanelen badkamer

Wandpanelen badkamer als alternatief voor tegels

Molenaar heeft een grote keuze aan badkamer wandpanelen. Wij bieden wandpanelen in tegelpatroon en voegloze wandpanelen in allerlei patronen, kleuren en maten. Uw badkamer renovatie wordt in 1 dag gerealiseerd, inclusief het vervangen van de bestaande wand- en vloertegels. Onze waterdichte panelen zijn zeer onderhoudsvriendelijk en is daarmee het perfecte alternatief voor tegels in de badkamer. Tevens krijgt u 15 jaar garantie.

De robuuste wandpanelen zijn vervaardigd uit het hoogwaardige materiaal acryl. Dit is bewust gekozen. Acryl is uitermate goed bestand tegen schoonmaakmiddelen, verkleurt niet in het zonlicht en is als enige materiaal waterdicht. Dit vertaalt zich naar veilige en waterbestendige wandpanelen die onderhoudsvriendelijk zijn. Deze voordelen biedt een inloopdouche van polyester niet.

Deze moderne wandpanelen zijn onderdeel van onze badkamer renovatie oplossingen en zijn op dit moment niet los verkrijgbaar.

Bekijk welke badkamer renovatie bij u past

Wandpanelen zijn gemakkelijk te bevestigen in elke badkamer

Met waterdichte panelen van Molenaar wordt het verbouwen van uw badkamer een stuk makkelijker. De wandpanelen worden namelijk over het bestaande tegelwerk heen geplaatst. De badkamer renovatie wordt niet alleen voordeliger, maar voorkomt ook een wekenlange verbouwing zonder hak- en breekwerk.

De waterdichte panelen zijn gemakkelijk te bevestigen doordat deze perfect in elkaar passen. Het voordeel is dat u geen zichtbare naden meer in de badkamer ziet. Dat ziet er niet alleen erg mooi uit, maar het is ook nog eens een stuk hygiënischer. Vuil krijgt geen kans meer om zich op te hopen waardoor de badkamer veel langer mooi blijft. Dat maakt deze platen erg geschikt voor een badkamer renovatie.

Welk badkamer wandpaneel past bij u?

Waterdichte panelen badkamer voordelen:

Steeds meer mensen kiezen voor wandpanelen in de badkamer in plaats van traditionele wandtegels. De waterdichte panelen zijn relatief snel te plaatsen tot een strak eindresultaat. De kant en klare wandpanelen van Molenaar zijn bij uitstek geschikt voor het bekleden van de wanden in de gehele badkamer. De panelen zijn voorzien van een HPL toplaag. Deze toplaag voorkomt verkleuring en het verspochten van de wandpanelen, iets wat regelmatig voorkomt bij wandtegels in de badkamer. In de toplaag is een tegelmotief gefreesd en is niet van echt te onderscheiden. Bovendien zijn de Molenaar wandpanelen eenvoudig te reinigen dankzij de gladde voegen en HPL toplaag die ongevoelig is voor schimmels.

Waterdichte wandpanelen badkamer voordelen

Bezoek één van
onze inspiratiecentra

Bezoek één van
onze inspiratiecentra

  • Bekijk diverse badkamer opstellingen
  • Deskundig advies op maat
  • Heerlijke koffie en gratis parkeren.