CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon
Wilt u weten wat wij in verband met corona doen? Klik hier

Waterdichte Wallpanels voor de badkamer

Ontvang gratis de inspiratiegids en ontdek de voordelen
Home » Badkamer renoveren » Wandpanelen badkamer

Uw badkamer renovatie van A tot Z in onze handen

Molenaar is gespecialiseerd in badkamer renovaties in 1 dag, zonder grote verbouwing. Of u nu een kleine of grote badkamer heeft, wij hebben een badkamer renovatie voor iedereen, op maat gemaakt, die voldoet aan al uw wensen en behoeften. We plaatsen een veilige inloopdouche of douchecabine op maat op de plek van uw oude bad of douche. Indien gewenst vervangen we ook wastafelmeubels, radiatoren en het toilet. Inmiddels hebben wij meer dan 10.000 klanten mogen helpen met het renoveren van hun badkamer.

 

Win een Rituals pakket

Vraag vandaag nog de brochure aan en maak kans op een Rituals Relaxpakket! Elke week verloten we 2 cadeausets onder de aanvragers van de Molenaar brochure.

Ja, stuur mij de gratis brochure!

Wallpanels badkamer als alternatief voor tegels

Molenaar heeft een grote keuze aan badkamer Wallpanels. Wij bieden Wallpanels in tegelpatroon en voegloze Wallpanels in allerlei patronen, kleuren en maten. Uw badkamer renovatie wordt in 1 dag gerealiseerd, inclusief het vervangen van de bestaande wand- en vloertegels. Onze waterdichte panelen zijn zeer onderhoudsvriendelijk en is daarmee het perfecte alternatief voor tegels in de badkamer. Tevens krijgt u 15 jaar garantie.

De robuuste Wallpanels zijn vervaardigd uit het hoogwaardige materiaal acryl. Dit is bewust gekozen. Acryl is uitermate goed bestand tegen schoonmaakmiddelen, verkleurt niet in het zonlicht en is als enige materiaal waterdicht. Dit vertaalt zich naar veilige en waterbestendige Wallpanels die onderhoudsvriendelijk zijn. Deze voordelen biedt een inloopdouche van polyester niet.

Veilige douche van Molenaar, Truc van 1 dag

U krijgt een op maat gemaakte comfortdouche met waterdichte Wall Panels, die wij binnen 1 dag plaatsen. Deze past precies op de plek van uw oude bad of douche. De comfortdouche van Molenaar geeft u alle vrijheid en veiligheid vanwege de lage instap, de antislip-vloer, Wall Panels én u kunt kiezen voor handige wandbeugels en een douchezitje. Dit noemen wij een badkamer renovatie zonder breken. De moderne- en waterdichte Wall Panels zijn onderdeel van onze veilige Molenaar douche en niet los verkrijgbaar.

Molenaar Primair

U wilt een veilige badkamer tegen een scherpe prijs, luxe uitstraling vindt u in de badkamer minder belangrijk. De Primair is basic, eenvoudig design, in 1 dag geplaatst tegen een scherpe prijs.

 • Advies: Inmeten en 3D-ontwerp
 • Douchevloer: Antislip in wit of pergamon
 • Panelen: Tot 2 meter wit of pergamon
 • Thermostaatkraan: Diverse mogelijkheden
 • Glijstangset: Diverse mogelijkheden
 • Glijstangset: Diverse mogelijkheden
 • Glaswand: Diverse mogelijkheden, Tüv getest
 • Inclusief volledige montage in 1 dag

Molenaar Comfort

U vindt comfort in de badkamer belangrijk in combinatie met en luxe uitstraling en schoonmaakgemak. Sinds het introduceren van deze lijn is elke klant elke keer weer verwonderd door het eindresultaat.

 • Advies: Inmeten en 3D-ontwerp
 • Douchevloer: Antislip (veiligste van NL) in div. kleuren
 • Panelen: Tot 2,4 meter in diverse kleuren en patronen
 • Thermostaatkraan: Diverse mogelijkheden
 • Glijstangset: Diverse mogelijkheden
 • Glijstangset: Diverse mogelijkheden
 • Glaswand: Diverse mogelijkheden, Tüv getest
 • Inclusief volledige montage in 1 dag

Molenaar Deluxe

De Deluxe lijn van Molenaar is voor de ultieme doucheliefhebber. Mensen die weten dat elke dag begint en eindigt in de badkamer en dat kan maar beter geweldig zijn. Naast de prachtige en veiligste douchevloer van Nederland wordt gewerkt met de luxe kranen van Hansgrohe.

 • Advies: Inmeten en 3D-ontwerp
 • Douchevloer: Antislip (veiligste van NL) in div. kleuren
 • Panelen: Tot 2,5/3 meter in diverse kleuren en patronen
 • Thermostaatkraan: Diverse mogelijkheden
 • Glijstangset: Diverse mogelijkheden
 • Glijstangset: Diverse mogelijkheden
 • Glaswand: Diverse mogelijkheden, Tüv getest
 • Inclusief volledige montage in 1 dag

De 5 zekerheden van Molenaar

1. Vriendelijk. Molenaar is altijd vriendelijk als een vertrouwde partner die er is als je hem nodig hebt.

2. Recht door zee. Molenaar is duidelijk in haar communicatie. We zeggen wat kan en niet kan binnen onze dienstverlening en natuurlijk….binnen budget en geen financiële verassingen achteraf.

3. Veiligheid. Molenaar wil het aantal valincidenten onder ouderen voorkomen. Daarmee is uw veiligheid onze belangrijkste prioriteit in het adviseren en plaatsen van veilige inloopdouches.

4. In 1 keer goed. Molenaar streeft ernaar om altijd alles wat we doen in 1 keer goed te doen. Een efficiënte manier van werken geeft  minimale overlast en maximale gemoedsrust.

5. Snelheid. Molenaar wil goed en vooral snel zijn. Snel in het verbeteren van uw veiligheid. Snel in het beantwoorden van al uw vragen. Snel in de levering van uw aankoop. Snel in de metamorfose van uw badkamer.

Wallpanels zijn gemakkelijk te bevestigen in elke badkamer

Met waterdichte panelen van Molenaar wordt het verbouwen van uw badkamer een stuk makkelijker. De Wallpanels worden namelijk over het bestaande tegelwerk heen geplaatst. Deze badkamer renovatie zonder tegels wordt niet alleen voordeliger, maar voorkomt ook een wekenlange verbouwing zonder hak- en breekwerk.

De waterdichte panelen zijn gemakkelijk te bevestigen doordat deze perfect in elkaar passen. Het voordeel is dat u geen zichtbare naden meer in de badkamer ziet. Dat ziet er niet alleen erg mooi uit, maar het is ook nog eens een stuk hygiënischer. Vuil krijgt geen kans meer om zich op te hopen waardoor de badkamer veel langer mooi blijft. Dat maakt deze platen erg geschikt voor een badkamer renovatie.

Waterdichte panelen badkamer voordelen:

Steeds meer mensen kiezen voor Wallpanels in de badkamer in plaats van traditionele wandtegels. De waterdichte panelen zijn relatief snel te plaatsen tot een strak eindresultaat. De kant-en-klare Wallpanels van Molenaar zijn bij uitstek geschikt voor het bekleden van de wanden in de gehele badkamer. De panelen zijn voorzien van een HPL toplaag. Deze toplaag voorkomt verkleuring en het verspochten van de Wallpanels, iets wat regelmatig voorkomt bij wandtegels in de badkamer. In de toplaag is een tegelmotief gefreesd en is niet van echt te onderscheiden. Bovendien zijn de Molenaar Wallpanels eenvoudig te reinigen dankzij de gladde voegen en HPL toplaag die ongevoelig is voor schimmels.

Waterdichte wandpanelen badkamer voordelen

Ontvang de gratis brochure

 • Meer dan 30 pagina's vol inspiratie en informatie over onze oplossingen en veilig douchen.
 • Meer dan 100.000 keer aangevraagd.
 • Ontvang de inspiratiegids binnen 2 werkdagen thuis.