Wij staan voor je klaar terwijl we zitten

Molenaar Contact 

HOE KUNNEN WIJ je HELPEN?

Heb je vragen over je nieuwe of huidige Molenaar badkamer? We helpen graag. Vul het formulier op deze pagina in of mail ons. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op. Liever gelijk iemand spreken? Bel of chat met ons.

 

Adresgegevens hoofdkantoor

Draaiing 4
8072 TC 
Nunspeet

Heb je een vraag? Misschien staat het antwoord hier tussen

> Bekijk Alle

Hoe weet ik dat mijn badkamer aan vervanging toe is?

Een badkamer kan om verschillende redenen aan vervanging toe zijn. Gedateerdheid en gebrek aan comfort zijn veel gehoorde redenen. De badkamer kan bijvoorbeeld niet naar je smaak zijn of je gebruikt de badkamer die in de woning zat toen je hier ging wonen.

Daarnaast kan het ook zo zijn dat de badkamer bepaalde gebreken heeft. Vaak heeft dit te maken met de leeftijd van de badkamer. De jarenlange blootstelling aan vocht zorgt voor poreuze voegen en de vorming van schimmel. Dit is niet alleen slecht voor je gezondheid, maar verhoogt ook het risico op lekkages! Wist je dat de Molenaar Wall Panels geen voegen hebben en daarmee zowel onderhoudsvriendelijk zijn als bestand tegen lekkage?

Naast de leeftijd van de badkamer, kan je eigen leeftijd natuurlijk ook een rol spelen. Vaak gaat het ouder worden gepaard met een verminderde mobiliteit. Het kan zijn dat je badkamer bijvoorbeeld een gladde vloer heeft, een hoge instap of weinig houvast biedt bij het opstaan. Merk je dat jouw badkamer onveilig is? Molenaar helpt je graag bij de oriëntatie, het ontwerp, uitvoering en nazorg!

Ik wil een nieuwe badkamer, maar waar moet ik beginnen?

Allereerst hartelijk dank dat je de Molenaar website bezoekt tijdens je oriëntatie. Dit is een mooie eerste stap om even rond te kijken. Daarom hebben we, speciaal voor jou, een aantal pagina’s ontwikkeld waar je wellicht leuke ideeën van krijgt. Heb je liever een papieren inspiratiemagazine thuis terwijl je op de bank van een bakje koffie of thee geniet? Vraag het gratis inspiratiemagazine aan en laat je inspireren. Heb je een vraag of wil je telefonisch advies? Je kunt contact opnemen via 0341-23 23 00 met ons klantadvies team.

Ik wil graag een inspiratiemagazine aanvragen, wat kan ik daarvan verwachten?

Leuk dat je het Molenaar inspiratiemagazine aan wilt vragen! Het magazine wordt per post verstuurd, zodat je er thuis in alle rust doorheen kunt bladeren. In het magazine vind je alles over onze badkameroplossingen, verschillende badkamerstijlen en een aantal vanaf-prijzen. Ook leggen we uitgebreid uit hoe wij te werk gaan. Om het nóg duidelijker te maken, zie je een aantal voor- en na eindresultaten. Benieuwd wat andere klanten vinden van Molenaar? In het magazine vertellen tevreden klanten over hun ervaring.

Ik ben erg benieuwd naar een Molenaar badkamer, waar kan ik deze in het echt bekijken?

Afbeeldingen geven een mooie eerste indruk, maar hoe ziet een Molenaar badkamer er in het echt uit? Molenaar heeft diverse showrooms waar je van harte welkom bent om een kijkje te nemen. Wil je een adviesgesprek waarbij een adviseur met je meedenkt, adviseert en een mooi 3D-ontwerp voor je maakt? Kijk welke showroom bij jou in de buurt is en plan een vrijblijvend adviesgesprek.

Hoe verloopt een adviesgesprek?

Goed om te horen dat het Molenaar concept aansluit bij jouw wensen. Om te kijken wat de mogelijkheden zijn in jouw badkamer, plannen wij graag een adviesgesprek in. Dat kan online via dit formulier of telefonisch via 0341-23 23 00.

De ene badkamer is de andere niet. Daarnaast verschilt jouw verlanglijstje met die van je buurman of buurvrouw. Persoonlijke aanpak staat daarom centraal in alles wat wij doen. Molenaar komt graag bij je thuis om te kijken wat wij voor je kunnen beteken. Door middel van een persoonlijk adviesgesprek aan huis bieden wij een oplossing helemaal op maat. Zo krijg je een scherpe offerte en een 3D-tekening waardoor je precies weet wat je krijgt als Molenaar jouw droombadkamer maakt. En je hoeft er je huis niet eens voor uit! Lees hier meer over ons thuisadvies

Hoe waarborgt Molenaar de kwaliteit?

Molenaar houdt in het hele proces de kwaliteit hoog. Dit begint al met de keuze voor onze materialen en leveranciers. Wij werken met bekende merken zoals Hansgrohe, Geberit en Sunshower. Onze glaswand en douchevloer voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen van de NEN. Wanneer de juiste materialen zijn uitgezocht voor jouw ideale badkamer, komt de inmeter langs. Hij meet tot op de millimeter alles nauwkeurig na. Onze eigen afdeling werkvoorbereiding doet de laatste controle, waarna alle materialen voor jouw badkamer worden besteld. Wanneer deze binnenkomen in ons distributiecentrum, worden ze stuk voor stuk gecontroleerd op kwaliteit.

Als alle materialen zijn gesorteerd en bekeken, worden deze ingeladen in de bus van het montageteam. Dit team bestaat uit monteurs die een interne opleiding hebben genoten. Ook ontvangen zij regelmatig trainingen over de laatste ontwikkelingen. Zij hebben uitsluitend gereedschap bij zich van A-kwaliteit. Wist je dat de monteurs alle looppaden naar de badkamer afdekken, zodat we zo min mogelijk overlast veroorzaken? Ook maken zij alles weer netjes schoon wanneer de badkamer klaar is. Zo kan jij zorgeloos genieten van je nieuwe badkamer.

Molenaar is een lerende organisatie die vakmanschap levert. Feedback van onze klanten is daarom cruciaal om de kwaliteit hoog te houden. Reviews worden dagelijks bekeken door ons. Succes worden gevierd, van fouten leren we. Ben je benieuwd wat onze klanten van Molenaar vinden? Molenaar is met recht trots op haar goede reviews.

Wat kost een badkamer?

De kosten van een badkamerrenovatie of -verbouwing bij Molenaar Badkamers variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de omvang van de verbouwing, de gekozen materialen en jouw eigen specifieke wensen. Goed om te weten: bij Molenaar zijn de genoemde prijzen altijd inclusief montage. Belangrijke factoren die invloed hebben op de prijs: 

  1. Wat wil je renoveren? Hoe meer wensen, hoe duurder het wordt;
  2. De gewenste afmeting van de nieuwe inloopdouche;
  3. De keuze voor een badkamerstijl en/of een luxe badkamerelement als een Sunshower;
  4. De hoeveelheid arbeid die nodig is voor de badkamerrenovatie.

De kosten van een nieuwe badkamer bij Molenaar

De vanafprijs van een nieuwe inloopdouche die in één dag geplaatst wordt is € 5.990,-. Wil je een extra element als een wastafel of toilet, ga je richting een vanafprijs van €7.990,-. Met een complete badkamer­aanpassing kies je voor een volledige vervanging van de badkamer in de stijl jij mooi vindt, inclusief wastafelmeubel, spiegels, luxe vloeren en regendouche. Reken hierbij op een vanafprijs van €15.000,-. Afhankelijk van de stijl die je kiest, de grootte van de badkamer en de toevoeging van luxe elementen als een Sunshower kan de prijs oplopen.

Een gemiddelde prijsindicatie voor een badkamerrenovatie bij Molenaar ligt tussen € 5.990 en € 30.000. Het is echter belangrijk om te weten dat deze bedragen slechts een algemene schatting zijn. De daadwerkelijke prijs van je aanpassing stellen we vast tijdens het adviesgesprek. 

Voor een nauwkeurig kostenplaatje én om jouw specifieke behoeften te bespreken, raden we aan contact op te nemen met een van onze badkameradviseurs. Zij kunnen je helpen met het vinden van oplossingen die passen binnen jouw budget en tegelijkertijd voldoen aan jouw wensen voor een prachtige badkamer(aanpassing).

Wat is de levertijd?

Op de koopovereenkomst staat de verwachte levertijd, zoals onze adviseur die met je heeft besproken. Er komt, zoals afgesproken, nog een medewerker van Molenaar langs om de exacte maten en de situatie op te nemen. Wij nemen contact op om deze afspraak te maken. Wij streven ernaar om het inmeten binnen twee weken na het bezoek van onze adviseur uit te voeren. Indien de verwachte levertijd onverhoopt niet wordt gehaald, nemen wij tijdig contact met je op.

Wanneer wordt mijn badkamer geplaatst?

Rond de verwachte week van plaatsing nemen wij contact met je op om een afspraak te maken. De afspraak voor de dag van montage vindt altijd plaats in overleg. De installateurs van het Molenaar montageteam zijn gespecialiseerd in het monteren van onze douches. Zij zullen het gehele proces zorgvuldig uitvoeren.

Hoe gaan de installateurs te werk?

Op de afgesproken dag bellen de installateurs je uiterlijk om 7:45 uur op om te laten weten hoe laat ze exact bij jou arriveren. De installateurs zullen na montage alles opruim Lees hier meer over onze werkwijze

Kan mijn cv-ketel mijn regendouche van voldoende water voorzien?

Bij het inmeten van de Molenaar douche kijken we of jouw cv-ketel geschikt is voor een regendouche. Wanneer je een regendouche hebt besteld, kan je er dus vanuit gaan dat de cv-ketel jouw regendouche van voldoende water kan voorzien. De kracht van de waterstraal is sterk afhankelijk van de waterdruk en het aantal gaatjes in de douchekop. Hoe kleiner of hoe minder gaatjes, des te feller de waterstraal. Daarnaast wordt de waterdruk bepaald door de warmwater capaciteit van de cv-ketel.

Stel je vraag hier

Wij staan voor je klaar terwijl we zitten

Kom je langs? Vind de showroom bij jou in de buurt