Dubbel industrieel wastafelmeubel met ronde spiegel inclusief verlichting

Plan je afspraak
Bij Molenaar

Bezoek onze showroom

Gratis advies aan huis

PLAN JE SHOWROOM _ AFSPRAAK BIJ JOU IN DE BUURT (2)

Wil je onze uitgebreide Molenaar-collectie op je gemak in het echt bekijken? Laat je verrassen door de nieuwste trends, innovaties en badkamerstijlen en ga op ontdekkingstocht in jouw dichtstbijzijnde showroom. Onze fantastische badkameradviseurs denken graag met je mee, zodat jij de állerbeste keuze maakt. Geniet vandaag van de badkamer van morgen.

PLAN JE SHOWROOM _ AFSPRAAK BIJ JOU IN DE BUURT (1)

Ontdek de mogelijkheden van Molenaar in je eigen woonkamer! Tijdens het thuisadvies neemt de adviseur van Molenaar uitgebreid de tijd om je wensen en behoeftes helder te krijgen en de Molenaar collectie met je door te nemen. Op basis van die informatie stelt de adviseur een advies op maat samen en maakt een scherpe offerte op, die uiteraard geheel vrijblijvend is. 

Veilig en comfortabel douchen
in de stijl die bij jou past 

Veilig onder de douche stappen, dát is wat je wilt. Bij Molenaar vervangen we in een mum van tijd je oude bad of douche door een comfortabele inloopdouche met lage instap, in de stijl die jij mooi vindt. We nemen al je zorgen uit handen, van (thuis)advies tot razendsnelle plaatsing. Zo wordt de dagelijkse badkamerroutine nog leuker én kun je langer genieten van je fijne thuis.

background 2401_10-jaar_Widget-Onder_1982x1114-2