Schets en koopovereenkomst van Molenaar

Molenaar 
Badkamer prijzen

Gratis inspiratie magazine

De showroom in je eigen huis

De prijzen van een Molenaar badkamer

De aanschaf van een badkamer is niet zo maar iets. Je wilt graag weten wat voor kosten je kunt verwachten. Om je een inschatting te geven, hebben we verschillende vanaf-prijzen per type oplossing voor je opgesteld. De daadwerkelijke prijs van je aanpassing stellen we vast tijdens het adviesgesprek. Die prijs blijft zoals afgesproken, dus er komen geen financiële verrassingen achteraf. Zo sta je altijd met een goed gevoel onder de douche.

Offerte op maat ontvangen?

Plan een adviesgesprek bij je thuis en ontvang direct een persoonlijke offerte van de Molenaar adviseur. Geheel afgestemd op je wensen en de mogelijkheden van je badkamer.

Desktop_Rechts_Johan_adviseur Mobile_Onder_Johan_Adviseur

Molenaar
Inloopdouche

Een veilige inloopdouche in 1 dag geplaatst

Een kleine ingreep voor ons, een groot verschil voor jou: een inloopdouche met maximaal comfort en meer bewegingsvrijheid. Afgewerkt met onderhoudsvrije Wallpanels van hoogwaardig materiaal die heel lang meegaan.
 

Vanaf €4.990,-

Molenaar
Inloopdouche extra

In 2 dagen een nieuwe inloopdouche met extra element

Kies de badkamer van je dromen. Met een comfortabele inloopdouche en extra’s zoals een wastafel of een radiator, die je badkamer compleet maken. Dat kan ons montageteam al in twee dagen realiseren. Nergens anders krijg je dat zo snel geregeld!

VANAF €7.990,-
 

Kies uit extra elementen

Molenaar
Complete badkameraanpassing

Geniet in een week van een compleet nieuwe badkamer

Met een complete badkamer­aanpassing kies je voor een volledige vervanging van de badkamer. Inclusief wastafelmeubel, spiegels, luxe vloeren en heerlijke regendouche. Kies de stijl die bij je past en geniet van de badkamer waar jij je thuis in voelt.

Ben je benieuwd naar de prijs van een complete aanpassing voor jouw badkamer, volledig in je eigen stijl? Maak dan een afspraak voor een adviesgesprek. 

Kies de stijl van je droombadkamer

Plan je 
showroom­afspraak

De Molenaar collectie in het echt bekijken? Kom langs in de showroom en ontdek de verschillende badkamerstijlen en mogelijkheden van Molenaar. We staan klaar om je te adviseren.

Desktop_Rechts_Natasja_Showroom Mobile_Onder_Natasja_Showroom