Gebroken beton met grijze vloer en kastanje truffel wastafelmeubel, fijne reis

Molenaar 
Wallpanels

HET ALTERNATIEF VOOR TEGELS

Gratis Inspiratie magazine

Showroom in de buurt vinden

Badkamer Wandpanelen 

De mooiste manier om je badkamer te bekleden

De Molenaar Wallpanels zijn het perfecte alternatief voor wandtegels in de badkamer. Alleen een nieuwe inloopdouche of de hele badkamer aanpakken: in 1 dag halen we je oude bad of douche eruit en plaatsen we een nieuwe en veilige inloopdouche terug op dezelfde plek. We bekleden de douchewand met waterdichte wandpanelen, die we over de oude tegels heen plaatsen. Geen wekenlange verbouwing dus. Dat noemen wij een badkamer renovatie zonder breken. Ontdek de voordelen en de ruime collectie van Molenaar Wallpanels.

01
Snel te plaatsen

We plaatsen de Wallpanels over het bestaande tegelwerk. Er komt dus geen hak- en breekwerk aan te pas. Dat scheelt tijd!

 


02
Makkelijk te onderhouden

Molenaar Wallpanels zijn vrijwel voegloos en ongevoelig voor schimmels. Ze zijn daarom zeer onderhoudsvriendelijk.


03
Volledig waterdicht

Wallpanels zijn gemaakt van waterbestendig materiaal en passen perfect in elkaar. De panelen zijn dus gegarandeerd waterdicht.


04
Verschillende stijlen

Van basic wit tot luxe marmer: Molenaar Wallpanels zijn er in allerlei patronen, kleuren en maten. Zelfs met tegelmotief.

Ontvang het 
gratis inspiratiemagazine

Laat je inspireren door verschillende badkamerstijlen, maak kennis met onze vakmensen en lees alles over onze innovatieve producten. Vraag het gratis magazine aan en ontdek de badkamer van morgen!

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-graphite Mobile-Onder_magazine_los

Onze oplossingen 

VERSCHILLENDE stijlen Wallpanels

Je badkamer renoveren
Van A tot Z Door Molenaar

Kies voor een badkameraanpassing waar je nu en in de toekomst van geniet. Of je nou op zoek bent naar een doucheaanpassing, een inloopdouche met extra elementen of een compleet nieuwe badkamer: bij Molenaar vind je de badkamer waar jij je thuis in voelt.

background 2311_Najaar_Widget-Onder_1982x1114

BENIEUWD NAAR onze 
Wallpanels?

Geschikt 
voor elke badkamer

Heeft je badkamer een hoger plafond of een schuine wand? Geen probleem. Molenaar Wallpanels zijn geschikt voor iedere badkamer. De waterdichte wandpanelen zijn gemaakt van materiaal met hoogwaardige kwaliteit. Ze zijn goed bestand tegen schoonmaakmiddelen en verkleuren niet in het zonlicht. En die kwaliteit garanderen we. Daarom heb je 15 jaar garantie op onze Wallpanels.

Goed om te weten: Molenaar Wallpanels zijn onderdeel van de Molenaar inloopdouche en niet los verkrijgbaar.

De Voordelen 
van onze wallpanels

Heb je weleens gedacht aan waterdichte wandpanelen in de badkamer? Het lijkt vaak vanzelfsprekend om te kiezen voor badkamertegels, maar onze panelen hebben een hele hoop voordelen. We zetten ze hier allemaal voor je op een rijtje.

Alle Badkamer elementen

GERELATEERDE BLOGS

Meer informatie ? Ontvang het gratis magazine