2401_Blog-Badkamertrends-2024_Trend-5-3_1420x1066px

Molenaar 
Wallpanels

HET ALTERNATIEF VOOR TEGELS

Gratis Inspiratie magazine

Showroom in de buurt vinden

Badkamer Wandpanelen 

De mooiste manier om je badkamer te bekleden

De Molenaar Wallpanels zijn het perfecte alternatief voor wandtegels in de badkamer. Alleen een nieuwe inloopdouche of de hele badkamer aanpakken: in 1 dag halen we je oude bad of douche eruit en plaatsen we een nieuwe en veilige inloopdouche terug op dezelfde plek. We bekleden de douchewand met waterdichte wandpanelen, die we over de oude tegels heen plaatsen. Geen wekenlange verbouwing dus. Dat noemen wij een badkamer renovatie zonder breken. Ontdek de voordelen en de ruime collectie van Molenaar Wallpanels.

01
Snel te plaatsen

We plaatsen de Wallpanels over het bestaande tegelwerk. Er komt dus geen hak- en breekwerk aan te pas. Dat scheelt tijd!

 


02
Makkelijk te onderhouden

Molenaar Wallpanels zijn vrijwel voegloos en ongevoelig voor schimmels. Ze zijn daarom zeer onderhoudsvriendelijk.


03
Volledig waterdicht

Wallpanels zijn gemaakt van waterbestendig materiaal en passen perfect in elkaar. De panelen zijn dus gegarandeerd waterdicht.


04
Verschillende stijlen

Van basic wit tot luxe marmer: Molenaar Wallpanels zijn er in allerlei patronen, kleuren en maten. Zelfs met tegelmotief.

Veilig en comfortabel douchen
in de stijl die bij jou past 

Veilig onder de douche stappen, dát is wat je wilt. Bij Molenaar vervangen we in een mum van tijd je oude bad of douche door een comfortabele inloopdouche met lage instap, in de stijl die jij mooi vindt. We nemen al je zorgen uit handen, van (thuis)advies tot razendsnelle plaatsing. Zo wordt de dagelijkse badkamerroutine nog leuker én kun je langer genieten van je fijne thuis.

background 2401_10-jaar_Widget-Onder_1982x1114-2

Onze oplossingen 

VERSCHILLENDE stijlen Wallpanels

Vind een Molenaar showroom in de buurt

2404_Algemeen_Widget-Onder_1982x1114

Geschikt 
voor elke badkamer

Heeft je badkamer een hoger plafond of een schuine wand? Geen probleem. Molenaar Wallpanels zijn geschikt voor iedere badkamer. De waterdichte wandpanelen zijn gemaakt van materiaal met hoogwaardige kwaliteit. Ze zijn goed bestand tegen schoonmaakmiddelen en verkleuren niet in het zonlicht. En die kwaliteit garanderen we. Daarom heb je 15 jaar garantie op onze Wallpanels.

Goed om te weten: Molenaar Wallpanels zijn onderdeel van de Molenaar inloopdouche en niet los verkrijgbaar.

BENIEUWD NAAR onze 
Wallpanels?

De Voordelen 
van onze wallpanels

Heb je weleens gedacht aan waterdichte wandpanelen in de badkamer? Het lijkt vaak vanzelfsprekend om te kiezen voor badkamertegels, maar onze panelen hebben een hele hoop voordelen. We zetten ze hier allemaal voor je op een rijtje.

Alle Badkamer elementen

GERELATEERDE BLOGS

Meer informatie ? Ontvang het gratis magazine