Industrieel_betonlook_Warmth Panel_online - kopie (2)

MOLENAAR 
Warmth Panel

Altijd aangenaam douchen

Duurzaam douchen 
Met Warmth Panels

Altijd een aangename temperatuur in de badkamer, terwijl je bespaart op de energiekosten. Maak kennis met de Molenaar Warmth Panels! Molenaar Warmth Panels zijn een duurzaam alternatief voor de traditionele radiator. Zo ben je binnen een mum van tijd helemaal klaar voor de toekomst.Alle voordelen
op een rij


  • Gelijkmatige verwarming
  • Laag in energieverbruik
  • Geen luchtcirculatie, dus stof verplaatst zich niet
  • Zeer effectief tegen schimmelvorming
  • Warmte en verlichting in één
  • Geleverd met handige thermostaat
  • Jarenlange garantie en onderhoudsvrij

Ontvang het 
gratis inspiratiemagazine

Laat je inspireren door verschillende badkamerstijlen, maak kennis met onze vakmensen en lees alles over onze innovatieve producten. Vraag het gratis magazine aan en ontdek de badkamer van morgen!

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-graphite Mobile-Onder_magazine_los

ONTDEK DE KRACHT VAN INFRAROOD

 Duurzaam douchen

Er zijn steeds meer manieren om een woning te verduurzamen. En dat is ook belangrijk: de klimaatdoelstellingen zijn immers fors. In 2030 moeten 1,5 miljoen bestaande woningen in Nederland gasvrij zijn gemaakt. In combinatie met de stijgende energiekosten is dit reden te meer om te zoeken naar alternatieve warmtebronnen voor in huis. Met de Molenaar Warmth Panels start je de duurzame transitie van je huis in de badkamer!


Bespaar tot 60% aan energiekosten

Het Warmth Panel is 100% elektrisch en tot 60% zuiniger dan traditionele verwarmingsmethoden. Heb je zonnepanelen? Dan kan de opgewekte energie worden gebruikt voor het verwarmen van je badkamer. En dat is niet het enige: een douche nemen in een Molenaar badkamer wordt nóg comfortabeler met onze Warmth Panels.

Zo werkt een 
traditionele radiator

Badkamers zijn standaard uitgerust met traditionele radiatoren, die warme lucht afgeven aan de ruimte. De warme lucht stijgt op, koelt af en daalt weer. Door deze manier van luchtcirculatie is het dus bovenin de ruimte warmer dan beneden, en ontstaan er temperatuurverschillen. Bovendien kan de luchtverplaatsing zorgen voor tocht.

Verwarming met infrarood

Verwarming door infrarood werkt net als zonlicht. Zodra infrarode straling in contact komt met een object, neemt dat object de straling op en zet het gelijk om naar warmte. Alles in de ruimte wordt op deze manier verwarmd: de vloer, de muur, het wastafelmeubel. Sta je zelf in de ruimte, dan neemt je lichaam ook warmte op. De warmte is gelijk voelbaar! Ieder object geeft de warmte ook weer af aan de lucht. Hierdoor wordt de badkamer zeer gelijkmatig verwarmd en zal de badkamer niet tochten.

Vind een Molenaar showroom in de buurt

2404_Algemeen_Widget-Onder_1982x1114

Warmte en verlichting in één

Het Molenaar Warmth Panel wordt aan het plafond bevestigd voor optimale verwarming van de gehele ruimte. Hierdoor neemt het paneel weinig ruimte in beslag. Bovendien geeft het paneel niet alleen warmte, maar dient het ook als lamp. We sluiten het Warmth Panel aan op het bestaande lichtpunt, dus er is geen grote verbouwing nodig.


Hygiënische oplossing met strak design

Het schoonhouden van de badkamer is een hele klus. Doordat het een vochtige ruimte is, ligt schimmelvorming op de loer. Het Warmth Panel van Molenaar zorgt ervoor dat schimmel geen kans meer heeft. Dit bespaart je een hoop ongemak!


Nooit meer koude badkamertegels

Het gevoel dat je niet onder de warme douche vandaan wilt vanwege de kou in de badkamer. Een onaangename ervaring! De Molenaar Warmth Panels zorgen ervoor dat je geen koude badkamertegels meer op hoeft te stappen.

Benieuwd naar het
Warmth panel?

Hygiënische oplossing

De Warmth Panels van Molenaar verhogen de hygiëne in de badkamer. Het paneel zorgt ervoor dat vocht verdampt, waardoor het zeer effectief is tegen schimmelvorming. En omdat het paneel met infrarood werkt en dus geen lucht circuleert, verplaatst het stof in de badkamer niet. De badkamer blijft dus veel schoner!


Verzekerd van gemak en kwaliteit

Het Warmth Panel is gemakkelijk te bedienen met de afstandsbediening inclusief dag- en tijdsinstelling. Het paneel heeft een klokthermostaat waarmee de temperatuur van de badkamer separaat te reguleren is. Door het strakke design is het Warmth Panel ook uitermate geschikt voor iedere andere ruimte in huis. Bovendien ben je verzekerd van kwaliteit: op het verwarmingselement zit 20 jaar garantie. Onderhoud is niet nodig. Ook krijg je 5 jaar garantie op de kleurvastheid van de voorplaat.

Alle BADKAMERELEMENTEN

GERELATEERDE BLOGS

Meer inspiratie? Ontvang het gratis magazine