Marmeren badkamer met chromen garnituur en zwarte sunshower naast babyblauwe wastafel

Wat kost een nieuwe badkamer 

inclusief montage?

Vrijblijvende offerte op maat?

Gratis inspiratie magazine

Wat kost een nieuwe badkamer inclusief montage?

Ben je toe aan een nieuwe badkamer, maar zit je niet te wachten op een wekenlange verbouwing? Molenaar snapt dit als geen ander. Daarom plaatsen we een inloopdouche in 1 dag, en duurt een complete badkameraanpassing slechts 3 tot 5 dagen!

Je wilt natuurlijk wel weten wat een nieuwe badkamer gaat kosten. Dat is begrijpelijk. Je hebt waarschijnlijk een bepaald budget in gedachten. We vertellen je graag meer over de kosten van een nieuwe badkamer.

MEER Informatie? ONTVANG HET GRATIS MAGAZINE

Welke factoren hebben invloed op de kosten?

Elke badkamer is anders. Daarom maken wij iedere badkamer verbouwing op maat. Er zijn een aantal factoren die invloed hebben op de kosten. Denk aan de vormgeving, de grootte van de badkamer en de staat van het leidingwerk.

Daarnaast spelen jouw wensen en behoeften natuurlijk ook een belangrijke rol in de kosten van een badkamer renovatie. 


Belangrijkste factoren:
01 Wat wil je renoveren? Hoe meer wensen je hebt, des te meer de renovatie kost
02 De gewenste afmeting van de nieuwe inloopdouche
03 De keuze voor een specifieke collectie of badkamerstijl
04 De hoeveelheid arbeid die nodig is voor de badkamer renovatie

Wat kost een complete badkamer renovatie inclusief montage?

Je hebt vast al wat onderzoek gedaan naar de kosten van een nieuwe badkamer. Vaak zijn de prijzen zonder montage en installatie. Dit zorgt voor onduidelijkheid en maken de totale kosten van een badkamer renovatie erg onvoorspelbaar.

Bij Molenaar zijn de genoemde prijzen altijd inclusief montage. Het kan zijn dat er achteraf toch meer kosten moet worden gemaakt dan gedacht. In dat geval neemt Molenaar die kosten voor eigen rekening. Zo zijn er geen verrassingen achteraf en stap je met een gerust gevoel je nieuwe badkamer in.

Benieuwd naar wat jouw nieuwe badkamer kost? 

Ontvang het 
gratis inspiratiemagazine

Laat je inspireren door verschillende badkamerstijlen, maak kennis met onze vakmensen en lees alles over onze innovatieve producten. Vraag het gratis magazine aan en ontdek de badkamer van morgen!

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-graphite Mobile-Onder_magazine_los

Welke badkamer kost wat?

Kies voor een badkamer renovatie waar je nu en in de toekomst van geniet. Wij stemmen onze oplossing helemaal af op jouw wensen en behoeften. Of je nou op zoek bent naar een veilige inloopdouche, een aanpassing met extra elementen of een compleet nieuwe badkamer: bij Molenaar vind je de badkamer waar jij je in thuis voelt.

Iedere oplossing en collectie heeft zijn eigen prijskaartje. Het is daarom lastig te zeggen wat jouw badkamer renovatie precies gaat kosten. Ga je voor een comfortabele inloopdouche inclusief een mooie wastafel of wil je een complete badkameraanpassing? Klik hieronder voor de verschillende mogelijkheden.

Een badkamer renovatie door Molenaar

Wij zijn ons bewust van de impact die een badkamer renovatie kan hebben. Daarom is Molenaar jouw partner in het gehele proces. Van inspiratie tot advies, van inmeten tot de installatie. Wij nemen je zorgen volledig uit handen door middel van onze slimme oplossingen.

Denk aan een inloopdouche met lage instap, waterdichte panelen, antislipvloer, wastafelmeubels en comfortabele toiletten. Op die manier wordt jouw badkamer in een handomdraai weer comfortabel, veilig en gebruiksvriendelijk. Zo geniet je vandaag al van de badkamer van morgen.

Wat kost een badkamer precies?

Het is lastig om een voorstelling te maken bij de kosten van een nieuwe badkamer. Daarom is ons concept zo ingericht dat we je van A tot Z begeleiden. Wil je een nieuwe inloopdouche of ga je voor een badkamer renovatie? Molenaar helpt je graag bij het oriënteren.

Een mooie stap in dit proces is een persoonlijk advies van onze adviseurs. Maak een afspraak met onze adviseur in de showroom of bij je thuis en ontvang 3D-beeld en scherpe offerte. Zo weet je precies wat jouw nieuwe badkamer kost.

Het gemak van 
een advies aan huis

Een nieuwe badkamer samenstellen, gewoon vanuit je eigen woonkamer. Molenaar brengt de showroom bij je thuis! Vraag een thuisadvies aan en ontdek de mogelijkheden van Molenaar.  

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-royal 2306_Conversieblokken-1982x1114px-Mobile_Thuisadvies