10 jaar
Molenaar

10 jaar 
Vakmanschap 

Een feestelijk jaar voor Molenaar, dát is 2024 in een notendop. Een decennium klanten blij maken met de mooiste (toekomstproof) badkameroplossingen, vakkundige monteurs in eigen huis, fantastische innovaties zoals de unieke Molenaar Wallpanels in allerlei stijlen, met als resultaat een snelle verbouwing zónder breekwerk en gedoe. Ons doel? Klanten vandaag laten genieten van de badkamer van morgen. Benieuwd naar Molenaar van begin tot eind? Reis met ons mee door de tijdlijn!

Landelijke badkamer van Molenaar

Molenaar door de jaren heen

1

2013 
Start van Molenaar 

De oorsprong van Molenaar, met een nét iets andere naam. Directeur Erwin de Groot start eind 2013 Molenaar Montage en richt zich op de montage van veilige doucheoplossingen. Een aantal maanden later krijgt het bedrijf compleet nieuwe bussen. 

2

2016
Overname Molenaar Welzijn

Molenaar Welzijn, dat trapliften, scootmobielen en snelle doucheoplossingen verkoopt, stopt en wordt overgenomen door Molenaar Montage. De trapliften en scootmobielen worden verkocht en de focus ligt vanaf dan op veilige inloopdouches die in één dag geplaatst kunnen worden én op compleet veilige badkamers. De naam verandert naar Molenaar Badkamers.

3

2017
Nieuwe showrooms

Dé start van de Molenaar-showrooms. Eerst opent in september filiaal Best de deuren, drie maanden later volgt Katwijk. Twee prachtlocaties waar je tot op de dag van vandaag terecht kunt voor veilige badkameroplossingen en deskundig advies.

4

2018
En nóg 'even' twee showrooms

Na Best en Katwijk is het tijd voor nóg meer uitbreiding in de vorm van nieuwe showrooms. Dit keer openen we op feestelijke wijze fraaie filialen in Heerlen en in Roden.

5

2019
Nieuw gezicht, nieuwe huisstijl

Illusionist en televisiepresentator Hans Kazàn sluit zich aan als het nieuwe gezicht van Molenaar. En daarbij hoort een nieuwe huisstijl, dus de bussen worden meteen in een verfrissende oranje jas gegoten. 

6

2021
Showroom nummer 5

Showroom nummer vijf is een feit, dit keer in Breda. Extra bijzonder is dat deze locatie wordt uitgebreid met een soort tweede hoofdlocatie. Naast Nunspeet kunnen we nu ook vanuit deze locatie monteurs werven en naar klanten rijden om een badkamerdromen te realiseren. Van Nunspeet telkens richting het zuiden is best ver; nu kunnen we een stuk sneller bij de klant zijn.

7

2022
Welkom Natasja Froger

Tijd voor verandering. Molenaar krijgt een compleet nieuwe huisstijl; van oranje naar de huidige look-and-feel met frisse tinten. Ook komt er nieuwe website en focust de badkamerspecialist zich naast inloopdouches ook op complete toekomstbestendige badkamers in allerlei verschillende stijlen. Daarbij dient zich een nieuw gezicht aan: Natasja Froger!

8

2023
Hallo nieuw hoofdkantoor

Van Energieweg naar Draaiing, het hoofdkantoor in Nunspeet verhuist begin 2023. Groter én mooier, inclusief een eigen opleidingsinstituut waar we monteurs opleiden en een prachtige experience showroom. Een mooie plek om onze klanten te inspireren en adviseren, wat we tot op de dag van vandaag met alle liefde doen.

Vind een Molenaar showroom in de buurt

2404_Algemeen_Widget-Onder_1982x1114