Showroom-Nunspeet-1


SHOWROOM

MOLENAAR Nunspeet
 

OPENINGSTIJDEN

*(Maandag geopend, geen adviseur aanwezig)

Maandag

tot

Dinsdag

tot

Woensdag

tot

Donderdag

tot

Vrijdag

tot

Zaterdag

tot

Zondag

Gesloten

ADRESGEGEVENS

Draaiing 4
8072 TC Nunspeet

Route plannen
Maps_vestigingen_website_nunspeet_Daaiing-4

Plan je 
showroom­afspraak

De Molenaar collectie in het echt bekijken? Kom langs in de showroom en ontdek de verschillende badkamerstijlen en mogelijkheden van Molenaar. We staan klaar om je te adviseren.

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-sand 2306_Conversieblokken-1982x1114px-Mobile_Showroomafspraak

EEN SHOWROOM VOL INSPIRATIE EN ADVIES

Kom naar de showroom in Nunspeet en ervaar de Molenaar collectie in het echt! In onze showroom vind je meerdere badkameropstellingen. We laten je graag kennismaken met onze materialen, kleuren, stijlen en onze innovatieve producten.

Loop binnen of maak een afspraak

De gastheer in de showroom helpt je graag op weg. Wil je liever een persoonlijk advies, dan raden we aan om van tevoren een afspraak in te plannen met de adviseur. 

Wat houdt een adviesgesprek in?

Een badkamer waar jij je in thuis voelt. Daar gaan we naar op zoek tijdens het adviesgesprek in de showroom. De adviseur neemt uitgebreid de tijd voor een passend advies op basis van jouw wensen en maakt een 3D-tekening van jouw keuzes. Ook voor badkamers met ongebruikelijke afmetingen denkt de adviseur mee over een geschikte oplossing. Een showroomafspraak is uiteraard geheel vrijblijvend.

Wil je meer weten over het showroombezoek? Showroomadviseur Robbert vertelt je alles over de inhoud van het gesprek.

Ontvang het 
gratis inspiratiemagazine

Laat je inspireren door verschillende badkamerstijlen, maak kennis met onze vakmensen en lees alles over onze innovatieve producten. Vraag het gratis magazine aan en ontdek de badkamer van morgen!

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-graphite Mobile-Onder_magazine_los