Showroom-Nunspeet-1

Over Molenaar

Dit is Molenaar

Molenaar is marktleider in het leveren en installeren van badkamers die je in staat stellen om nog heel lang in je eigen, fijne huis te blijven wonen. We bieden verschillende doucheoplossingen aan, die we altijd in een mum van tijd plaatsen. Daar komt geen hak- en breekwerk aan te pas. Ons team van gedreven vakmensen werkt zorgvuldig en levert altijd kwaliteit. We maken gebruik van innovatieve materialen die zorgen voor een luxe uitstraling en een lange levensduur van je badkamer. Zo geniet je vandaag al van de badkamer van morgen. 

Directeur Erwin 

over Molenaar

Bij Molenaar vinden we het belangrijk dat je langer kunt blijven genieten van je eigen fijne thuis. Steeds meer mensen ontdekken namelijk dat een toekomstbestendige badkamer je leven aangenamer maakt. Daar hoef je niet mee te wachten: dat kan sneller dan je denkt. Directeur Erwin de Groot vertelt over onze unieke werkwijze. 

Kom werken bij Molenaar 

Bij Molenaar helpen we mensen die nog heel lang van hun eigen huis willen blijven genieten door mooie, comfortabele en veilige badkamers te plaatsen. Dat doen we binnen enkele dagen en altijd met de beste service. En dat kunnen we niet alleen. Sluit jij je aan bij ons team van vakmensen?

Monteur Ruben lachend met kartonnen doos in magazijn

MOLENAAR OPLOSSINGEN

De Molenaar 
belofte 


Kies je voor een badkamer van Molenaar, dan mag je veel van ons verwachten. Wat we je beloven? Daar vertellen we je graag meer over.

Vind een Molenaar showroom in de buurt

2404_Algemeen_Widget-Onder_1982x1114

Onze werkwijze 

Molenaar badkamers PRIJZEN

 

De aanschaf van een badkamer is niet zo maar iets. Je wilt graag weten wat voor investering je kunt verwachten. Bij Molenaar vind je vanaf-prijzen per type oplossing. Omdat de prijs erg afhankelijk is van je wensen en het formaat van jouw badkamer, stellen we de daadwerkelijke prijs van je aanpassing vast tijdens het adviesgesprek. Die prijs blijft zoals afgesproken, dus er komen geen financiële verrassingen achteraf. Zo sta je altijd met een goed gevoel onder de douche.

Team Molenaar

Maak kennis met de kern van onze dienstverlening: ons team van 80 vakmensen! Zij zetten zich iedere dag weer volledig in om de beste service te leveren en je verwachtingen te overtreffen. 

ONTDEK WAT KLANTEN ZEGGEN OVER MOLENAAR

Molenaar maakt vandaag badkamers die klaar zijn voor morgen. Naast het maken van veilige badkamers, vinden wij het ook belangrijk om ons steentje bij te dragen aan de maatschappij. Daarom steunt Molenaar de Walking Football vereniging van Nunspeet en Stichting MAF. Benieuwd wat zij doen voor de samenleving? Je leest het hier.

ZORG DRAGEN 
VOOR DE WERELD VAN MORGEN

MEER INSPIRATIE? ONTVANG HET GRATIS MAGAZINE