Douchewc's aan Geberit muur ingeklapt zijaanzicht

MOLENAAR 
Douchewc

Ultiem comfort en hygiëne

Ultiem gevoel van 
comfort en hygiëne

Steeds meer mensen ontdekken het comfort en de hygiëne van het reinigen met water na een toiletbezoek. Met warm water worden gevoelige lichaamsdelen zachter en optimaler gereinigd dan met toiletpapier. Ervaar het gevoel van ultieme hygiëne in je Molenaar-badkamer met de douchewc van Geberit!

Als je jouw badkamerrenovatie uitbreidt met een nieuwe Geberit AquaClean Sela Douchewc, ontvang je alleen deze maand een gratis Duofresh-set t.w.v. €600,-. De in de toilet geïntegreerde geurzuivering verwijdert nare geurtjes, zodat je badkamer altijd fris ruikt. Alle voordelen 
op een rij


  • Fris gevoel
  • Hygiënisch
  • Gemak en comfort
  • Naar eigen wensen in te stellen
  • Geleverd met handige afstandsbediening
  • Milieuvriendelijk

 

Ontvang het 
gratis inspiratiemagazine

Laat je inspireren door verschillende badkamerstijlen, maak kennis met onze vakmensen en lees alles over onze innovatieve producten. Vraag het gratis magazine aan en ontdek de badkamer van morgen!

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-graphite Mobile-Onder_magazine_los

De douchewc als vervanger van toiletpapier

WhirlSpray techniek

De douchewc reinigt de intieme zone met de waterstraal die uit de ingebouwde douchearm komt. De speciale WhirlSpray technologie zorgt ervoor dat de straal pulseert, waardoor er luchtbellen in het water ontstaan. Hierdoor reinigt het water grondig, zonder harde straal.


Ladydouche

De extra zachte douchestraal van de ladydouche zorgt voor optimale reiniging van de intieme delen. De ladydouche is in de douchearm geïntegreerd, waardoor deze hygiënisch beschermd is als hij niet wordt gebruikt.


Warmeluchtföhn

Na het spoelen doet de warmeluchtföhn zijn werk. De föhn brengt zichzelf automatisch op de juiste plek voor een optimaal droogresultaat. De temperatuur van de föhn is naar eigen wens en comfort in te stellen.

Comfort en hygiëne in een modern jasje

Een duurzaam toilet met een stijlvolle uitstraling. Ontdek het moderne design van de douchewc.

Vind een Molenaar showroom in de buurt

2404_Algemeen_Widget-Onder_1982x1114

Hygiënisch schoon

Het toilet is een plek waar bacteriën en vuil zich kunnen ophopen. Met de ontwikkeling van de douchewc is er alles aan gedaan om dit te voorkomen. De douchewc heeft geen verborgen plaatsen waar vuil zich kan ophopen. En doordat de wc praktisch geheel zelfreinigend is, is schoonmaken gemakkelijk. Zo heb je na ieder toiletbezoek een fris gevoel.

Schoonmaken is gemakkelijk

De douchearm in de wc wordt voor en na gebruik automatisch schoongespoeld met water. Hierdoor blijft hij altijd schoon. Bovendien is de douchewc voorzien van een slim ontkalkingsprogramma, dat kalkafzetting verwijdert van plekken die in aanraking komen met water. En zelf bijhouden is niet nodig: de afstandsbediening geeft een melding wanneer het toilet ontkalkt moet worden.

Duurzame oplossing

Wist je dat je jaarlijks 212 rollen toiletpapier kunt besparen door gebruik te maken van de douchewc? Ook wat betreft waterverbruik is de douchewc zuinig. Een duurzame oplossing dus. Kies voor een toilet dat klaar is voor de toekomst.

Benieuwd naar de
Douchewc?

Milieuvriendelijk

Het klinkt misschien gek, maar reinigen met water kost minder water dan reinigen met toiletpapier. Bij de productie van toiletpapier wordt namelijk veel meer water gebruikt dan bij het doorspoelen van de douchewc. En de productie van toiletpapier heeft meer nadelen. Zo zorgt het proces voor een hoge CO2-uitstoot en voor het kappen van vele bossen. Voor de bomen is de douchewc dus goed nieuws: voor ieder gezin dat overstapt op de douchewc, blijft er 1 boom van 1,7 meter hoog bespaard.


Minder kosten

De douchewc’s van Geberit zijn uitgerust met een energiebesparingsmodus, waardoor de energiekosten laag blijven. Bovendien is toiletpapier overbodig. Dit bespaart je al snel 60 euro per jaar.

Voor ultiem comfort 

Douchewc's aan Geberit muur ingeklapt zijaanzicht

Alle BADKAMERELEMENTEN

GERELATEERDE BLOGS

Meer inspiratie? Ontvang het gratis magazine