Gebroken beton met grijze vloer en vierkante spiegel met lichtblauwe handdoek

Veilige Inloopdouche in 1 dag 

De showroom bij je thuis

Gratis inspiratiemagazine

Onbezorgd genieten Met een Veilige inloopdouche

Wat is het heerlijk om onbezorgd te kunnen genieten van een fijne douche. Daarvoor is het belangrijk dat jij je comfortabel voelt tijdens het douchen. Veel mensen douchen echter nog in bad of in een douchecabine met hoge instap, wat ervoor kan zorgen dat jij je niet veilig voelt tijdens het douchen. Bij Molenaar zijn we specialist in het plaatsen van veilige en comfortabele inloopdouches. Bad eruit, douche erin. En dat in 1 dag. Zo geniet je vandaag al van de badkamer van morgen.

01
In 1 dag geplaatst

Geen wekenlange verbouwing: bij Molenaar werken we snel. In 1 dag heb je een nieuwe, veilige inloopdouche.


02
Geen ingrijpende verbouwing

We plaatsen de nieuwe inloopdouche terug op dezelfde plek. We werken schoon en ruimen alles op. Zo ervaar je weinig overlast.


03
Veilig en comfortabel

Met een veilige Molenaar inloopdouche heb je veel bewegingsruimte en is het gemakkelijk om in en uit de douche te stappen.


04
In je eigen stijl

Van basic wit tot luxe marmerlook: met de Wallpanels van Molenaar bepaal je zelf de stijl van je nieuwe inloopdouche.

In 1 dag een veilige inloopdouche

Een veilige inloopdouche in 1 dag klinkt haast te mooi om waar te zijn. Toch is dit voor Molenaar de standaard. Wij vervangen je huidige bad of douchecabine in 1 dag voor een veilige inloopdouche. En dat zonder hak- en breekwerk.  

Wij nemen het hele traject van persoonlijk advies tot plaatsing voor onze rekening. Met de kwaliteit en expertise van onze adviseurs en monteurs zijn wij jouw partner gedurende het hele proces. In iedere fase staat Molenaar voor je klaar om de badkamer te realiseren die helemaal aan je wensen voldoet.

Ontvang het 
gratis inspiratiemagazine

Laat je inspireren door verschillende badkamerstijlen, maak kennis met onze vakmensen en lees alles over onze innovatieve producten. Vraag het gratis magazine aan en ontdek de badkamer van morgen!

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-graphite Mobile-Onder_magazine_los

Wat maakt onze inloopdouche zo veilig?

De Molenaar inloopdouche maakt van de badkamer weer een fijne plek. Zo douche je weer veilig in je eigen badkamer. Onze inloopdouche voldoet aan alle eisen die Molenaar aan haar kwaliteitsproducten stelt. Denk aan een veilige, lage instap waardoor je weer zonder twijfels de douche instapt. Wist je dat de Molenaar douchevloer de veiligste douchevloer van Nederland is? De vloer is antislip en ook nog eens antibacterieel, waardoor deze makkelijk schoon te houden is.

Stevige glazen douchewanden bieden houvast. Onze douchewanden zijn gemaakt van het hoogste kwaliteit veiligheidsglas. Je kun kiezen voor een inloopdouche met spatscherm, maar ook een luxe schuifdeur is mogelijk.

Wil je optimale veiligheid in de badkamer? Dan mogen de slimme hulpmiddelen van Molenaar niet ontbreken. Wij plaatsen stevige beugels op de wand die extra houvast geven. Wanneer je moeite hebt met staan, raden wij de Molenaar douchestoel aan. Extra handig: het stoeltje is eenvoudig op te klappen, zodat huisgenoten er geen last van hebben als zij het zitje niet gebruiken.

Je evenwicht verliezen, de thermostaatkraan vastpakken als handvat en vervolgens je handen verbranden. Komt dit je bekend voor? Met de CoolContact thermostaatkraan van Molenaar zijn brandwonden verleden tijd. Deze thermostaat wordt aan de buitenkant namelijk niet warmer dan watertemperatuur. Je hebt er dus een extra handvat bij.

Molenaar Douche elementen

De veilige inloopdouche van Morgen PRijzen
 

Je bent vast benieuwd wat een inloopdouche in 1 dag van Molenaar kost. De vanaf-prijzen van de inloopdouche zijn altijd inclusief montage. Je bent verzekerd van de beste prijs-kwaliteitverhouding. Financiële verrassingen achteraf? Daar doen wij niet aan. Zo sta je altijd met een goed gevoel onder je inloopdouche.

ONZE unieke WERKWIJZE

in 1 dag

Het gemak van 
een advies aan huis

Een nieuwe badkamer samenstellen, gewoon vanuit je eigen woonkamer. Molenaar brengt de showroom bij je thuis! Vraag een thuisadvies aan en ontdek de mogelijkheden van Molenaar.  

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-royal 2306_Conversieblokken-1982x1114px-Mobile_Thuisadvies

Een veilige douche zonder gedoe, hoe werkt dat?

Hoe ga je van bad of douche naar inloopdouche in 1 dag? Wij leggen onze unieke werkwijze graag aan je uit. Onze eigen monteurs staan ’s ochtends om 8 uur bij je op de stoep met alle benodigde materialen. Zij nemen de dag met je door, zodat je precies weet wat je kan verwachten.

Het looppad richting de badkamer wordt netjes afgedekt tegen het vuil. Daarna wordt je huidige bad of douche gedemonteerd en afgevoerd. Vervolgens leggen wij een lage antislip douchevloer neer die we aansluiten op de bestaande afvoer. Aansluitend plaatsen we onze Wallpanels tegen het bestaande tegelwerk. Hierna is het tijd om de glazen douchewanden van veiligheidsglas te monteren.

Tot slot worden alle overige elementen op de gewenste plek en hoogte geplaatst. Uiteraard wordt alles keurig opgeruimd en schoon opgeleverd et voilà: je kunt genieten van een veilige inloopdouche van Molenaar.

Verschillende Stijlen 

Bekijk ook onze andere oplossingen

WELLICHT VIND JE DIT OOK INTERESSANT