Molenaar adviseur in showroom met stalen

Onze showroom 

Bij je thuis
 

Persoonlijk advies 
in je eigen woonkamer

Een nieuwe badkamer samenstellen, gewoon vanuit je eigen woonkamer. Molenaar brengt de showroom bij je thuis! Ontdek het gemak van een thuisadvies.

01
Op ieder moment

Overdag, ’s avonds of op zaterdag: je plant het thuisadvies wanneer het jou uitkomt. Wij zijn flexibel!


02
Koffer vol inspiratie 

De adviseur brengt een koffer vol materiaal- en kleurstalen met zich mee. Zo ontdek je de Molenaar collectie.


03
Persoonlijk advies

De adviseur neemt een kijkje in de huidige badkamer en maakt zo een gepersonaliseerd advies over de ideale badkamerindeling


04
Vrijblijvende offerte

In 60 – 90 minuten maakt de adviseur een scherpe offerte op. Deze is uiteraard geheel vrijblijvend.

Een vrijblijvende offerte op maat

De aanschaf van een nieuwe badkamer is niet zo maar iets. Je wilt zeker weten dat je de juiste keuze maakt. Dat begrijpen we bij Molenaar maar al te goed. Daarom nemen we tijdens het thuisadvies uitgebreid de tijd om jouw wensen en behoeftes helder te krijgen, je kennis te laten maken met de Molenaar collectie en een advies op maat samen te stellen. We maken een scherpe offerte op, die uiteraard geheel vrijblijvend is. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt bij je beslissing. 

Een Molenaar badkamer voor iedereen

Heb je een grote of kleine badkamer, of juist een badkamer met een afwijkend formaat? Wat je badkamersituatie ook is, er is een Molenaar badkamer voor iedereen. Of je nou kiest voor alleen een veilige inloopdouche of gelijk de hele badkamer wilt aanpakken: de ervaren en goed opgeleide Molenaar adviseurs weten er alles van. Ze vertellen graag over de mogelijkheden en leggen uit wat je kunt verwachten van een badkameraanpassing.

Liever een advies in de showroom? Geen probleem. Plan je bezoek online om zeker te zijn dat de adviseur genoeg tijd heeft.

Het gemak van 
een advies aan huis

Een nieuwe badkamer samenstellen, gewoon vanuit je eigen woonkamer. Molenaar brengt de showroom bij je thuis! Vraag een thuisadvies aan en ontdek de mogelijkheden van Molenaar.  

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-royal 2306_Conversieblokken-1982x1114px-Mobile_Thuisadvies

Onze unieke werkwijze 

Monteur aan het werk in basic badkamer met gereedschap