Showroom Breda binnenkant inclusief ronde tafel met stoelen mobiele versie


SHOWROOM

MOLENAAR Breda
 

Bezoek ons Open Huis! 

Ontdek de badkamerstijlen en mogelijkheden van Molenaar tijdens ons Open Huis! Op zaterdag 25 maart staan de deuren van onze showrooms in Roden, Katwijk, Best, Breda en Heerlen voor je open. Een afspraak maken is niet nodig: je kunt gewoon binnenlopen! Onze adviseurs verwelkomen je met koffie en wat lekkers, laten de collectie van Molenaar zien en beantwoorden al je vragen. Ben je enthousiast en wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Dan kun je ter plekke een thuisadvies inplannen met één van onze adviseurs. Doe je dit tijdens het Open Huis, dan krijg je een leuke goodiebag mee.  

We hopen je te zien op 25 maart!   

OPENINGSTIJDEN

Maandag

Gesloten

Dinsdag

tot

Woensdag

tot

Donderdag

tot

Vrijdag

tot

Zaterdag

tot

Zondag

Gesloten

ADRESGEGEVENS

Slingerweg 87
4814 AZ Breda

Route plannen
Maps_vestigingen_website_Breda

EEN SHOWROOM VOL INSPIRATIE EN ADVIES

Kom naar de showroom in Breda en ervaar de Molenaar collectie in het echt! In onze showroom vind je meerdere badkameropstellingen. We laten je graag kennismaken met onze materialen, kleuren, stijlen en onze innovatieve producten.

Loop binnen of maak een afspraak

De gastheer in de showroom helpt je graag op weg. Wil je liever een persoonlijk advies, dan raden we aan om van tevoren een afspraak in te plannen met de adviseur. 

Wat houdt een adviesgesprek in?

Een badkamer waar jij je in thuis voelt. Daar gaan we naar op zoek tijdens het adviesgesprek in de showroom. De adviseur neemt uitgebreid de tijd voor een passend advies op basis van jouw wensen en maakt een 3D-tekening van jouw keuzes. Ook voor badkamers met ongebruikelijke afmetingen denkt de adviseur mee over een geschikte oplossing. Een showroomafspraak is uiteraard geheel vrijblijvend.

Wil je meer weten over het showroombezoek? Showroomadviseur Robbert vertelt je alles over de inhoud van het gesprek.

Ontvang het 
gratis inspiratiemagazine

Laat je inspireren door verschillende badkamerstijlen, maak kennis met onze vakmensen en lees alles over onze innovatieve producten. Vraag het gratis magazine aan en ontdek de badkamer van morgen!

Desktop-Rechts_magazine desktop Magazine_Mockup mobile