Leisteen chromen wastafelkraan roze zeepje

Wandpanelen of badkamertegels?

5x de voordelen van wandpanelen in de badkamer

Heb je weleens gedacht aan wandpanelen in de badkamer? Het lijkt vaak vanzelfsprekend om te kiezen voor badkamertegels, maar een wandpaneel voor in de badkamer heeft een hele hoop voordelen. We zetten ze hier allemaal voor je op een rijtje. Ontdek onze Molenaar Wallpanels.

Voordeel 1: 
Gemakkelijk schoon te maken

De wandpanelen van Molenaar zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Dit komt doordat de panelen zijn voorzien van een HPL toplaag. Deze massieve kunststof laag is ongevoelig voor schimmels. Bovendien hebben de wandpanelen veel minder voegen dan badkamertegels. Dat scheelt een hoop schoonmaakwerk, want voegen van tegels vervuilen snel. Vooral dweilwater en vocht zorgen voor kalkaanslag en het ontstaan van schimmel in de voegen. Voegen schrobben is dus verleden tijd als je kiest voor kunststof wandpanelen in de badkamer!

 

Voordeel 2: 
Voegen verkleuren niet

Nog een voordeel van wandpanelen in de badkamer: je ziet nauwelijks voegen, dus die kunnen ook niet verkleuren. De voegen tussen badkamertegels verkleuren omdat ze poreus zijn. Bij wandpanelen is dit niet het geval: de panelen sluiten mooi op elkaar aan. De badkamer ziet er dus strak uit, en bovendien is het erg hygiënisch. Vuil krijgt nauwelijks kans om zich op te hopen, waardoor de badkamer veel langer mooi blijft. De kunststof HPL-toplaag waarmee de wandpanelen van Molenaar zijn gemaakt, verkleurt niet. Zelfs niet door externe factoren zoals de zon. 

Ontvang het 
gratis inspiratiemagazine

Laat je inspireren door verschillende badkamerstijlen, maak kennis met onze vakmensen en lees alles over onze innovatieve producten. Vraag het gratis magazine aan en ontdek de badkamer van morgen!

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-graphite Mobile-Onder_magazine_los

Voordeel 3: 
Gegarandeerd waterdicht

Waar badkamertegels gevoelig zijn voor lekkage, zijn de Molenaar Wallpanels voorzien van een HPL toplaag die 100% waterdicht is. Bovendien zijn de waterbestendige panelen gemaakt van materialen die erg lang meegaan. Je krijgt 15 jaar garantie op de Wallpanels!
 


Voordeel 4: 
Snel te plaatsen

Omdat de waterbestendige wandpanelen over de bestaande badkamertegels worden geplaatst, zijn deze snel te monteren door ons ervaren montageteam. Dit scheelt veel tijd ten opzichte van het plaatsen van al die kleine badkamertegels. Bovendien is het niet nodig om alle oude tegels uit de badkamer te slopen, wat een hoop hak- en breekwerk voorkomt.

Voordeel 5: 
In iedere stijl en design

Molenaar biedt een ruim assortiment aan Wallpanels. Zo kan je bijvoorbeeld voor basic wit gaan, maar je kunt ook kiezen voor badkamer wandpanelen met betonlook. Ook helemaal trendy: onze marmerlook wandpanelen. Toch liever tegels? Onze wandpanelen zijn ook beschikbaar met tegelmotief. In de kunststof HPL toplaag van het badkamer paneel is een tegelmotief gefreesd. Deze is niet van echt te onderscheiden, maar biedt je wel alle gemakken en de onderhoudsvriendelijkheid van wandpanelen.
 

VERSCHILLENDE stijlen Wallpanels

Gerelateerde blogs 

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Molenaar nieuwsbrief

MEER INFORMATIE ? ONTVANG HET GRATIS MAGAZINE