Molenaar-2

Industriële badkamerstijl

Gratis Inspiratie magazine

Persoonlijk advies in onze showroom?

INDUSTRIËLE BADKAMERSTIJL

Stoer en sterk, dat is de perfecte omschrijving van de industriële badkamerstijl in beton- of houtlook. De keuze van Natasja, deze badkamers met industriële look & feel. Robuuste muren en donkere meubelen geven de badkamer een stoere uitstraling. Ook de zwarte accessoires en douchegarnituur zijn op en top industrieel. De details in de luxe spiegels geven een finishing touch aan de ruimte.

Industrieel 
Betonlook

De favoriete badkamer van Natasja, en dat snappen wij. De stoere look van de industrieel betonlook badkamer is helemaal van deze tijd. Als je kiest voor een complete badkameraanpassing van Molenaar in industriële stijl, dan is je badkamer helemaal af. Betonlook Floorpanels en Wallpanels, een robuust badkamermeubel en een stoere spiegel: een en al industrieel. Wil je niet de gehele badkamer aanpassen? Ook met de andere badkameroplossingen van Molenaar kun je een industrieel tintje aan je badkamer geven.

INDUSTRIEEL 
HOUTLOOK

Industrieel en hout gaan perfect samen in de industrieel houtlook badkamer. De houtlook Wallpanels in combinatie met een betonlook wastafel zorgen voor een robuuste uitstraling. De ingebouwde zwarte nis en donker chromen douchegarnituur maken deze industriële badkamer tot een stoer en stijlvol geheel.

Voor en na 

Ontvang het 
gratis inspiratiemagazine

Laat je inspireren door verschillende badkamerstijlen, maak kennis met onze vakmensen en lees alles over onze innovatieve producten. Vraag het gratis magazine aan en ontdek de badkamer van morgen!

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-graphite Mobile-Onder_magazine_los
Molenaar-46-natasja-keus- mobile
De industriële badkamer is de favoriete stijl van Natasja.

Industriële badkamer in verschillende opties

De industriële badkamerstijl kenmerkt zich door het gebruik van robuuste, natuurlijke materialen en donkere kleuren. Materialen als staal en hout horen er helemaal in thuis. In de moderne, industriële badkamer vind je grote oppervlakken en strakke lijnen. Hierdoor blijft de badkamer, ondanks het donkere kleurpalet, ruimtelijk ogen. De industriële stijl is dus ook zeer geschikt voor kleinere badkamers.

Dubbel industrieel wastafelmeubel met ronde spiegel inclusief verlichting
druppel

Deze stoere stijl
in jouw badkamer?

Persoonlijk advies over hoe je deze stijl kan toepassen in jouw badkamer? Laat je adviseren in onze showroom.
 

Verschillende Badkamerelementen 

Vind een Molenaar showroom in de buurt

2404_Algemeen_Widget-Onder_1982x1114

Wellicht vind je dit ook interessant

Laat je inspireren door onze stijlen

Veelgestelde vragen

Welke kenmerken definiëren de industriële badkamerstijl van Molenaar?

De industriële badkamerstijl bij Molenaar: stoer en sterk met beton- of houtlook. Robuuste muren, donkere meubelen, en zwarte accessoires creëren een industrieel gevoel. Luxe spiegels zorgen voor een sfeervolle finishing touch. Lees hier meer over de industriële badkamerstijl.

Binnen het assortiment van Molenaar zijn legio mogelijkheden. Zoveel zelfs dat we die helaas niet allemaal kunnen tonen in onze showrooms. Tijdens het adviesgesprek maken we gebruik van technische tekeningen, afbeeldingen en een 3D-ontwerp om een helder beeld te scheppen van de mogelijke opties voor de badkamerrenovatie. Onze deskundige adviseurs bij Molenaar helpen je graag bij het kiezen van de ideale badkamerstijl die bij jou past. Of het nu gaat om industrieel, basic, landelijk, chic, marmer of modern, zij bieden inzicht en begeleiding om jouw badkamerrenovatie tot een persoonlijk en stijlvol succes te maken.

Kan ik mijn eigen badkamerstijl kiezen, of zijn er maatwerkopties?

Bij Molenaar bieden we een scala aan maatwerkopties, maar we gaan verder dan dat. We kijken graag samen met jou naar mogelijkheden om een stijl te vinden die perfect aansluit op jouw persoonlijke wensen en behoeften. Tijdens het adviesgesprek maken we gebruik van technische tekeningen, afbeeldingen en een 3D-ontwerp om een helder beeld te scheppen van de mogelijke opties voor jouw favoriete badkamerstijl. Onze adviseurs staan klaar om je te begeleiden bij het creëren van een badkamer die volledig aan jouw verwachtingen voldoet.

Kan ik elementen uit verschillende stijlen combineren in mijn industriële badkamerrenovatie?

Zeker. Je kunt elementen uit verschillende stijlen combineren om een unieke industriële badkamer te creëren die volledig aan jouw voorkeuren voldoet. Onze adviseurs staan klaar om je te helpen bij het samenstellen van een perfecte mix die past bij jouw smaak en behoeften.

Zijn er aanpassingsmogelijkheden om de industriële badkamerstijl aan mijn persoonlijke voorkeuren aan te passen?

Bij Molenaar streven we ernaar om je de mogelijkheid te bieden je badkamerrenovatie aan te passen aan jouw persoonlijke voorkeuren. Onze adviseurs staan klaar om samen met jou door de verschillende stijlopties te gaan en eventuele aanpassingen te bespreken. Of het nu gaat om specifieke kleuren, materialen of andere persoonlijke details, we streven ernaar om jouw wensen te integreren in het ontwerp. Op die manier creëren we samen een badkamer die niet alleen functioneel is, maar ook perfect aansluit bij jouw smaak en levensstijl. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en jouw ideale badkamer vorm te geven.

Zijn er prijsverschillen tussen de verschillende badkamerstijlen?

Ja, er kunnen prijsverschillen zijn tussen de verschillende badkamerstijlen. De kosten van een badkamerrenovatie zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de gekozen stijl, de materialen en eventuele extra opties als een Sunshower. De vanafprijs van een nieuwe inloopdouche die in één dag geplaatst wordt is € 5.990,-. Wil je een extra element als een wastafel of toilet, ga je richting een vanafprijs van €7.990,-. Met een complete badkamer­aanpassing kies je voor een volledige vervanging van de badkamer in de stijl jij mooi vindt. Reken hierbij op een vanafprijs van €15.000,-.

Over het algemeen zijn badkamerstijlen met meer luxe details iets duurder vanwege de gebruikte materialen en extra voorzieningen. De iets eenvoudigere Molenaar-basicstijl is kostenefficiënter.

Onze adviseurs kunnen je helpen bij het vinden van een badkamerstijl die past binnen jouw budget en tegelijkertijd voldoet aan jouw wensen en behoeften. We streven ernaar transparant te zijn over de kosten en zorgen voor duidelijke prijsinformatie tijdens het adviesgesprek.