Molenaar-2

Industriële badkamerstijl

Gratis Inspiratie magazine

Persoonlijk advies in onze showroom?

INDUSTRIËLE BADKAMERSTIJL

Stoer en sterk, dat is de perfecte omschrijving van de industriële badkamerstijl in beton- of houtlook. De keuze van Natasja, deze badkamers met industriële look & feel. Robuuste muren en donkere meubelen geven de badkamer een stoere uitstraling. Ook de zwarte accessoires en douchegarnituur zijn op en top industrieel. De details in de luxe spiegels geven een finishing touch aan de ruimte.

Industrieel 
Betonlook

De favoriete badkamer van Natasja, en dat snappen wij. De stoere look van de industrieel betonlook badkamer is helemaal van deze tijd. Als je kiest voor een complete badkameraanpassing van Molenaar in industriële stijl, dan is je badkamer helemaal af. Betonlook Floorpanels en Wallpanels, een robuust badkamermeubel en een stoere spiegel: een en al industrieel. Wil je niet de gehele badkamer aanpassen? Ook met de andere badkameroplossingen van Molenaar kun je een industrieel tintje aan je badkamer geven.

INDUSTRIEEL 
HOUTLOOK

Industrieel en hout gaan perfect samen in de industrieel houtlook badkamer. De houtlook Wallpanels in combinatie met een betonlook wastafel zorgen voor een robuuste uitstraling. De ingebouwde zwarte nis en donker chromen douchegarnituur maken deze industriële badkamer tot een stoer en stijlvol geheel.

Voor en na 

Ontvang het 
gratis inspiratiemagazine

Laat je inspireren door verschillende badkamerstijlen, maak kennis met onze vakmensen en lees alles over onze innovatieve producten. Vraag het gratis magazine aan en ontdek de badkamer van morgen!

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-graphite Mobile-Onder_magazine_los
Molenaar-46-natasja-keus- mobile
De industriële badkamer is de favoriete stijl van Natasja.

Industriële badkamer in verschillende opties

De industriële badkamerstijl kenmerkt zich door het gebruik van robuuste, natuurlijke materialen en donkere kleuren. Materialen als staal en hout horen er helemaal in thuis. In de moderne, industriële badkamer vind je grote oppervlakken en strakke lijnen. Hierdoor blijft de badkamer, ondanks het donkere kleurpalet, ruimtelijk ogen. De industriële stijl is dus ook zeer geschikt voor kleinere badkamers.

Dubbel industrieel wastafelmeubel met ronde spiegel inclusief verlichting
druppel

Deze stoere stijl
in jouw badkamer?

Persoonlijk advies over hoe je deze stijl kan toepassen in jouw badkamer? Laat je adviseren in onze showroom.
 

Verschillende Badkamerelementen 

Vind een Molenaar showroom in de buurt

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-sand 2311_Open-huis-November_Widget-Onder_1982x1114

Wellicht vind je dit ook interessant

Laat je inspireren door onze stijlen