Industriële badkamer ronde verlichte spiegels en badjas in spiegel

MOLENAAR 
Spiegels

van simpele spiegelkast tot innovatieve bluetoothspiegel
 

De spiegel 
als echte blikvanger

Een badkamer is niet af zonder een spiegel aan de wand. Die badkamerspiegel dient vaak meerdere doelen. Denk aan een spiegelkast met opbergruimte of een ronde badkamerspiegel met verlichting. Naast functioneel mag een spiegel voor in de badkamer ook een mooie blikvanger zijn. En Molenaar heeft genoeg keuze! Laat je verrassen door onze badkamerspiegels.

Badkamerspiegels in alle vormen

Grote spiegels, kleine spiegels, ronde of rechthoekige spiegels… Bij Molenaar vind je badkamerspiegels in verschillende vormen en maten. Laat je inspireren door de mooiste spiegels voor aan de badkamerwand.

Bluetooth en verwarming: 
de spiegel van morgen

Een simpele spiegelkast? Molenaar heeft de kast die past bij je badkamermeubel. Ben je op zoek naar meer gemak en comfort, dan hebben we verschillende spiegels met innovatieve functionaliteiten. Zo hebben we badkamerspiegels met ingebouwde verlichting. En onze spiegels met ingebouwd verwarmingselement zorgen ervoor dat je spiegel niet meer beslaat tijdens het douchen. Handig! Dit alles gecombineerd, plus een muziekje tijdens het douchen? Kies dan voor onze bluetooth spiegel. Deze beschikt over een touch paneel, waarmee je de spiegel kunt bedienen.

Ontvang het 
gratis inspiratiemagazine

Laat je inspireren door verschillende badkamerstijlen, maak kennis met onze vakmensen en lees alles over onze innovatieve producten. Vraag het gratis magazine aan en ontdek de badkamer van morgen!

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-graphite Mobile-Onder_magazine_los

alle BADKAMERELEMENTEN

GERELATEERDE BLOGS

MEER informatie? ONTVANG HET GRATIS MAGAZINE