Was ik maar die sunshower

MOLENAAR 
Sunshower

Ontdek de kracht van zonlicht en infrarood

Maak kennis met de 
Sunshower

Een ontspannen lichaam en geest begint bij goede verzorging. De Sunshower maakt gebruik van de kracht van zonlicht om de bloedcirculatie te verbeteren en de vitamine D aanmaak van je lichaam te stimuleren. Hierdoor voel je je fitter, vitaler en energieker. En dat allemaal in je eigen douche! Maak kennis met de Sunshower.

Ontvang het 
gratis inspiratiemagazine

Laat je inspireren door verschillende badkamerstijlen, maak kennis met onze vakmensen en lees alles over onze innovatieve producten. Vraag het gratis magazine aan en ontdek de badkamer van morgen!

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-graphite Mobile-Onder_magazine_los

ONTDEK DE KRACHT VAN ZONLICHT EN INFRAROOD

De kracht van de zon

Zonlicht is een onmisbare bron van energie voor iedereen. Dat komt doordat zonlicht UV- en infraroodstraling bevat. De UV-straling van de zon zorgt voor de aanmaak van vitamine D, waardoor je weerstand verbetert en je je energieker voelt. Infrarood-licht dringt dieper door in het lichaam, wat zorgt voor soepele spieren en verlichting van pijn.


Soepele spieren en gewrichten

De warmte van het infrarode licht van de Sunshower dringt diep door in de huid. Hierdoor stijgen de lichaamstemperatuur, de hartslag en de bloedsomloop. Deze versnelde stofwisseling zorgt voor een betere doorbloeding van je spieren, waardoor de spieren en gewrichten versoepelen. De aangename warmte van het infrarode licht zorgt voor optimale ontspanning van het lichaam.

Reumatische klachten

Spier- en gewrichtsaandoeningen zijn veelvoorkomende klachten, die erg vervelend zijn. Het verwarmende infrarood licht van de Sunshower dringt diep door in de huid en verbetert de bloedsomloop, waardoor de spierspanning en gewrichtspijn afnemen en je lichaam zich ontspant. Zo heeft de Sunshower een positieve uitwerking op reumatische klachten.


Vitamine D

Vitamine D is cruciaal voor je gezondheid. Het lichaam haalt deze vitamine voor 20% uit voeding en voor 80% uit UV-licht. De hoeveelheid zonlicht die we tot onze beschikking hebben, is dus zeer belangrijk. Echter, door de stand van de zon is het in Nederland voor de helft van het jaar niet mogelijk om voldoende vitamine D binnen te krijgen. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat de Sunshower het hele jaar door je vitamine D-inname op peil houdt.


Gezonde teint

Het UV-licht van de Sunshower bestaat uit twee golflengtes: UVA en UVB. Het UVB-licht zorgt ervoor dat de huid dikker wordt en pigment produceert. Wanneer je huid dan in contact komt met de zon, wordt het pigment omgezet naar een gezonde teint die lang vasthoudt. Bovendien zal je huid minder snel verbranden. De huid is zo voorbereid op de zomerzon.

 

Sunshower bij Molenaar


Een Sunshower in je nieuwe Molenaar badkamer? Dat kan! Bij Molenaar kies je het model Sunshower dat bij jouw badkamer past. Je kunt kiezen uit de opbouwmodellen Solo en Combi of de inbouwmodellen Pure XL en Deluxe. De modellen Solo en Pure XL zorgen voor een verbetering van de mobiliteit, en de modellen Combi en Deluxe combineren het verbeteren van de mobiliteit met het verdubbelen van het vitamine D niveau. Alle varianten zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart en grijs.

ONTVANG HET 
GRATIS INSPIRATIEMAGAZINE

Laat je inspireren door verschillende badkamerstijlen, maak kennis met onze vakmensen en lees alles over onze innovatieve producten. Vraag het gratis magazine aan en ontdek de badkamer van morgen!

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-graphite Mobile-Onder_magazine_Natasja

Alle BADKAMERELEMENTEN

GERELATEERDE BLOGS

MEER INSPIRATIE? ONTVANG HET GRATIS MAGAZINE