Hotel Chic

Badkamerstijl Chic

Gratis Inspiratie magazine

Showroom in de buurt vinden

Badkamerstijl Chic

Het hotelgevoel in je eigen badkamer: hoe heerlijk is dat?! Naast een comfortabele inloopdouche met profielen in de kleur van jouw keuze of een badkamermeubel met grote opbouwkommen en bronzen kranen, draait het bij de stijlen Hotel Chic en Wellness Chic vooral om luxe en ontspanning. De luxe look ontstaat wanneer je de badkamer aankleedt met ruwe materialen, donkere kleuren en glanzende details. Aangevuld met innovatieve spiegel: van alle moderne gemakken voorzien. Stap onder de fijne regendouche en kom helemaal tot rust met deze chique badkameroplossing.  

Vind een Molenaar showroom in de buurt

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-sand 2309_Open-huis_mobiel

Hotel Chic
Badkamerstijl

Met badkamer Hotel Chic haal je het hotelgevoel naar je eigen badkamer. De chique kranen en marmerlook wallpanels geven een gevoel van luxe. Dat in combinatie met houten elementen en gouden details maken de Hotel Chique badkamer het toppunt van elegantie.  

Wellness Chic
Badkamerstijl

Haal de ultieme spa-ervaring naar je eigen huis met onze Wellness Chic badkamer. Wanneer je deze badkamer binnenstapt ervaar je het ultieme relax-gevoel. Deze chique badkamer straalt comfort en ontspanning uit door de combinatie van donkere kleuren en glanzende details. Ultiem genieten. 

Gouden details

De badkamerstijl Chic kenmerkt zich door de gouden details, zoals gouden kranen, gouden toilethouders en goudkleurige handdoekhaakjes. Het toppunt van chic als je het ons vraagt - en helemaal volgens de laatste trends. Of je nu houdt van glimmend of meer van mat, je kunt alle kanten op. Bij Molenaar heb je namelijk de keuze uit glanzend goud of brushed bronze. 

IMG_7568
druppel

Badkamerelementen 

Ontvang het 
gratis inspiratiemagazine

Laat je inspireren door verschillende badkamerstijlen, maak kennis met onze vakmensen en lees alles over onze innovatieve producten. Vraag het gratis magazine aan en ontdek de badkamer van morgen!

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-graphite Mobile-Onder_magazine_los

Gerelateerde blogs

Laat je inspireren door onze stijlen