Hotel Chic

Badkamerstijl Chic

Gratis Inspiratie magazine

Showroom in de buurt vinden

Badkamerstijl Chic

Het hotelgevoel in je eigen badkamer: hoe heerlijk is dat?! Naast een comfortabele inloopdouche met profielen in de kleur van jouw keuze of een badkamermeubel met grote opbouwkommen en bronzen kranen, draait het bij de stijlen Hotel Chic en Wellness Chic vooral om luxe en ontspanning. De luxe look ontstaat wanneer je de badkamer aankleedt met ruwe materialen, donkere kleuren en glanzende details. Aangevuld met innovatieve spiegel: van alle moderne gemakken voorzien. Stap onder de fijne regendouche en kom helemaal tot rust met deze chique badkameroplossing.  

Vind een Molenaar showroom in de buurt

2404_Algemeen_Widget-Onder_1982x1114

Hotel Chic
Badkamerstijl

Met badkamer Hotel Chic haal je het hotelgevoel naar je eigen badkamer. De chique kranen en marmerlook wallpanels geven een gevoel van luxe. Dat in combinatie met houten elementen en gouden details maken de Hotel Chique badkamer het toppunt van elegantie.  

Wellness Chic
Badkamerstijl

Haal de ultieme spa-ervaring naar je eigen huis met onze Wellness Chic badkamer. Wanneer je deze badkamer binnenstapt ervaar je het ultieme relax-gevoel. Deze chique badkamer straalt comfort en ontspanning uit door de combinatie van donkere kleuren en glanzende details. Ultiem genieten. 

Gouden details

De badkamerstijl Chic kenmerkt zich door de gouden details, zoals gouden kranen, gouden toilethouders en goudkleurige handdoekhaakjes. Het toppunt van chic als je het ons vraagt - en helemaal volgens de laatste trends. Of je nu houdt van glimmend of meer van mat, je kunt alle kanten op. Bij Molenaar heb je namelijk de keuze uit glanzend goud of brushed bronze. 

IMG_7568
druppel

Badkamerelementen 

Ontvang het 
gratis inspiratiemagazine

Laat je inspireren door verschillende badkamerstijlen, maak kennis met onze vakmensen en lees alles over onze innovatieve producten. Vraag het gratis magazine aan en ontdek de badkamer van morgen!

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-graphite Mobile-Onder_magazine_los

Gerelateerde blogs

Laat je inspireren door onze stijlen

Veelgestelde vragen

Welke kenmerken definiëren de chique en luxe badkamerstijl van Molenaar?

Stijlvol en elegant design met aandacht voor luxe details en verfijnde afwerkingen. Met de chique badkamerstijl zorg je voor een hotelgevoel, compleet met Sunshower, regendouche en innovatieve spiegels. Dat in combinatie met houten elementen en gouden details maken de Hotel Chique badkamer het toppunt van elegantie. Lees hier meer over de chique badkamerstijl.

Binnen het assortiment van Molenaar zijn legio mogelijkheden. Zoveel zelfs dat we die helaas niet allemaal kunnen tonen in onze showrooms. Tijdens het adviesgesprek maken we gebruik van technische tekeningen, afbeeldingen en een 3D-ontwerp om een helder beeld te scheppen van de mogelijke opties voor de badkamerrenovatie. Onze deskundige adviseurs bij Molenaar helpen je graag bij het kiezen van de ideale badkamerstijl die bij jou past. Of het nu gaat om industrieel, basic, landelijk, chic, marmer of modern, zij bieden inzicht en begeleiding om jouw badkamerrenovatie tot een persoonlijk en stijlvol succes te maken.

Kan ik mijn eigen badkamerstijl kiezen, of zijn er maatwerkopties?

Bij Molenaar bieden we een scala aan maatwerkopties, maar we gaan verder dan dat. We kijken graag samen met jou naar mogelijkheden om een stijl te vinden die perfect aansluit op jouw persoonlijke wensen en behoeften. Tijdens het adviesgesprek maken we gebruik van technische tekeningen, afbeeldingen en een 3D-ontwerp om een helder beeld te scheppen van de mogelijke opties voor jouw favoriete badkamerstijl. Onze adviseurs staan klaar om je te begeleiden bij het creëren van een badkamer die volledig aan jouw verwachtingen voldoet.

Kan ik elementen uit verschillende stijlen combineren in mijn chique badkamerrenovatie?

Zeker. Je kunt elementen uit verschillende stijlen combineren om een unieke chique badkamer te creëren die volledig aan jouw voorkeuren voldoet. Onze adviseurs staan klaar om je te helpen bij het samenstellen van een perfecte mix die past bij jouw smaak en behoeften.

Zijn er mogelijkheden om de chique en luxe badkamerstijl aan mijn persoonlijke voorkeuren aan te passen?

Bij Molenaar streven we ernaar om je de mogelijkheid te bieden je badkamerrenovatie aan te passen aan jouw persoonlijke voorkeuren. Onze adviseurs staan klaar om samen met jou door de verschillende stijlopties te gaan en eventuele aanpassingen te bespreken. Of het nu gaat om specifieke kleuren, materialen of andere persoonlijke details, we streven ernaar om jouw wensen te integreren in het ontwerp. Op die manier creëren we samen een badkamer die niet alleen functioneel is, maar ook perfect aansluit bij jouw smaak en levensstijl. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en jouw ideale badkamer vorm te geven.

Zijn er prijsverschillen tussen de verschillende badkamerstijlen?

Ja, er kunnen prijsverschillen zijn tussen de verschillende badkamerstijlen. De kosten van een badkamerrenovatie zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de gekozen stijl, de materialen en eventuele extra opties als een Sunshower. De vanafprijs van een nieuwe inloopdouche die in één dag geplaatst wordt is € 5.990,-. Wil je een extra element als een wastafel of toilet, ga je richting een vanafprijs van €7.990,-. Met een complete badkamer­aanpassing kies je voor een volledige vervanging van de badkamer in de stijl jij mooi vindt. Reken hierbij op een vanafprijs van €15.000,-.

Over het algemeen zijn badkamerstijlen met meer luxe details iets duurder vanwege de gebruikte materialen en extra voorzieningen. De iets eenvoudigere Molenaar-basicstijl is kostenefficiënter.

Onze adviseurs kunnen je helpen bij het vinden van een badkamerstijl die past binnen jouw budget en tegelijkertijd voldoet aan jouw wensen en behoeften. We streven ernaar transparant te zijn over de kosten en zorgen voor duidelijke prijsinformatie tijdens het adviesgesprek.