Douchewc's aan Geberit muur ingeklapt zijaanzicht

Stylingtips voor het toilet

Inspiratie: 4 stylingtips voor het toilet

Het is het kleinste kamertje van het huis, maar ook het toilet verdient aandacht! We vertellen je hoe je van het toilet een stijlvolle ruimte maakt.

01
Zwevend toilet

We beginnen met de basis: het toilet zelf. Het staande toilet maakt steeds vaker plaats voor een hangend toilet. Deze is makkelijker schoon te maken en zorgt ervoor dat het kleine kamertje ruimtelijker lijkt. Een zwevend toilet is er in allerlei kleuren en varianten, van een simpel model tot de innovatieve douchewc.

02
Accessoires

Met een aantal mooie accessoires geef je de wc gelijk een nieuwe uitstraling! Dat hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Met gastendoekjes, een bijzondere lamp en een leuke spiegel ben je er al gauw. Zorg ervoor dat je van tevoren een kleurpalet hebt bedacht en ga op basis daarvan op zoek naar accessoires, zoals een leuke prullenbak en een mooie zeeppomp. Een ton-sur-ton look is bijvoorbeeld erg trendy.

Ontvang het 
gratis inspiratiemagazine

Laat je inspireren door verschillende badkamerstijlen, maak kennis met onze vakmensen en lees alles over onze innovatieve producten. Vraag het gratis magazine aan en ontdek de badkamer van morgen!

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-graphite Mobile-Onder_magazine_los

03
Standaard elementen

In de toiletruimte vind je altijd een aantal vaste elementen terug, zoals de wc-borstel, toiletrolhouder en het bedieningspaneel. Dat deze onderdelen standaard in de ruimte horen, betekent niet dat ze er ook standaard uit hoeven te zien! Kies bijvoorbeeld voor een zwart bedieningspaneel in plaats van een witte, en combineer dit met een zwarte fonteinkraan op de wasbak. Is de wc toe aan een verbouwing? Kies dan voor een nis in de muur! Hier kun je van alles in kwijt én het zorgt voor sfeer.

04
Sfeermakers

Met kaarsen en geurstokjes als finishing touch zorg je voor de ultieme wellness sfeer in het toilet. Leg bijvoorbeeld een amberblokje op de wasbak. Deze blokjes geven een heerlijke geur af. Wanneer de geur minder sterk wordt, kun je er een laagje vanaf schrapen. Dan gaat het weer heerlijk ruiken. Het blokje gaat dus heel lang mee!

Gerelateerde blogs 

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Molenaar nieuwsbrief

MEER INFORMATIE ? ONTVANG HET GRATIS MAGAZINE