Marmer-Klassiek

Badkamerstijl Marmer

Gratis Inspiratie magazine

Showroom in de buurt vinden

Badkamerstijl Marmer

Dompel je onder in de weldadige luxe van de Marmer badkamer met de badkamerstijlen Marmer Klassiek en Marmer Trendy. Onze marmerlook wandpanelen stralen pure klasse uit. De accessoires en details in de Floorpanels benadrukken de aangename sfeer, die wordt versterkt door de moderne badkamermeubels en de chique wastafelkranen. Ultiem genieten dus. Kies je voor een badkameroplossing met klassieke of trendy marmerlook? 

Vind een Molenaar showroom in de buurt

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-sand 2309_Open-huis_mobiel

Marmer Trendy
Badkamerstijl

De Marmer Trendy badkamer is modieus en past bij de hedendaagse trends. De lichte marmerlook zorgt voor een rustige sfeer. Moderne elementen zoals een bluetoothspiegel en een design wastafel met een bronzen wastafelkraan geven een trendy uitstraling. 

Marmer Klassiek
Badkamerstijl

De Marmer Klassiek badkamer heeft een traditionele uitstraling met een moderne touch. Door de donkere details in de vloeren en de marmerlook Wallpanels straalt deze badkamer luxe uit. Dat wordt versterkt door de moderne badkamermeubels en verfijnde details, zoals een ronde spiegel.  

Marmer wandpanelen

De marmer wandpanelen van Molenaar zijn naast trendy ook nog eens onderhoudsvriendelijk. Door de HPL toplaag zijn de Wallpanels bestand tegen schimmels. Ook hebben ze geen voegen, waardoor het minder moeite kost om schoon te maken. Bovendien zijn de wandpanelen van Molenaar waterdicht, snel te plaatsen en stijlvol. Ideaal! 

IMG_7614
druppel

Badkamerelementen 

Ontvang het 
gratis inspiratiemagazine

Laat je inspireren door verschillende badkamerstijlen, maak kennis met onze vakmensen en lees alles over onze innovatieve producten. Vraag het gratis magazine aan en ontdek de badkamer van morgen!

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-graphite Mobile-Onder_magazine_los

Gerelateerde blogs

Laat je inspireren door onze stijlen