Industrieel-Betonlook

Betonlook badkamer met wandpanelen

Gratis inspiratiemagazine

Showroom in de buurt vinden

Stoere betonlook badkamer met wandpanelen

Natuurlijke, ruwe en industrieel geïnspireerde ontwerpen hebben de laatste jaren een sterke opmars gemaakt in de wereld van badkamerdesign. Een trend die in het bijzonder de aandacht heeft getrokken, is de stoere betonlook. Deze look brengt een vleugje robuustheid met zich mee en een plek waar deze stijl bijzonder goed tot zijn recht komt, is de badkamer. In dit blog gaan we dieper in op het creëren van een stoere betonlook badkamer met behulp van wandpanelen.

Ontvang het 
gratis inspiratiemagazine

Laat je inspireren door verschillende badkamerstijlen, maak kennis met onze vakmensen en lees alles over onze innovatieve producten. Vraag het gratis magazine aan en ontdek de badkamer van morgen!

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-graphite Mobile-Onder_magazine_los

Verschillen beton ciré en betonlook wandpanelen

Beton heeft een unieke aantrekkingskracht vanwege zijn minimalistische en industriële uitstraling. En dat is precies waarom zoveel mensen verliefd worden op de betonlook. Veel mensen kiezen voor beton ciré in hun badkamer, om deze look te creëren. Ook wel betonstuc genoemd. Beton ciré wordt aangebracht in dunne lagen en handmatig gewreven om een gladde, betonachtige afwerking te creëren. Een nadeel van dit materiaal is dat het gevoelig is voor slijtage, en als er krassen optreden, kan de waterbestendigheid van de beton ciré onmiddellijk verloren gaat. Een goed alternatief zijn wandpanelen in een betonlook. 

Wallpanels in betonlook: praktisch en stijlvol 

Molenaar Wallpanels bieden een uitstekend alternatief voor zowel betonstuc als traditionele tegels. Deze wandpanelen kunnen direct bovenop bestaande tegels worden geplaatst, wat zorgt voor een snelle en efficiënte installatie. Bovendien zijn ze voegloos, eenvoudig schoon te houden én waterbestendig. Daarnaast zijn de wandpanelen verkrijgbaar in verschillende patronen, waaronder verschillende soorten betonlook. 

Bekijk alle stijlen in de showroom

Een badkamer met betonlook wandpanelen is de perfecte manier om een eigentijdse, industriële uitstraling aan je badkamer te geven. Wil je weten of deze look bij jou past? Kom dan eens langs in een van onze showrooms om alle Wallpanels te bekijken. 

GERELATEERDE BLOGS

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Molenaar nieuwsbrief