IMG_7575


MOLENAAR 
Badkamermeubels

Meer dan alleen opbergruimte
 

Badkamermeubels 
opbergen en meer

Een badkamermeubel is meer dan alleen opbergruimte. Het geschikte meubel moet passen bij je levensstijl. Daarvoor maak je keuzes: wil je meerdere kranen, losse kommen of heb je aan één wastafel genoeg? En welke stijl past bij je? Voor al deze keuzes heeft Molenaar een oplossing. Ontdek de badkamermeubels van Molenaar.

Ontdek de Molenaar collectie

Het badkamermeubel bepaalt de stijl van de badkamer. Creëer je eigen sfeer en ontdek welk badkamermeubel past bij jouw stijl.


Badkamermeubel aangepast aan jouw routine


Molenaar biedt badkamermeubels in verschillende stijlen: van basic tot landelijk en industrieel. Je stelt het badkamermeubel zelf samen. Er zijn verschillende keuzes te maken, bijvoorbeeld over de onderkast en de wastafel. Voor extra opbergruimte komt een badkamerkast goed van pas. Liever waskommen of meerdere losse wastafels? Ook dat is mogelijk bij Molenaar. Zo sluit je badkamermeubel perfect aan op jouw badkamerroutine.

2 Industriële badkamermeubels met ronde spiegels inclusief verlichting en okergele handdoeken
druppel

Ontvang het 
gratis inspiratiemagazine

Laat je inspireren door verschillende badkamerstijlen, maak kennis met onze vakmensen en lees alles over onze innovatieve producten. Vraag het gratis magazine aan en ontdek de badkamer van morgen!

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-graphite Mobile-Onder_magazine_los

alle BADKAMERELEMENTEN

GERELATEERDE BLOGS

MEER INFORMATIE? ONTVANG HET GRATIS MAGAZINE