Wellness Chic

Gouden accenten
in de­ badkamer

Badkamer met een gouden randje

Chromen douchekoppen, kranen en doucheprofielen zijn jarenlang de standaard geweest in de badkamer. Grote kans dat de douchegarnituur in jouw badkamer ook zilverkleurig is. Maar er zijn veel meer mogelijkheden! Met gouden kranen en accessoires geef je de badkamer een chique en luxe look. Op deze pagina vind je alles wat je moet weten over goudkleurige badkamergarnituur!

Rustige basis

Gouden details zijn een echte eyecatcher in de badkamer. Dan is het belangrijk om een goede balans aan te brengen in de rest van de badkamer. Kies daarom voor een rustige basis. Dat doe je bijvoorbeeld met de juiste Wallpanels. Wandpanelen met een lichte marmerlook of een rustig design passen heel mooi bij gouden badkamergarnituur. Benieuwd naar de volledige collectie Wallpanels van Molenaar? Kom eens langs in een van onze showrooms!

Kleurencombinaties bij gouden garnituur

Met goud in de badkamer maak je een statement. Om het goud er echt uit te laten springen, zijn er bepaalde kleurcombinaties die daar goed bij passen. Houd je van een Hotel Chic badkamerlook? Kies dan voor donkerblauw of zwart. Zo krijgt de badkamer een luxe en warme sfeer. Ben je meer fan van een landelijke look? Dan zijn wit en pastelkleuren een goede keuze.

Mat of glans

Houd je van glimmend goud of juist van een matte finish? Bij Molenaar kies je uit glanzend goud of brushed bronze, dus mat brons. Een glanzend gouden kraan geeft je badkamer een luxe uitstraling. Deze zie je dan ook vaak terug bij de badkamerstijl Hotel Chic of Marmer. Een mat afgewerkte, bronzen badkamerkraan oogt juist stoer en trendy. Deze kleur is ook goed te combineren met de stijl Hotel Chic, maar past daarnaast uitstekend bij de landelijke badkamerstijl.

Gouden accessoires

Een gouden douchekop en een gouden wastafelkraan zijn een heel mooi startpunt. Maar er zijn nog veel meer goudkleurige badkamer accessoires! Wat dacht je van goudkleurige handdoekhaakjes, gouden toiletrolhouders, een gouden scheerspiegel of gouden doucherek? Kies je voor een Molenaar badkamer, dan zijn er heel veel badkameraccessoires in glanzend goud of mat brons om uit te kiezen. Alle opties vind je in onze showrooms of tijdens het thuisadvies.

Leisteen chromen wastafelkraan roze zeepje
druppel

Gerelateerde blogs

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Molenaar nieuwsbrief