2310_Voor-na_CGI-Landelijk-romantisch_1420x1066px_3

Van bad naar inloopdouche

Gratis Inspiratie magazine

De showroom in je eigen huis

Bad eruit, inloopdouche erin. En dat in één dag!

Wil je de badkamer klaarmaken voor de toekomst, maar heb je nog een onveilig bad? Wij vervangen jouw bad door een inloopdouche in 1 dag zonder ingrijpende verbouwing. Zo kan je weer veilig douchen in je huidige badkamer.

Iedere levensfase brengt nieuwe wensen en behoeften met zich mee. De badkamer die je vandaag gebruikt, is wellicht niet de badkamer waar je in de toekomst van kunt blijven genieten. Zo is een bad in de badkamer een luxe, maar hoe vaak zit je nog in bad? De hoge instap, gladde badkuip en weinig houvast zorgen voor gevaarlijke situaties in de badkamer.

Molenaar biedt een prachtige oplossing: wij vervangen jouw bad naar douche binnen 1 dag. Deze inloopdouche is voorzien van alle gemakken en handige hulpmiddelen. Zo wordt veilig douchen weer de norm en geniet je vandaag al van de badkamer van morgen.

Heb je al een douche, maar heeft deze een hoge instap? Ontdek hier hoe Molenaar jouw douchecabine vervangt voor een comfortabele inloopdouche.

Ernst Pikker3

Van bad naar inloopdouche in 1 dag

de ervaring van meneer Pikker

De heer Pikker heeft zijn onveilige bad laten vervangen door een inloopdouche van Molenaar. De heer Pikker vertelt: ‘’Eind vorig jaar hebben we dit appartement in Bussum gekocht, mét ligbad. Dat vond ik bezwaarlijk, omdat ik slechte knieën heb. Daarom hebben we ervoor gekozen om het bad te laten verwijderen en een inloopdouche te plaatsen.’’

Van bad naar inloopdouche: 
zo doen we dat

Monteur aan het werk in basic badkamer met gereedschap

Het gemak van 
een advies aan huis

Een nieuwe badkamer samenstellen, gewoon vanuit je eigen woonkamer. Molenaar brengt de showroom bij je thuis! Vraag een thuisadvies aan en ontdek de mogelijkheden van Molenaar.  

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-royal 2306_Conversieblokken-1982x1114px-Mobile_Thuisadvies

Bad vervangen door inloopdouche

“Een collega raadde mij Molenaar aan, omdat hij goede ervaringen met dit bedrijf had. Ik heb de site bekeken en was heel blij toen ik las dat Molenaar in één dag het bad kan vervangen voor een inloopdouche. Ik had namelijk geen zin om vier weken in de rotzooi te zitten. Daarom heb ik het inspiratiemagazine opgevraagd en een afspraak gemaakt.”

Voor en na Situaties 

Heldere uitleg over mogelijkheden, werkwijze en kosten

“Korte tijd later kwam een adviseur van Molenaar bij ons op bezoek. Hij heeft precies uitgelegd wat de mogelijkheden waren, wat er moest gebeuren en wat dit zou gaan kosten. Vervolgens kregen we de tijd om alles op een rijtje te zetten en een keuze te maken.”

Meer informatie? Ontvang ons gratis magazine 

Prachtige inloopdouche, op de plek van ons oude bad

“Toen de monteurs op de afgesproken dag hier precies om 07.30 uur waren, hebben ze keurig werk geleverd én alle troep netjes opgeruimd. Exact op de plek waar ons oude bad stond, hebben we nu een prachtige inloopdouche in betonlook. Ik ben heel tevreden met het eindresultaat en geef Molenaar een 9,5!”


Kies de Molenaar douche die bij je past

Molenaar heeft voor iedere wens een oplossing, helemaal in jouw stijl. Ga je voor een basis inloopdouche of wil je een badkamer in een landelijke of industriële stijl? Ontdek hier verschillende badkamerstijlen.

Meer dan een veilige inloopdouche

Wij zijn gespecialiseerd in badkamer renovaties in 1 dag, zonder grote verbouwing. Van kleine tot grote badkamers en van inloopdouches tot complete badkamers. We plaatsen een veilige inloopdouche op maat op de plek van jouw oude bad of douche. Indien gewenst vervangen we ook vloeren, wanden, wastafelmeubels, radiatoren en het toilet. Inmiddels hebben we al 10.000 klanten mogen helpen aan hun droombadkamer. Op die manier zorgen wij voor een nieuwe badkamer die helemaal aan jouw wensen en behoeften voldoet. Zo geniet je vandaag al van de badkamer van morgen. Meer weten over hoe je snel weer veilig kan douchen?