Douchewand deur mat glas met handvat

MOLENAAR 
Glaswanden

Glazen douchewanden op maat gemaakt 

Stevige glazen douchewanden

Klaar met je oude douche of bad met douchegordijn? Vervang hem voor een Molenaar inloopdouche met stevige glazen douchewand. Onze douchewanden zijn er in elke uitvoering en maat (tot wel 2 meter hoog). Kies bijvoorbeeld uit een vaste glaswand, een schuifdeur of een spatscherm met halve deur. Wij adviseren graag!

Inspiratie douchewanden

Onze glazen douchewanden zijn in drie opties leverbaar: de standaard doorzichtige versie, de doorzichtige versie met een strook van 40 cm matglas en wanden van geheel mat glas. Ook het frame bepaal je zelf: tijdloos chroom, fris wit of een trendy zwarte douchewand.

Ontvang het 
gratis inspiratiemagazine

Laat je inspireren door verschillende badkamerstijlen, maak kennis met onze vakmensen en lees alles over onze innovatieve producten. Vraag het gratis magazine aan en ontdek de badkamer van morgen!

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-graphite Mobile-Onder_magazine_los

Supersterk

Onze douchewanden zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit gehard veiligheidsglas. Ze voldoen aan de, door de NEN vastgelegde, Europese norm voor veiligheidsglas. Dit betekent dat het glas zeer stevig is en nauwelijks zal breken tijdens het vervoeren, de montage of het gebruik. Mocht het glas tóch breken, dan zal het uit elkaar vallen in duizenden stukjes. Deze zijn niet scherp, dus je zult je er nooit aan verwonden. Bovendien zijn de wanden krasbestendig. Het is (bijna) niet mogelijk om het glas te beschadigen. De glazen douchewanden zijn dus veilig én blijven mooi.


Onderhoudsarm

Het schoonmaken van de glaswand is een vervelend klusje. Laat de glaswand daarom behandelen met Easy Clean. Deze fabrieksbehandeling dicht de poriën van het glas, waardoor de glaswanden vuilafstotend worden.

Schoonmaken wordt nóg gemakkelijker als je geen last meer hebt van kalkaanslag. Laat daarom de Molenaar waterontharder installeren in je meterkast. Je geniet dan dagelijks van zacht water.

Uitvoerig getest

Om zeker te zijn van de veiligheidsnorm waaraan de glaswand moet voldoen, wordt het glas uitvoerig getest. Deze tests worden regelmatig uitgevoerd om de consument te kunnen blijven verzekeren van het veiligste product. In deze video zie je hoe zo’n test eruit ziet.

Kermi veiligheidsglas thumbnail

alle BADKAMERELEMENTEN

GERELATEERDE BLOGS

MEER INFORMATIE ? ONTVANG HET GRATIS MAGAZINE