CGI Wellness badkamer wastafelmeubel vierkante kommen met gouden kranen

3D-ontwerp
Van je badkamer

Gratis Inspiratie magazine

Showroom in de buurt zoeken

Met een 3D-tekening komt je droombadkamer tot leven

Je hebt vast al veel badkamer inspiratie opgedaan op het internet. Toch kan het lastig zijn om al die mooie stijlen en ontwerpen voor je te zien in je eigen badkamer. Misschien heb je een kleine badkamer, een schuin dak of een hoek in de badkamer. Om je een goed beeld te geven, maken onze adviseurs een 3D-ontwerp voor je. Ook leggen ze uit hoe we het unieke concept van Molenaar toepassen in jouw badkamer.

01
Laat je inspireren 

Heb je al een verlanglijst of wens je hulp bij de samenstelling? Molenaar helpt vanaf de eerste tot de laatste stap.


02
In geuren en kleuren

Hou je van praktisch wit, stoere grijstinten of toch stijlvol leisteen? Wij luisteren goed naar je wensen.


03
Tijd voor het ontwerp

Molenaar neemt je zorgen uit handen in het hele proces, zo ook met het ontwerp. We vertalen alle wensen naar een concreet advies.


04 
Koste wat het kost

Badkamer opgemeten? Kleuren uitgezocht? Tevreden met het ontwerp? De adviseur geeft direct inzicht in de investering.

Het gemak van 
een advies aan huis

Een nieuwe badkamer samenstellen, gewoon vanuit je eigen woonkamer. Molenaar brengt de showroom bij je thuis! Vraag een thuisadvies aan en ontdek de mogelijkheden van Molenaar.  

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-royal 2306_Conversieblokken-1982x1114px-Mobile_Thuisadvies

Zo gaat de adviseur te werk

Om te beginnen brengt de adviseur de huidige badkamer goed in kaart. Hij houdt daarmee rekening met hoeken, deuren en ramen. Deze worden in een speciaal programma geschetst en vertaald naar een realistische 3D-tekening.

Vervolgens luistert hij goed naar je specifieke wensen en vertaalt deze naar een 3D-ontwerp. Zo komt je ideale badkamer tot leven. Wist je dat de adviseur zelf ook vaak goede ideeën heeft? Hij denkt graag met je mee.

Daarna begint het inkleuren van Wallpanels, Floorpanels en douchevloer. Hier komen een aantal keuzes bij kijken. Ga je voor een moderne badkamer, industriële look of toch een landelijke badkamer? Hou je van basis kleuren zoals wit, of ben je toch meer van een stoere betonlook, of stijlvol kiezelbeige?

Uiteraard kan een bijpassend wastafelmeubel niet ontbreken in een 3D-ontwerp. Er is keuze genoeg. Denk bijvoorbeeld aan een klassiek meubel met glanzend wastafelblad of een stijlvol meubel met mat zwart blad en ronde spiegel.

Kortom, een breed assortiment. Onze adviseur helpt je graag bij het maken van deze keuzes. Hij laat je gelijk zien hoe dit eruit ziet in jouw badkamer. Wanneer je tevreden bent met het ontwerp, krijg je direct inzicht in de investering. Wel zo makkelijk!

Benieuwd hoe Molenaar jouw badkamer kan transformeren? Plan nu een vrijblijvend adviesgesprek bij je thuis of in een van onze showrooms.

Molenaar adviseurm kijkt naar klant in showroom met stalen
druppel