Monteur aan het werk in basic badkamer met gereedschap

Onze 
werkwijze

De molenaar 
Werkwijze 

Bij een nieuwe badkamer denk je al gauw aan een aannemer die weken lang bezig is. Daar zit je natuurlijk niet op te wachten. Wij laten je zien dat het beter en sneller kan. Met onze unieke werkwijze wordt je nieuwe badkamer, door onze eigen vakmensen, in een mum van tijd geplaatst. Hakken en breken is verleden tijd. Wij werken snel én schoon. Kies je voor een Molenaar badkamer, dan kies je voor kwaliteit. Zo geniet je vandaag, morgen en in de toekomst van je Molenaar badkamer.

Ontdek onze unieke werkwijze

01
Advies 

Tijdens het adviesgesprek thuis of in de showroom bepaal je met de adviseur welke badkameroplossing het beste bij je past. Onze adviseur laat verschillende stijlen en mogelijkheden zien en maakt, aan de hand van je keuzes, een 3D-ontwerp van je badkamer. Aan het eind ontvang je een eerlijke offerte.


02
Inmeten

Keuze voor Molenaar gemaakt? Fijn! Onze inmeter komt bij je langs om alles nauwkeurig op te meten. Zo weten we zeker dat we straks de juiste materialen voor je neerzetten. Ook checkt hij of er aandachtspunten zijn waar onze monteurs rekening mee moeten houden.

03
Montage

Het moment van plaatsen is aangebroken! De monteurs zijn ’s ochtends vroeg bij je en vervangen de oude badkamer voor de badkamer van je keuze. Ze dekken alles af en ruimen de sloop- en bouwmaterialen aan het einde van de dag weer netjes op.  


04
Service

We hopen dat je blij bent met de nieuwe badkamer. Toch nog een vraag of ergens niet tevreden over? Ons klantenservice team staat klaar om het voor je op te lossen. Ze doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je snel en tevreden onder je nieuwe douche stapt.

Indeling van je badkamer

Badkamer montage

We houden de huidige indeling van je badkamer aan. We plaatsen de nieuwe inloopdouche dus terug op de plek van je oude bad of douche. We maken gebruik van de bestaande leidingen en voeren vrijwel geen hak- en breekwerk uit. Zo ben je gegarandeerd van een snelle plaatsing en weinig overlast.

Inspiratiemagazine aangevraagd en dan?    

De snelheid van Molenaar

Bij Molenaar plaatsen we je nieuwe badkamer in een mum van tijd. Daarbij verliezen we kwaliteit zeker niet uit het oog. Benieuwd hoe we dit doen?

Zo gaan wij te werk

Monteur Willem bij ronde spiegel en zwarte radiator

Vind een Molenaar showroom in de buurt

Desktop_Rechts_Natasja_Showroom Mobile_Onder_Natasja_Showroom