Onze 
werkwijze

De molenaar 
Werkwijze 

Bij een nieuwe badkamer denk je al gauw aan een aannemer die weken lang bezig is. Daar zit je natuurlijk niet op te wachten. Wij laten je zien dat het beter en sneller kan. Met onze unieke werkwijze wordt je nieuwe badkamer, door onze eigen vakmensen, in een mum van tijd geplaatst. Hakken en breken is verleden tijd. Wij werken snel én schoon. Kies je voor een Molenaar badkamer, dan kies je voor kwaliteit. Zo geniet je vandaag, morgen en in de toekomst van je Molenaar badkamer.

In 10 stappen een nieuwe badkamer van Molenaar

1

01 
Laat je inspireren 

Ben je op zoek naar je droombadkamer, maar weet je niet waar te beginnen? Ontdek dan de uitgebreide collectie badkamerstijlen van Molenaar op de website of in de showroom. Of je nu een liefhebber bent van modern design, de voorkeur geeft aan een tijdloze klassieke uitstraling, of juist houdt van een robuuste, industriële look, wij hebben voor ieder wat wils!

2

02
Bellen met Molenaar

Wil je graag een afspraak met een adviseur in de showroom of bij jou thuis? Bel dan met ons Klant Contact Center. Je kunt ons bellen op 0341 – 23 23 00 van 09.00 tot 17.30 van maandag t/m vrijdag. Onze medewerkers plannen graag een afspraak op een moment dat het jou uitkomt.

3

03
Afspraak met een adviseur 

Tijdens de afspraak met onze adviseur in de showroom of bij jou thuis, wordt een situatie geschetst en gekeken naar de mogelijkheden. Uiteraard worden je wensen hierin meegenomen.

4

04
Het ontwerp van je nieuwe badkamer

Onze adviseur ontwerpt je badkamer ter plaatse met een 3D-tekening, waardoor je een duidelijk beeld krijgt van de nieuwe situatie. Is het ontwerp helemaal naar wens? Dan krijg je van ons direct een kostenplaatje. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. 

5

05
De uitvoering gaat van start

Zodra je akkoord hebt gegeven op het ontwerp en de kosten, gaat ons team direct aan de slag om je nieuwe badkamer zo snel mogelijk te realiseren. 

6

06
De Inmeter komt langs

Onze planner maakt een afspraak met je om je badkamer in te meten. Dit wordt gedaan door een ervaren inmeter, want het is een nauwkeurig werkje. Als alle maten duidelijk zijn, worden de materialen ingekocht door de werkvoorbereider.

7

07
De materialen zijn binnen

In ons magazijn worden alle materialen verzameld en gecontroleerd. Als alles in orde is maken we een afspraak met je voor de installatie en montage van je nieuwe badkamer.

8

08
De monteurs komen eraan

Een kwartier voor aankomst word je gebeld door onze monteur dat ze er bijna zijn. Ze nemen de dag met je door en beginnen met het afdekken van het looppad naar de badkamer.

9

09
Oude badkamer eruit, nieuwe erin!

Je oude bad of douche wordt gedemonteerd en netjes afgevoerd door onze monteurs. Er blijft dus geen rommel achter en dat scheelt! Alle onderdelen worden nu met minimaal hak- en breekwerk op de juiste plaats geïnstalleerd en gemonteerd. We zorgen ervoor dat alles netjes wordt opgeruimd en de nieuwe badkamer schoon wordt opgeleverd. Tijd om te genieten van je nieuwe badkamer!

10

10
Jouw tevredenheid is ons succes

We streven naar tevredenheid van onze klanten en zorgen ervoor dat jouw nieuwe badkamer optimaal blijft functioneren, zelfs na de installatie, zodat je jarenlang van jouw badkamer kunt genieten. Heb je vragen nadat je badkamer is gemonteerd? Onze klantenservice helpt je graag verder.

Indeling van je badkamer

Badkamer montage

We houden de huidige indeling van je badkamer aan. We plaatsen de nieuwe inloopdouche dus terug op de plek van je oude bad of douche. We maken gebruik van de bestaande leidingen en voeren vrijwel geen hak- en breekwerk uit. Zo ben je gegarandeerd van een snelle plaatsing en weinig overlast.

Inspiratiemagazine aangevraagd en dan?    

De snelheid van Molenaar

Bij Molenaar plaatsen we je nieuwe badkamer in een mum van tijd. Daarbij verliezen we kwaliteit zeker niet uit het oog. Benieuwd hoe we dit doen?

Zo gaan wij te werk

Monteur Willem bij ronde spiegel en zwarte radiator

Vind een Molenaar showroom in de buurt

2404_Algemeen_Widget-Onder_1982x1114