Monteur aan het werk in basic badkamer met gereedschap

Molenaar
Badkamermontage

Gratis inspiratie magazine

De showroom in je eigen huis

Het monteren van je nieuwe badkamer

Snel en vakkundige installatie

Bij een badkamer renovatie denk je waarschijnlijk aan een flinke verbouwing in huis. Wij bewijzen dat dit anders kan. Met onze unieke werkwijze monteren onze eigen vakmensen je nieuwe badkamer in een mum van tijd. Daar komt geen hak- en breekwerk aan te pas. Bekijk hier hoe we dit realiseren.

01
Voorbereiding

We leggen beschermingsmateriaal op het looppad en de badkamervloer. Zo voorkomen we dat er iets beschadigt. Bovendien blijft je huis zo schoon.


02
Demontage 

We halen je oude bad of douche, plus eventuele elementen die je wilt vervangen, weg en voeren ze direct af. Je blijft dus zelf niet met de puin achter.


03
Plaatsing

We plaatsen de nieuwe douche op de plek van je oude bad of douche. Als je hebt gekozen voor extra elementen of een complete aanpassing, monteren we die elementen uiteraard ook.


04
Oplevering

De monteurs zorgen ervoor dat ze de badkamer schoon bij je opleveren. Ook geven ze je uitleg over het gebruik van de badkamer. Nu kun je gaan genieten! 

Inmeter neemt de maten op

Montage zonder hakken en breken

Geen hak- en breekwerk

Een nieuwe douche of badkamer zonder hakken en breken. Hoe maakt Molenaar dit mogelijk?

Indeling blijft hetzelfde

Bij het aanpassen van je badkamer veranderen we niets aan de huidige indeling. Dat betekent dat we de nieuwe inloopdouche terugplaatsen op de plek van de oude douche of het bad. Wil je meer elementen vervangen? Ook het wastafelmeubel en het toilet plaatsen we terug op dezelfde plek. We maken gebruik van de huidige leidingen en voeren vrijwel geen hak- en breekwerk uit. Zo garanderen we een snelle plaatsing en weinig overlast.

Wallpanels 
over bestaande tegels

We plaatsen de Wallpanels over de bestaande tegels heen. We hoeven de oude tegels dus niet af te breken. Dat scheelt je een hoop rommel en overlast. Over lekkage hoef je je geen zorgen te maken: de Wallpanels van Molenaar zijn volledig waterdicht. Onze ervaren monteurs zorgen voor een strakke montage, waardoor de Wallpanels perfect op elkaar aansluiten.  

Floorpanels over vloertegels

Heb je ervoor gekozen om je oude badkamertegels te vervangen door Molenaar Floorpanels? Dan plaatsen we deze over je oude tegelvloer heen. De Floorpanels van Molenaar zijn 100% waterdicht. Daardoor zijn ze erg geschikt voor gebruik in de badkamer.  

Molenaar zorgt voor een lekvrije montage

Tijdens de plaatsing van je nieuwe badkamer nemen we alle voorzorgsmaatregelen om lekkage te voorkomen.

Deskundig Montageteam

Bij een badkamer renovatie gaat nogal eens wat mis. Onze monteur zien regelmatig dat onze klanten door andere leveranciers zijn achtergelaten in een complete puinhoop. Lekkage is vaak de meest voorkomende klacht en heeft ook de grootste gevolgen. Molenaar zet altijd alles op alles om lekkages te voorkomen. Kwaliteit, vriendelijkheid en deskundigheid staan voor, tijdens en na de montage centraal.

Jarenlang doucheplezier

Als de inmeter is langs geweest en het bestelproces in gang is gezet, spreken we het montagemoment met je af. Op de afgesproken dag word je, 15 minuten voor aankomst, gebeld door de monteurs. Je weet precies hoe laat ze zullen arriveren. Na het verwijderen van je oude bad of douche en tijdens de plaatsing van de nieuwe douche worden er extra voorzorgsmaatregelen genomen om lekkage te voorkomen. Dat gebeurt met een speciale band, die we tussen de douchevloer en de wandpanelen plaatsen. Dit systeem is bedacht en getest door ons eigen team van vakkundige monteurs. Een extra garantie voor een lekvrije montage en jarenlang doucheplezier.

Het gemak van 
een advies aan huis

Een nieuwe badkamer samenstellen, gewoon vanuit je eigen woonkamer. Molenaar brengt de showroom bij je thuis! Vraag een thuisadvies aan en ontdek de mogelijkheden van Molenaar.  

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-royal 2306_Conversieblokken-1982x1114px-Mobile_Thuisadvies

Het Molenaar montageteam

Het ervaren montageteam van Molenaar weet als geen ander wat ze tegen kunnen komen in de badkamer en hoe ze je oude badkamer het beste kunnen renoveren. Nieuwe monteurs worden opgeleid door een ervaren praktijkmeester en alle monteurs hebben een opleiding gevolgd in de installatietechniek of in de bouw. Onze monteurs krijgen regelmatig trainingen van specialisten en onze leveranciers. Nieuwe producten testen we zelf en de testgegevens worden met onze monteurs besproken. Molenaar is een erkend leerbedrijf: dat betekent dat we een kwalitatieve leerplek bieden om vakmensen te leiden.
 

Geen overlast, geen afval

Onze monteurs doen er alles aan om je zo min mogelijk overlast te bezorgen. Rommel en afval ruimen we op en nemen we mee. We scheiden en verwerken het vervolgens in onze eigen milieustraat. We vinden het belangrijk dat dit op een duurzame manier gebeurt. Als de monteurs klaar zijn met de plaatsing van de badkamer, geven ze je duidelijke instructies. Onze monteurs stellen zich altijd voor met hun naam. Zo weet je altijd wie er bij je geweest is, bijvoorbeeld om ze een compliment te geven op Trustpilot.

Natasja met 2 monteurs die gaan boren
druppel