Inloopdouche extra met betonlook badkamer

Inloopdouche 

Met extra elementen

De showroom in je eigen huis

Gratis Inspiratie magazine

Inloopdouche 
met extra elementen

Zijn bepaalde onderdelen van je badkamer aan vervanging toe, maar vind je het niet nodig om de hele badkamer aan te passen? Kies dan voor de inloopdouche met extra elementen. We vervangen je oude bad of douche en plaatsen een nieuwe inloopdouche terug. Daarnaast vervangen we de elementen die je wilt aanpassen, zoals het badkamermeubel, de radiator of het toilet. Deze aanpassing doen we binnen 2 dagen. Zo krijgt de badkamer in no time een frisse nieuwe look en stap jij weer zorgeloos onder de douche.

Snel en onbezorgd genieten 
van een heerlijke inloopdouche 

Veilig en onbezorgd onder de douche stappen, dát is wat je wilt. Profiteer deze zomer van speciale Summersale-korting van €500,- op je gloednieuwe inloopdouche.

background 2406_Summer-Sale_Widget-Onder_1982x1114

01
in 2 dagen

Bij Molenaar werken we snel. Een inloopdouche met extra element plaatsen we in 2 dagen. Geen wekenlange verbouwing dus!


02
Geen ingrijpende verbouwing

We plaatsen de nieuwe inloopdouche en het element terug op de oude plek. Zo krijgt je badkamer met weinig gedoe een compleet nieuwe look.


03
Comfortabel

De inloopdouches van Molenaar zijn comfortabel. Je hebt veel bewegingsruimte en de douche in- of uitstappen is gemakkelijk.


04
Stijl die bij je past

Landelijk of toch modern? Je bepaalt zelf wat je mooi vindt. De inloopdouche extra past dan helemaal bij je badkamer.

Inloopdouche 
met badkamermeubel

Is het tijd om je oude douche of bad aan te passen, en is het wasmeubel ook aan vervanging toe? Kies dan voor de inloopdouche met een badkamermeubel als extra element. Heb je genoeg aan een wasbak, of passen twee waskommen beter bij je situatie? Je bepaalt het helemaal zelf. En wij denken graag met je mee!

Inloopdouche 
met toilet

Een doucheaanpassing is het ideale moment om ook het toilet te vervangen. Ook daarvoor kun je bij Molenaar terecht. We hebben verschillende toiletpotten om uit te kiezen: van klassiek toilet tot de innovatieve douchewc. We adviseren je graag.

Het gemak van 
een advies aan huis

Een nieuwe badkamer samenstellen, gewoon vanuit je eigen woonkamer. Molenaar brengt de showroom bij je thuis! Vraag een thuisadvies aan en ontdek de mogelijkheden van Molenaar.  

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-royal 2306_Conversieblokken-1982x1114px-Mobile_Thuisadvies

Inloopdouche extra
Werkwijze

MOLENAAR extra badkamerELEMENTEN

Inloopdouche met een extra element PRijzen

 

Je bent vast benieuwd naar de prijzen van een Molenaar inloopdouche met een extra element. Om je een inschatting te geven, hebben we vanaf-prijzen opgesteld. De vanaf-prijs van een inloopdouche is altijd inclusief montage. Je bent verzekerd van de beste prijs-kwaliteitverhouding. Financiële verrassingen achteraf? Daar doen wij niet aan. Zo sta je altijd met een goed gevoel onder je inloopdouche.

VERSCHILLENDE STIJLEN 

Ontvang het 
gratis inspiratiemagazine

Laat je inspireren door verschillende badkamerstijlen, maak kennis met onze vakmensen en lees alles over onze innovatieve producten. Vraag het gratis magazine aan en ontdek de badkamer van morgen!

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-graphite Mobile-Onder_magazine_los

BEKIJK OOK ONZE ANDERE OPLOSSINGEN

INTERESSANTE BLOGS

Vind een Molenaar showroom in de buurt

2404_Algemeen_Widget-Onder_1982x1114