Badkamer na 1

Basic badkamerstijl

Gratis Inspiratie magazine

Showroom in de buurt vinden

Basic badkamer

Ben je op zoek naar comfort en veiligheid, zodat je weer zonder zorgen de douche in stapt? Dan sluit de basic badkamerstijl daar goed bij aan. De Molenaar basic stijl kenmerkt zich door eenvoud en veiligheid. Denk aan een badkamer met een rustige uitstraling, afgewerkt met hoge kwaliteit materialen. Praktisch, hygiënisch en gemakkelijk in onderhoud. Heb je behoefte aan veiligheid, gemak en kwaliteit, dan past de basic badkamerstijl daar perfect bij.

Vind een Molenaar showroom in de buurt

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-sand 2311_Open-huis-November_Widget-Onder_1982x1114

Voor en na

Een badkamer voorzien van alle veiligheidsopties

De basic badkamerstijl kenmerkt zich door eenvoud. Geen bijzondere kleuren en printen, maar strakke, witte wandpanelen die gemakkelijk schoon te maken zijn. Deze badkamerstijl is uitermate geschikt voor wie behoefte heeft aan gemak en comfort. De basic badkamer is uitgerust met verschillende veilige hulpmiddelen die het mogelijk maken om zonder zorgen onder de douche te stappen. Denk hierbij aan een veilige antislip douchevloer, veiligheidssteunen voor houvast en een douchestoel voor extra comfort. Kies je voor de basic badkamerstijl van Molenaar, dan geniet je weer onbezorgd van een prettige douche.

Badkamerelementen 

Ontvang het 
gratis inspiratiemagazine

Laat je inspireren door verschillende badkamerstijlen, maak kennis met onze vakmensen en lees alles over onze innovatieve producten. Vraag het gratis magazine aan en ontdek de badkamer van morgen!

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-graphite Mobile-Onder_magazine_los

Gerelateerde blogs

Bekijk ook onze andere badkamerstijlen