Badkamer na 1

Basic badkamerstijl

Gratis Inspiratie magazine

Showroom in de buurt vinden

Basic badkamer

Ben je op zoek naar comfort en veiligheid, zodat je weer zonder zorgen de douche in stapt? Dan sluit de basic badkamerstijl daar goed bij aan. De Molenaar basic stijl kenmerkt zich door eenvoud en veiligheid. Denk aan een badkamer met een rustige uitstraling, afgewerkt met hoge kwaliteit materialen. Praktisch, hygiënisch en gemakkelijk in onderhoud. Heb je behoefte aan veiligheid, gemak en kwaliteit, dan past de basic badkamerstijl daar perfect bij.

Vind een Molenaar showroom in de buurt

2404_Algemeen_Widget-Onder_1982x1114

Voor en na

Een badkamer voorzien van alle veiligheidsopties

De basic badkamerstijl kenmerkt zich door eenvoud. Geen bijzondere kleuren en printen, maar strakke, witte wandpanelen die gemakkelijk schoon te maken zijn. Deze badkamerstijl is uitermate geschikt voor wie behoefte heeft aan gemak en comfort. De basic badkamer is uitgerust met verschillende veilige hulpmiddelen die het mogelijk maken om zonder zorgen onder de douche te stappen. Denk hierbij aan een veilige antislip douchevloer, veiligheidssteunen voor houvast en een douchestoel voor extra comfort. Kies je voor de basic badkamerstijl van Molenaar, dan geniet je weer onbezorgd van een prettige douche.

Badkamerelementen 

Ontvang het 
gratis inspiratiemagazine

Laat je inspireren door verschillende badkamerstijlen, maak kennis met onze vakmensen en lees alles over onze innovatieve producten. Vraag het gratis magazine aan en ontdek de badkamer van morgen!

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-graphite Mobile-Onder_magazine_los

Gerelateerde blogs

Bekijk ook onze andere badkamerstijlen 

Veelgestelde vragen

Welke kenmerken definiëren de basic badkamerstijl van Molenaar?

De basicstijl van Molenaar biedt eenvoud, veiligheid en kwaliteit. Deze badkamerstijl straalt rust uit met hoogwaardige materialen en is praktisch, hygiënisch en makkelijk in onderhoud. De basic badkamer is uitgerust met verschillende veilige hulpmiddelen die het mogelijk maken om zonder zorgen onder de douche te stappen. Denk hierbij aan een veilige antislip-douchevloer, veiligheidssteunen voor houvast en een douchestoel voor extra comfort. Lees hier meer over de basic badkamerstijl.

Binnen het assortiment van Molenaar zijn legio mogelijkheden. Zoveel zelfs dat we die helaas niet allemaal kunnen tonen in onze showrooms. Tijdens het adviesgesprek maken we gebruik van technische tekeningen, afbeeldingen en een 3D-ontwerp om een helder beeld te scheppen van de mogelijke opties voor de badkamerrenovatie. Onze deskundige adviseurs bij Molenaar helpen je graag bij het kiezen van de ideale badkamerstijl die bij jou past. Of het nu gaat om industrieel, basic, landelijk, chic, marmer of modern, zij bieden inzicht en begeleiding om jouw badkamerrenovatie tot een persoonlijk en stijlvol succes te maken.

Kan ik mijn eigen badkamerstijl kiezen, of zijn er maatwerkopties?

Bij Molenaar bieden we een scala aan maatwerkopties, maar we gaan verder dan dat. We kijken graag samen met jou naar mogelijkheden om een stijl te vinden die perfect aansluit op jouw persoonlijke wensen en behoeften. Tijdens het adviesgesprek maken we gebruik van technische tekeningen, afbeeldingen en een 3D-ontwerp om een helder beeld te scheppen van de mogelijke opties voor jouw favoriete badkamerstijl. Onze adviseurs staan klaar om je te begeleiden bij het creëren van een badkamer die volledig aan jouw verwachtingen voldoet.

Kan ik elementen uit verschillende stijlen combineren in mijn basic badkamerrenovatie?

Zeker. Je kunt elementen uit verschillende stijlen combineren om een unieke basic badkamer te creëren die volledig aan jouw voorkeuren voldoet. Onze adviseurs staan klaar om je te helpen bij het samenstellen van een perfecte mix die past bij jouw smaak en behoeften.

Zijn er aanpassingsmogelijkheden om de basic badkamerstijl aan mijn persoonlijke voorkeuren aan te passen?

Bij Molenaar streven we ernaar om je de mogelijkheid te bieden je badkamerrenovatie aan te passen aan jouw persoonlijke voorkeuren. Onze adviseurs staan klaar om samen met jou door de verschillende stijlopties te gaan en eventuele aanpassingen te bespreken. Of het nu gaat om specifieke kleuren, materialen of andere persoonlijke details, we streven ernaar om jouw wensen te integreren in het ontwerp. Op die manier creëren we samen een badkamer die niet alleen functioneel is, maar ook perfect aansluit bij jouw smaak en levensstijl. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en jouw ideale badkamer vorm te geven.

Zijn er prijsverschillen tussen de verschillende badkamerstijlen?

Ja, er kunnen prijsverschillen zijn tussen de verschillende badkamerstijlen. De kosten van een badkamerrenovatie zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de gekozen stijl, de materialen en eventuele extra opties als een Sunshower. De vanafprijs van een nieuwe inloopdouche die in één dag geplaatst wordt is € 5.990,-. Wil je een extra element als een wastafel of toilet, ga je richting een vanafprijs van €7.990,-. Met een complete badkamer­aanpassing kies je voor een volledige vervanging van de badkamer in de stijl jij mooi vindt. Reken hierbij op een vanafprijs van €15.000,-.

Over het algemeen zijn badkamerstijlen met meer luxe details iets duurder vanwege de gebruikte materialen en extra voorzieningen. De iets eenvoudigere Molenaar-basicstijl is kostenefficiënter.

Onze adviseurs kunnen je helpen bij het vinden van een badkamerstijl die past binnen jouw budget en tegelijkertijd voldoet aan jouw wensen en behoeften. We streven ernaar transparant te zijn over de kosten en zorgen voor duidelijke prijsinformatie tijdens het adviesgesprek.