Landelijk-Naturel badkamerstijl

Landelijke badkamerstijl

Gratis Inspiratie magazine

Showroom in de buurt vinden

Landelijke badkamerstijl

Met de Landelijke badkamer van Molenaar kies je voor het knusse plattelandsgevoel in een modern jasje. In deze badkamerstijl vind je veel houten details en natuurlijke tinten terug. Door de Floorpanels en het badkamermeubel met lichte houtlook te combineren met witte of bronzen kranen, krijgt de Landelijke stijl een moderne twist. Kies je voor romantisch of naturel?

Landelijk Naturel
Badkamerstijl

Modern en landelijk gaan feilloos samen in de Landelijk Naturel badkamer. Natuurlijke houten details worden gecombineerd met chique chromen kranen en rustig ogende Wallpanels.  Maak het af met rieten accessoires voor het ultieme plattelandsgevoel. 

Landelijk Romantisch
Badkamerstijl

Ga voor romantiek op het platteland met de Landelijk Romantisch badkamer. De zachte kleuren geven deze badkamer een romantische uitstraling en de houten details gaan piekfijn samen met de witte kranen en matchende waskommen. Op de Landelijk Romantisch badkamer word je gegarandeerd verliefd.

Vind een Molenaar showroom in de buurt

2404_Algemeen_Widget-Onder_1982x1114

Warme, natuurlijke materialen

De landelijke badkamer kenmerkt zich door het gebruik van warme en natuurlijke materialen, zoals hout. Het kleurenpalet van een landelijke badkamer bestaat uit rustige, lichte en warme tinten. Kun je moeilijk kiezen tussen verschillende badkamerstijlen? De landelijke badkamerstijl leent zich uitstekend voor het combineren met andere stijlen! Vervang bijvoorbeeld de Wallpanels in de landelijke badkamer door de moderne Wallpanels met marmerlook uit de marmer chique badkamerstijl. Landelijk met een twist!

IMG_7578
druppel

Badkamerelementen 

Ontvang het 
gratis inspiratiemagazine

Laat je inspireren door verschillende badkamerstijlen, maak kennis met onze vakmensen en lees alles over onze innovatieve producten. Vraag het gratis magazine aan en ontdek de badkamer van morgen!

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-graphite Mobile-Onder_magazine_los

Gerelateerde blogs

Laat je inspireren door onze stijlen

Veelgestelde vragen

Welke kenmerken definiëren de landelijke badkamerstijl van Molenaar?

Kies met de landelijke badkamer van Molenaar voor een knus plattelandsgevoel in een modern jasje. Houten details, natuurlijke tinten, en de combinatie van lichte houtlook met witte of bronzen kranen geven een moderne twist. Lees hier meer over de landelijke badkamerstijl.

Binnen het assortiment van Molenaar zijn legio mogelijkheden. Zoveel zelfs dat we die helaas niet allemaal kunnen tonen in onze showrooms. Tijdens het adviesgesprek maken we gebruik van technische tekeningen, afbeeldingen en een 3D-ontwerp om een helder beeld te scheppen van de mogelijke opties voor de badkamerrenovatie. Onze deskundige adviseurs bij Molenaar helpen je graag bij het kiezen van de ideale badkamerstijl die bij jou past. Of het nu gaat om industrieel, basic, landelijk, chic, marmer of modern, zij bieden inzicht en begeleiding om jouw badkamerrenovatie tot een persoonlijk en stijlvol succes te maken.

Kan ik mijn eigen badkamerstijl kiezen, of zijn er maatwerkopties?

Bij Molenaar bieden we een scala aan maatwerkopties, maar we gaan verder dan dat. We kijken graag samen met jou naar mogelijkheden om een stijl te vinden die perfect aansluit op jouw persoonlijke wensen en behoeften. Tijdens het adviesgesprek maken we gebruik van technische tekeningen, afbeeldingen en een 3D-ontwerp om een helder beeld te scheppen van de mogelijke opties voor jouw favoriete badkamerstijl. Onze adviseurs staan klaar om je te begeleiden bij het creëren van een badkamer die volledig aan jouw verwachtingen voldoet.

Kan ik elementen uit verschillende stijlen combineren in mijn landelijke badkamerrenovatie?

Zeker. Je kunt elementen uit verschillende stijlen combineren om een unieke landelijke badkamer te creëren die volledig aan jouw voorkeuren voldoet. Onze adviseurs staan klaar om je te helpen bij het samenstellen van een perfecte mix die past bij jouw smaak en behoeften.

Zijn er aanpassingsmogelijkheden om de landelijke badkamerstijl aan mijn persoonlijke voorkeuren aan te passen?

Bij Molenaar streven we ernaar om je de mogelijkheid te bieden je badkamerrenovatie aan te passen aan jouw persoonlijke voorkeuren. Onze adviseurs staan klaar om samen met jou door de verschillende stijlopties te gaan en eventuele aanpassingen te bespreken. Of het nu gaat om specifieke kleuren, materialen of andere persoonlijke details, we streven ernaar om jouw wensen te integreren in het ontwerp. Op die manier creëren we samen een badkamer die niet alleen functioneel is, maar ook perfect aansluit bij jouw smaak en levensstijl. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en jouw ideale badkamer vorm te geven.

Zijn er prijsverschillen tussen de verschillende badkamerstijlen?

Ja, er kunnen prijsverschillen zijn tussen de verschillende badkamerstijlen. De kosten van een badkamerrenovatie zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de gekozen stijl, de materialen en eventuele extra opties als een Sunshower. De vanafprijs van een nieuwe inloopdouche die in één dag geplaatst wordt is € 5.990,-. Wil je een extra element als een wastafel of toilet, ga je richting een vanafprijs van €7.990,-. Met een complete badkamer­aanpassing kies je voor een volledige vervanging van de badkamer in de stijl jij mooi vindt. Reken hierbij op een vanafprijs van €15.000,-.

Over het algemeen zijn badkamerstijlen met meer luxe details iets duurder vanwege de gebruikte materialen en extra voorzieningen. De iets eenvoudigere Molenaar-basicstijl is kostenefficiënter.

Onze adviseurs kunnen je helpen bij het vinden van een badkamerstijl die past binnen jouw budget en tegelijkertijd voldoet aan jouw wensen en behoeften. We streven ernaar transparant te zijn over de kosten en zorgen voor duidelijke prijsinformatie tijdens het adviesgesprek.