Landelijk-Naturel badkamerstijl

Landelijke badkamerstijl

Gratis Inspiratie magazine

Showroom in de buurt vinden

Landelijke badkamerstijl

Met de Landelijke badkamer van Molenaar kies je voor het knusse plattelandsgevoel in een modern jasje. In deze badkamerstijl vind je veel houten details en natuurlijke tinten terug. Door de Floorpanels en het badkamermeubel met lichte houtlook te combineren met witte of bronzen kranen, krijgt de Landelijke stijl een moderne twist. Kies je voor romantisch of naturel?

Landelijk Naturel
Badkamerstijl

Modern en landelijk gaan feilloos samen in de Landelijk Naturel badkamer. Natuurlijke houten details worden gecombineerd met chique chromen kranen en rustig ogende Wallpanels.  Maak het af met rieten accessoires voor het ultieme plattelandsgevoel. 

Landelijk Romantisch
Badkamerstijl

Ga voor romantiek op het platteland met de Landelijk Romantisch badkamer. De zachte kleuren geven deze badkamer een romantische uitstraling en de houten details gaan piekfijn samen met de witte kranen en matchende waskommen. Op de Landelijk Romantisch badkamer word je gegarandeerd verliefd.

Vind een Molenaar showroom in de buurt

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-sand 2309_Open-huis_mobiel

Warme, natuurlijke materialen

De landelijke badkamer kenmerkt zich door het gebruik van warme en natuurlijke materialen, zoals hout. Het kleurenpalet van een landelijke badkamer bestaat uit rustige, lichte en warme tinten. Kun je moeilijk kiezen tussen verschillende badkamerstijlen? De landelijke badkamerstijl leent zich uitstekend voor het combineren met andere stijlen! Vervang bijvoorbeeld de Wallpanels in de landelijke badkamer door de moderne Wallpanels met marmerlook uit de marmer chique badkamerstijl. Landelijk met een twist!

IMG_7578
druppel

Badkamerelementen 

Ontvang het 
gratis inspiratiemagazine

Laat je inspireren door verschillende badkamerstijlen, maak kennis met onze vakmensen en lees alles over onze innovatieve producten. Vraag het gratis magazine aan en ontdek de badkamer van morgen!

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-graphite Mobile-Onder_magazine_los

Gerelateerde blogs

Laat je inspireren door onze stijlen