Herfst kleuren badkamer

Landelijke badkamerstijl

Gratis Inspiratie magazine

Showroom in de buurt vinden

Landelijke badkamer

Met de landelijke badkamer van Molenaar haal je het knusse plattelandsgevoel in huis! In de moderne, landelijke badkamerstijl vind je veel houten details, natuurlijke tinten en Scandinavische invloeden terug. Door de Floorpanels en het badkamermeubel met lichte houtlook te combineren met bronzen of zwarte kranen krijgt de landelijke badkamer een moderne twist. In deze badkamer kom je helemaal tot rust.

Vind een Molenaar showroom in de buurt

Desktop_Rechts_Natasja_Showroom Mobile_Onder_Natasja_Showroom

Landelijke badkamer

De landelijke badkamer kenmerkt zich door het gebruik van warme en natuurlijke materialen, zoals hout. Het kleurenpalet van een landelijke badkamer bestaat uit rustige, lichte en warme tinten. Kun je moeilijk kiezen tussen verschillende badkamerstijlen? De landelijke badkamerstijl leent zich uitstekend voor het combineren met andere stijlen! Vervang bijvoorbeeld de Wallpanels in de landelijke badkamer door de moderne Wallpanels met marmerlook uit de marmer chique badkamerstijl. Landelijk met een twist!

Collage Landelijke badkamer  3
druppel

Badkamerelementen 

Ontvang het 
gratis inspiratiemagazine

Laat je inspireren door verschillende badkamerstijlen, maak kennis met onze vakmensen en lees alles over onze innovatieve producten. Vraag het gratis magazine aan en ontdek de badkamer van morgen!

Desktop-Rechts_magazine desktop Magazine_Mockup mobile

Gerelateerde blogs

Laat je inspireren door onze stijlen