Landelijk-Romantisch

Complete badkamer­aanpassing

Een nieuwe badkamer in 3 – 5 dagen

Gratis inspiratie magazine

Showroom in de buurt vinden

De badkamer waar 
jij je thuis in voelt

Een badkamer waar jij je thuis in voelt. Daar zorgen we voor als je kiest voor een volledige badkameraanpassing van Molenaar. In 3 – 5 dagen vervangen we je huidige badkamer voor een compleet nieuwe Molenaar badkamer, in de stijl die bij je past. Zo heb je binnen no-time een stijlvolle en comfortabele badkamer waar je nu en in de toekomst van geniet.
 

01
Binnen 1 week

Bij Molenaar geen wekenlange verbouwing: we vervangen je badkamer snel. Binnen 3 – 5 dagen heb je al een volledig nieuwe badkamer.


02
Geen ingrijpende verbouwing

Een nieuwe inloopdouche, wandbekleding, vloer en meubel: al het werk doen we zorgvuldig en netjes. Zo ervaar je weinig overlast.


03
Uitgebreid comfort

De innovatieve producten van Molenaar zorgen voor ultiem comfort. Zo zorgen we dat je badkamer klaar is voor de toekomst.


04
In je eigen stijl

Industrieel, landelijk of wellness: je bepaalt zelf welke badkamerstijl bij je past en welke producten je mooi vindt.

NAJAARSACTIE 
BIJ MOLENAAR

Nu het najaar langzaam aanbreekt en we vaker binnen zijn, is het de ideale tijd om aandacht te besteden aan je badkamer. Om je hierbij te helpen introduceren wij een exclusieve najaarsactie.

background 2308_Najaarsactie_Widget-Rechts_900x1092_Badkamer actie banner mobiel

Ontdek je eigen stijl

Complete badkamer renovatie 
door Molenaar

Kies je voor een complete badkamer renovatie, dan helpen we je graag bij het maken van de juiste keuzes. We adviseren je om langs te komen in een van onze showrooms. Daar kun je onze badkamers in het echt zien en inspiratie opdoen voor het samenstellen van je droombadkamer. Heb je gekozen en zijn alle materialen binnen? Dan kunnen we beginnen aan de badkamer renovatie. Met een complete badkamer renovatie door Molenaar zit je niet wekenlang in de rommel: wij renoveren je hele badkamer binnen een week. Dat doen we zonder hak- of breekwerk. Al het afval ruimen we op. Zo kun jij onbezorgd genieten van je nieuwe badkamer.

Ontvang het 
gratis inspiratiemagazine

Laat je inspireren door verschillende badkamerstijlen, maak kennis met onze vakmensen en lees alles over onze innovatieve producten. Vraag het gratis magazine aan en ontdek de badkamer van morgen!

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-graphite Mobile-Onder_magazine_los

Complete badkamer renovatie
WERKWIJZE

1

BADKAMER
RADIATOR

Na een verfrissende douche jezelf afdrogen met een warme handdoek: een heerlijk gevoel. Met de juiste radiator is het altijd aangenaam warm in je badkamer.

2

Molenaar 
douchewc

Ervaar het gevoel van ultieme hygiëne in met de Molenaar douchewc.

3

Molenaar 
Wallpanel

De Molenaar Wallpanels zijn het perfecte alternatief voor wandtegels in de badkamer.

4

Antislip 
douchevloer

Gun je voeten een douchevloer met grip. De Molenaar douchevloer geeft je inloopdouche een luxe uitstraling en zorgt ervoor dat je met beide benen stevig op de grond staat.

5

Molenaar 
douche­garnituur

Een simpele handdouche of luxe regendouche, mat of glanzend, in zwart, wit of chroom: er is volop keuze in de collectie douchegarnituren van Molenaar.

6

Molenaar 
Sunshower

Ontdek de kracht van zonlicht met de Sunshower voor een fitter, vitaler en energieker gevoel.

7

Molenaar 
glaswanden

Onze stevige douchewanden met veiligheidsglas zijn er in verschillende maten en uitvoeringen.

8

Molenaar 
spiegels

Grote spiegels, ronde spiegels en innovatieve spiegels… Bij Molenaar vind je badkamerspiegels in verschillende vormen en maten.

9

Molenaar 
badkamer­meubels

Het perfecte badkamermeubel is meer dan alleen opbergruimte. Vind het meubel dat perfect aansluit op jouw badkamerroutine.

10

Molenaar 
Floorpanels

Met de innovatieve Floorpanels van Molenaar maak je van je badkamer een stijlvolle ruimte om volop in te genieten.


Complete badkamer renovatie  PRIJZEN

 

De aanschaf van een badkamer is niet zo maar iets. Je wilt graag weten wat voor investering je kunt verwachten. Bij Molenaar vind je vanaf-prijzen per type oplossing. Omdat de prijs erg afhankelijk is van je wensen en het formaat van jouw badkamer, stellen we de daadwerkelijke prijs van je aanpassing vast tijdens het adviesgesprek. Die prijs blijft zoals afgesproken, dus er komen geen financiële verrassingen achteraf. Zo sta je altijd met een goed gevoel onder de douche.

Oneindige keuze BADKAMERELEMENTEN

Vind een Molenaar showroom in de buurt

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-sand 2309_Open-huis_mobiel

BEKIJK OOK ONZE ANDERE OPLOSSINGEN

INTERESSANTE BLOGS

MEER INSPIRATIE? ONTVANG HET GRATIS MAGAZINE