Landelijk-Romantisch

Complete badkamer­aanpassing

Een nieuwe badkamer in 3 – 5 dagen

Gratis inspiratie magazine

Showroom in de buurt vinden

De badkamer waar 
jij je thuis in voelt

Een badkamer waar jij je thuis in voelt. Daar zorgen we voor als je kiest voor een volledige badkameraanpassing van Molenaar. In 3 – 5 dagen vervangen we je huidige badkamer voor een compleet nieuwe Molenaar badkamer, in de stijl die bij je past. Zo heb je binnen no-time een stijlvolle en comfortabele badkamer waar je nu en in de toekomst van geniet.
 

01
Binnen 1 week

Bij Molenaar geen wekenlange verbouwing: we vervangen je badkamer snel. Binnen 3 – 5 dagen heb je al een volledig nieuwe badkamer.


02
Geen ingrijpende verbouwing

Een nieuwe inloopdouche, wandbekleding, vloer en meubel: al het werk doen we zorgvuldig en netjes. Zo ervaar je weinig overlast.


03
Uitgebreid comfort

De innovatieve producten van Molenaar zorgen voor ultiem comfort. Zo zorgen we dat je badkamer klaar is voor de toekomst.


04
In je eigen stijl

Industrieel, landelijk of wellness: je bepaalt zelf welke badkamerstijl bij je past en welke producten je mooi vindt.

Snel en onbezorgd genieten 
van een heerlijke inloopdouche 

Veilig en onbezorgd onder de douche stappen, dát is wat je wilt. Profiteer deze zomer van speciale Summersale-korting van €500,- op je gloednieuwe inloopdouche.

background 2406_Summer-Sale_Widget-Onder_1982x1114

Complete badkamer renovatie 
Leidschendam 

Ontdek je eigen stijl

Complete badkamer renovatie 
door Molenaar

Kies je voor een complete badkamer renovatie, dan helpen we je graag bij het maken van de juiste keuzes. We adviseren je om langs te komen in een van onze showrooms. Daar kun je onze badkamers in het echt zien en inspiratie opdoen voor het samenstellen van je droombadkamer. Heb je gekozen en zijn alle materialen binnen? Dan kunnen we beginnen aan de badkamer renovatie. Met een complete badkamer renovatie door Molenaar zit je niet wekenlang in de rommel: wij renoveren je hele badkamer binnen een week. Dat doen we zonder hak- of breekwerk. Al het afval ruimen we op. Zo kun jij onbezorgd genieten van je nieuwe badkamer.

Ontvang het 
gratis inspiratiemagazine

Laat je inspireren door verschillende badkamerstijlen, maak kennis met onze vakmensen en lees alles over onze innovatieve producten. Vraag het gratis magazine aan en ontdek de badkamer van morgen!

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-graphite Mobile-Onder_magazine_los

Complete badkamer renovatie
WERKWIJZE

1

BADKAMER
RADIATOR

Na een verfrissende douche jezelf afdrogen met een warme handdoek: een heerlijk gevoel. Met de juiste radiator is het altijd aangenaam warm in je badkamer.

2

Molenaar 
douchewc

Ervaar het gevoel van ultieme hygiëne in met de Molenaar douchewc.

3

Molenaar 
Wallpanel

De Molenaar Wallpanels zijn het perfecte alternatief voor wandtegels in de badkamer.

4

Antislip 
douchevloer

Gun je voeten een douchevloer met grip. De Molenaar douchevloer geeft je inloopdouche een luxe uitstraling en zorgt ervoor dat je met beide benen stevig op de grond staat.

5

Molenaar 
douche­garnituur

Een simpele handdouche of luxe regendouche, mat of glanzend, in zwart, wit of chroom: er is volop keuze in de collectie douchegarnituren van Molenaar.

6

Molenaar 
Sunshower

Ontdek de kracht van zonlicht met de Sunshower voor een fitter, vitaler en energieker gevoel.

7

Molenaar 
glaswanden

Onze stevige douchewanden met veiligheidsglas zijn er in verschillende maten en uitvoeringen.

8

Molenaar 
spiegels

Grote spiegels, ronde spiegels en innovatieve spiegels… Bij Molenaar vind je badkamerspiegels in verschillende vormen en maten.

9

Molenaar 
badkamer­meubels

Het perfecte badkamermeubel is meer dan alleen opbergruimte. Vind het meubel dat perfect aansluit op jouw badkamerroutine.

10

Molenaar 
Floorpanels

Met de innovatieve Floorpanels van Molenaar maak je van je badkamer een stijlvolle ruimte om volop in te genieten.


Complete badkamer renovatie  PRIJZEN

 

De aanschaf van een badkamer is niet zo maar iets. Je wilt graag weten wat voor investering je kunt verwachten. Bij Molenaar vind je vanaf-prijzen per type oplossing. Omdat de prijs erg afhankelijk is van je wensen en het formaat van jouw badkamer, stellen we de daadwerkelijke prijs van je aanpassing vast tijdens het adviesgesprek. Die prijs blijft zoals afgesproken, dus er komen geen financiële verrassingen achteraf. Zo sta je altijd met een goed gevoel onder de douche.

Oneindige keuze BADKAMERELEMENTEN

Vind een Molenaar showroom in de buurt

2404_Algemeen_Widget-Onder_1982x1114

BEKIJK OOK ONZE ANDERE OPLOSSINGEN

INTERESSANTE BLOGS

MEER INSPIRATIE? ONTVANG HET GRATIS MAGAZINE

Veelgestelde vragen

Wat kost een complete badkamer inclusief montage?

De kosten van een badkamerrenovatie of -verbouwing bij Molenaar Badkamers zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de omvang van de verbouwing, de gekozen materialen en jouw eigen specifieke wensen. Goed om te weten: bij Molenaar zijn de genoemde prijzen altijd inclusief montage. Belangrijke factoren die invloed hebben op de prijs: 

 1. Wat wil je renoveren? Hoe meer wensen, hoe duurder het wordt;
 2. De gewenste afmeting van de nieuwe inloopdouche;
 3. De keuze voor een badkamerstijl en/of een luxe badkamerelement als een Sunshower;
 4. De hoeveelheid arbeid die nodig is voor de badkamerrenovatie.

De kosten van een nieuwe badkamer bij Molenaar

De vanafprijs van een nieuwe inloopdouche die in één dag geplaatst wordt is € 5.990,-. Wil je een extra element als een wastafel of toilet, ga je richting een vanafprijs van €7.990,-. Met een complete badkamer­aanpassing kies je voor een volledige vervanging van de badkamer in de stijl jij mooi vindt, inclusief wastafelmeubel, spiegels, luxe vloeren en regendouche. Reken hierbij op een vanafprijs van €15.000,-. Afhankelijk van de stijl die je kiest, de grootte van de badkamer en de toevoeging van luxe elementen als een Sunshower kan de prijs oplopen.

Een gemiddelde prijsindicatie voor een badkamerrenovatie bij Molenaar ligt tussen € 5.990 en € 30.000. Het is echter belangrijk om te weten dat deze bedragen slechts een algemene schatting zijn. De daadwerkelijke prijs van je aanpassing stellen we vast tijdens het adviesgesprek. 

Voor een nauwkeurig kostenplaatje én om jouw specifieke behoeften te bespreken, raden we aan contact op te nemen met een van onze badkameradviseurs. Zij kunnen je helpen met het vinden van oplossingen die passen binnen jouw budget en tegelijkertijd voldoen aan jouw wensen voor een prachtige badkamer(aanpassing).

Wat bepaalt de prijs van een badkamer?

De prijs van een badkamer wordt beïnvloed door verschillende factoren. Bij Molenaar Badkamers begrijpen we dat elke badkamer uniek is en op maat moet worden gemaakt. Hier zijn enkele aspecten die de prijs van je badkamer kunnen bepalen:

 • De keuze van het glas speelt een cruciale rol, of het nu gaat om douchewanden of spiegels. Transparantie en stijl kunnen variëren, wat invloed heeft op de totale kosten.
 • Onze douchevloeren zijn ontworpen met aandacht voor zowel functionaliteit als esthetiek. De specifieke eigenschappen van de Molenaar-douchevloer, zoals de gepatenteerde antislipcoating, spelen een belangrijke rol. De uitvoerige tests en veiligheidscertificaten waarover onze douchevloeren beschikken, dragen bij aan de geruststelling dat je investeert in een product dat niet alleen stijlvol is maar ook voldoet aan strenge veiligheidsnormen. Deze combinatie van esthetiek, comfort en veiligheid kan de prijs beïnvloeden.
 • Het kiezen van het juiste meubel is niet alleen een kwestie van stijl, maar ook van functionaliteit. Op maat gemaakte meubelopties kunnen de prijs beïnvloeden, afhankelijk van je specifieke behoeften.
 • De stijl van de badkamer, of het nu gaat om een moderne, tijdloze, of industriële uitstraling, zal de keuze van materialen en afwerkingen beïnvloeden. En dat heeft uiteraard invloed op de prijs.
 • De keuze van kranen is meer dan alleen functioneel. Design, materiaal en merk spelen een rol in de uiteindelijke prijs van uw badkamer.
 • De afmetingen van de badkamer hebben direct invloed op de benodigde materialen en arbeid. Een grotere badkamer kan resulteren in extra kosten voor materialen en installatie.

Bij Molenaar Badkamers streven we ernaar om transparantie te bieden in onze prijsstelling. Onze experts staan klaar om je te begeleiden bij het maken van keuzes die passen bij jouw smaak, behoeften en budget. Neem gerust contact met ons op voor badkameradvies - in de showroom óf bij je thuis. 

Wat is de levensduur van een badkamer?

De levensduur van een badkamer kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de kwaliteit van de materialen, de mate van onderhoud en de evolutie van design- en technologietrends. Over het algemeen wordt verwacht dat een Molenaar-badkamer tussen de 15 en 20 jaar meegaat.

De keuze van duurzame materialen, regelmatig onderhoud en het vermijden van overmatig vocht kunnen allemaal bijdragen aan het verlengen van de levensduur van een badkamer. Het is ook belangrijk om rekening te houden met eventuele renovaties of updates die in de loop der jaren nodig kunnen zijn om de functionaliteit en esthetiek van de badkamer te behouden.

Bij Molenaar Badkamers streven we naar duurzame ontwerpen en hoogwaardige materialen, wat bijdraagt aan een langere levensduur van de badkamers die we creëren. Onze experts kunnen ook advies geven over onderhoud en eventuele toekomstige aanpassingen om ervoor te zorgen dat je badkamer er jarenlang prachtig uitziet en goed functioneert.

Hoeveel uur kost het om een badkamer verbouwen?

Een volledige badkamerverbouwing bij Molenaar Badkamers wordt doorgaans uitgevoerd binnen een tijdsbestek van 4 tot 5 werkdagen, waarbij twee ervaren monteurs betrokken zijn. Een wat minder omvangrijke badkamerrenovatie, zoals je bad laten vervangen door een veilige inloopdouche, kan binnen een dag worden gerealiseerd. We streven naar efficiëntie en precisie om een hoogwaardig resultaat te garanderen. Deze planning is gebaseerd op onze ervaring met vergelijkbare projecten en stelt ons in staat om zowel kwaliteit als snelheid te waarborgen.

Onze professionele monteurs werken gestructureerd en met oog voor detail, met als doel de overlast voor jou als klant tot een minimum te beperken. Mocht je aanvullende vragen hebben over de duur van jouw specifieke badkamerverbouwing of andere aspecten van het proces, staan wij ter beschikking om je uitgebreider te informeren en te adviseren op basis van jouw wensen en behoeften.

Waar moet je aan denken bij een nieuwe badkamer?

Bij een nieuwe badkamer zijn er verschillende belangrijke overwegingen om in gedachten te houden. Hier zijn enkele essentiële aspecten:

 1. Budgetplanning: Bepaal vooraf je budget en houd rekening met zowel de kosten van materialen als arbeid.
 2. Functionele indeling: Denk na over de functionele indeling van de badkamer. Hoe wil je de ruimte gebruiken en welke voorzieningen zijn essentieel voor jou?
 3. Stijl en design: Kies materialen, kleuren en accessoires die passen bij jouw persoonlijke smaak. Molenaar heeft vloer- en wandpanelen in allerlei verschillende stijlen: van modern en basic tot hotel chic en industrieel. 
 4. Duurzaamheid: Overweeg duurzame materialen en energiezuinige apparaten om niet alleen het milieu te helpen, maar ook om op de lange termijn kosten te besparen. Denk aan onze Molenaar Warmth Panels, een duurzaam alternatief voor de traditionele radiator. 
 5. Onderhoudsgemak: Kies materialen en oppervlakken die gemakkelijk te onderhouden zijn, zodat je badkamer er langdurig fris en nieuw uitziet. Molenaar Wallpanels zijn vrijwel voegloos en ongevoelig voor schimmels. Ze zijn daarom zeer onderhoudsvriendelijk.
 6. Ventilatie: Zorg voor goede ventilatie om vochtproblemen te voorkomen. Een goed geventileerde badkamer draagt bij aan een gezonde leefomgeving.
 7. Professioneel advies: Raadpleeg een adviseur om je te begeleiden bij het maken van keuzes die zowel praktisch als esthetisch zijn.
 8. Toekomstbestendigheid: Denk aan toekomstige behoeften, vooral als je van plan bent nog lang thuis te blijven wonen. Een veilige inloopdouche en een antislipvoer zijn daarbij essentieel. 

Door deze overwegingen in acht te nemen, kun je een weloverwogen beslissing nemen bij het plannen van jouw nieuwe badkamer.