Witte rechthoekige opstelling met blauwe handdoek en wit primair douchestoeltje

Veilige Inloopdouche 

in 1 dag geplaatst

De showroom in je eigen huis

Gratis inspiratie magazine

Snel en onbezorgd genieten 
van een heerlijke inloopdouche 

Veilig en onbezorgd onder de douche stappen, dát is wat je wilt. Profiteer deze zomer van speciale Summersale-korting van €500,- op je gloednieuwe inloopdouche.

background 2406_Summer-Sale_Widget-Onder_1982x1114

Onbezorgd genieten
Van een heerlijke douche

De badkamer is een plek om onbezorgd te genieten van een heerlijke douche. Dan is het belangrijk dat je met een veilig gevoel onder de douche staat. Met een inloopdouche van Molenaar stap je gemakkelijk en zonder zorgen de douche in. Zo maak je van je badkamer weer een fijne plek om nog lang van te blijven genieten.

01
In 1 dag geplaatst

Geen wekenlange verbouwing: bij Molenaar werken we snel. In 1 dag heb je een nieuwe, veilige inloopdouche.


02
Geen ingrijpende verbouwing

We plaatsen de nieuwe inloopdouche terug op dezelfde plek. We werken schoon en ruimen alles op. Zo ervaar je weinig overlast.


03
Veilig en comfortabel

Met een veilige Molenaar inloopdouche heb je veel bewegingsruimte en is het gemakkelijk om in en uit de douche te stappen.


04
In je eigen stijl

Van basic wit tot luxe marmerlook: met de Wallpanels van Molenaar bepaal je zelf de stijl van je nieuwe inloopdouche.

Van bad 
Naar inloopdouche 

Naarmate je ouder wordt, veranderen je wensen en behoeften met je mee. Dat geldt ook voor de functie van je badkamer. Misschien gebruik je het bad nooit meer. Of je doucht nog in bad, en wordt dat steeds minder comfortabel. Dan is het een goed idee om het bad te vervangen door een inloopdouche. In 1 dag haalt Molenaar het oude bad eruit en plaatst er een veilige, nieuwe inloopdouche voor terug. En dat zonder hak- en breekwerk.

Zit je nog graag in bad, maar is het in- en uitstappen lastig? Denk dan eens aan het Molenaar instapbad. In 1 dag geplaatst, zonder gedoe.

Van Douche
Naar inloopdouche 

Douche je in een douchecabine met hoge instap? En wordt de drempel om onder de douche te stappen, steeds groter? Kies dan voor een veilige Molenaar inloopdouche. Een douche naar douche aanpassing van Molenaar is in 1 dag gerealiseerd. Je stapt de volgende dag al onder je eigen, comfortabele inloopdouche. Zo is douchen geen drempel meer. 

Molenaar Douche elementen

ONTVANG HET 
GRATIS MAGAZINE

Lees alles over de veilige badkameroplossingen van Molenaar, maak kennis met onze vakmensen en bekijk onze werkwijze. Vraag het gratis magazine aan en ontdek de badkamer van morgen!

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-royal Mobile-Onder_magazine_Natasja

Inloopdouche

WERKWIJZE

De inloopdouche van Morgen PRijzen
 

Je bent vast benieuwd naar de prijzen van een Molenaar inloopdouche. Om je een inschatting te geven, hebben we vanaf-prijzen opgesteld. De vanaf-prijs van een inloopdouche is altijd inclusief montage. Je bent verzekerd van de beste prijs-kwaliteitverhouding. Financiële verrassingen achteraf? Daar doen wij niet aan. Zo sta je altijd met een goed gevoel onder je inloopdouche.

Verschillende Stijlen 

HET GEMAK VAN 
EEN ADVIES AAN HUIS

Ervaar het gemak van een advies aan huis. Onze adviseur komt graag langs om je te adviseren over de badkameroplossing die het best bij je wensen en behoeften past.

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-royal 2306_Conversieblokken-1982x1114px-Mobile_Thuisadvies

Bekijk ook onze andere oplossingen

Betonlook Inloopdouche met wastafel

Inloopdouche extra

In 2 dagen een veilige inloopdouche met extra elementen.

Landelijk-Romantisch

Complete badkameraanpassing

Geniet binnen een week van een compleet nieuwe badkamer.

Wellicht vind je dit interessant 

Wat kost een inloopdouche?

De vanafprijs van een nieuwe inloopdouche die in één dag geplaatst wordt is € 5.990,-. Wil je een extra element als een wastafel of toilet, ga je richting een vanafprijs van €7.990,-. Met een complete badkamer­aanpassing kies je voor een volledige vervanging van de badkamer in de stijl jij mooi vindt, inclusief wastafelmeubel, spiegels, luxe vloeren en regendouche. Reken hierbij op een vanafprijs van €15.000,-. Afhankelijk van de stijl die je kiest, de grootte van de badkamer en de toevoeging van luxe elementen als een Sunshower kan de prijs oplopen.

De kosten van een badkamerrenovatie of -verbouwing bij Molenaar Badkamers variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de omvang van de verbouwing, de gekozen materialen en jouw eigen specifieke wensen. Goed om te weten: bij Molenaar zijn de genoemde prijzen altijd inclusief montage. Voor een nauwkeurig kostenplaatje én om jouw specifieke behoeften te bespreken, raden we aan contact op te nemen met een van onze badkameradviseurs. Zij kunnen je helpen met het vinden van oplossingen die passen binnen jouw budget en tegelijkertijd voldoen aan jouw wensen voor een prachtige badkamer(aanpassing).

Wat bepaalt de prijs van een inloopdouche?

De prijs van een inloopdouche wordt beïnvloed door verschillende factoren. Bij Molenaar Badkamers begrijpen we dat elke badkamer uniek is en op maat moet worden gemaakt. Hier zijn enkele aspecten die de prijs van je badkamer kunnen bepalen:

  • De keuze van het glas speelt een cruciale rol, of het nu gaat om douchewanden of spiegels. Transparantie en stijl kunnen variëren, wat invloed heeft op de totale kosten.
  • Onze douchevloeren zijn ontworpen met aandacht voor zowel functionaliteit als esthetiek. De specifieke eigenschappen van de Molenaar-douchevloer, zoals de gepatenteerde antislipcoating, spelen een belangrijke rol. De uitvoerige tests en veiligheidscertificaten waarover onze douchevloeren beschikken, dragen bij aan de geruststelling dat je investeert in een product dat niet alleen stijlvol is maar ook voldoet aan strenge veiligheidsnormen. Deze combinatie van esthetiek, comfort en veiligheid kan de prijs beïnvloeden.
  • De stijl van de inloopdouche, of het nu gaat om een moderne, tijdloze, of industriële uitstraling, zal de keuze van materialen en afwerkingen beïnvloeden. En dat heeft uiteraard invloed op de prijs.
  • De keuze van kranen is meer dan alleen functioneel. Design, materiaal en merk spelen een rol in de uiteindelijke prijs van uw badkamer.
  • De afmetingen van de inloopdouche hebben direct invloed op de benodigde materialen en arbeid. Een grotere douche kan resulteren in extra kosten voor materialen en installatie.

Bij Molenaar Badkamers streven we ernaar om transparantie te bieden in onze prijsstelling. Onze experts staan klaar om je te begeleiden bij het maken van keuzes die passen bij jouw smaak, behoeften en budget. Neem gerust contact met ons op voor badkameradvies - in de showroom óf bij je thuis. 

Wat is de levensduur van een inloopdouche?

De levensduur van een inloopdouche kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de kwaliteit van de materialen, de mate van onderhoud en de evolutie van design- en technologietrends. Over het algemeen wordt verwacht dat een Molenaar-badkamer tussen de 15 en 20 jaar meegaat.

De keuze van duurzame materialen, regelmatig onderhoud en het vermijden van overmatig vocht kunnen allemaal bijdragen aan het verlengen van de levensduur van een inloopdouche. Het is ook belangrijk om rekening te houden met eventuele renovaties of updates die in de loop der jaren nodig kunnen zijn om de functionaliteit en esthetiek van de badkamer te behouden.

Bij Molenaar Badkamers streven we naar duurzame ontwerpen en hoogwaardige materialen, wat bijdraagt aan een langere levensduur van de badkamers die we creëren. Onze experts kunnen ook advies geven over onderhoud en eventuele toekomstige aanpassingen om ervoor te zorgen dat je badkamer er jarenlang prachtig uitziet en goed functioneert.

Hoeveel uur kost het om een inloopdouche verbouwen?

Een veilige en comfortabele inloopdouche in je badkamer laten plaatsen kan doorgaans binnen een dag gerealiseerd worden, waarbij twee ervaren monteurs betrokken zijn. Dat geldt ook als je je bad door een douche laat vervangen. Een volledige badkamerverbouwing bij Molenaar Badkamers, inclusief meubels en optioneel innovatieve elementen als een Sunshower, wordt doorgaans uitgevoerd binnen een tijdsbestek van 4 tot 5 werkdagen. 

Onze professionele monteurs werken gestructureerd en met oog voor detail, met als doel de overlast voor jou als klant tot een minimum te beperken. Mocht je aanvullende vragen hebben over de duur van jouw specifieke badkamerverbouwing of andere aspecten van het proces, staan wij ter beschikking om je uitgebreider te informeren en te adviseren op basis van jouw wensen en behoeften.