Witte rechthoekige opstelling met blauwe handdoek en wit primair douchestoeltje

Veilige Inloopdouche 

in 1 dag geplaatst

De showroom in je eigen huis

Gratis inspiratie magazine

NAJAARSACTIE 
BIJ MOLENAAR

Nu het najaar langzaam aanbreekt en we vaker binnen zijn, is het de ideale tijd om aandacht te besteden aan je badkamer. Om je hierbij te helpen introduceren wij een exclusieve najaarsactie.

background 2308_Najaarsactie_Widget-Rechts_900x1092_Badkamer actie banner mobiel

Onbezorgd genieten
Van een heerlijke douche

De badkamer is een plek om onbezorgd te genieten van een heerlijke douche. Dan is het belangrijk dat je met een veilig gevoel onder de douche staat. Met een inloopdouche van Molenaar stap je gemakkelijk en zonder zorgen de douche in. Zo maak je van je badkamer weer een fijne plek om nog lang van te blijven genieten.

01
In 1 dag geplaatst

Geen wekenlange verbouwing: bij Molenaar werken we snel. In 1 dag heb je een nieuwe, veilige inloopdouche.


02
Geen ingrijpende verbouwing

We plaatsen de nieuwe inloopdouche terug op dezelfde plek. We werken schoon en ruimen alles op. Zo ervaar je weinig overlast.


03
Veilig en comfortabel

Met een veilige Molenaar inloopdouche heb je veel bewegingsruimte en is het gemakkelijk om in en uit de douche te stappen.


04
In je eigen stijl

Van basic wit tot luxe marmerlook: met de Wallpanels van Molenaar bepaal je zelf de stijl van je nieuwe inloopdouche.

Van bad 
Naar inloopdouche 

Naarmate je ouder wordt, veranderen je wensen en behoeften met je mee. Dat geldt ook voor de functie van je badkamer. Misschien gebruik je het bad nooit meer. Of je doucht nog in bad, en wordt dat steeds minder comfortabel. Dan is het een goed idee om het bad te vervangen door een inloopdouche. In 1 dag haalt Molenaar het oude bad eruit en plaatst er een veilige, nieuwe inloopdouche voor terug. En dat zonder hak- en breekwerk.

Zit je nog graag in bad, maar is het in- en uitstappen lastig? Denk dan eens aan het Molenaar instapbad. In 1 dag geplaatst, zonder gedoe.

Van Douche
Naar inloopdouche 

Douche je in een douchecabine met hoge instap? En wordt de drempel om onder de douche te stappen, steeds groter? Kies dan voor een veilige Molenaar inloopdouche. Een douche naar douche aanpassing van Molenaar is in 1 dag gerealiseerd. Je stapt de volgende dag al onder je eigen, comfortabele inloopdouche. Zo is douchen geen drempel meer. 

Molenaar Douche elementen

ONTVANG HET 
GRATIS MAGAZINE

Lees alles over de veilige badkameroplossingen van Molenaar, maak kennis met onze vakmensen en bekijk onze werkwijze. Vraag het gratis magazine aan en ontdek de badkamer van morgen!

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-royal Mobile-Onder_magazine_Natasja

Inloopdouche

WERKWIJZE

De inloopdouche van Morgen PRijzen
 

Je bent vast benieuwd naar de prijzen van een Molenaar inloopdouche. Om je een inschatting te geven, hebben we vanaf-prijzen opgesteld. De vanaf-prijs van een inloopdouche is altijd inclusief montage. Je bent verzekerd van de beste prijs-kwaliteitverhouding. Financiële verrassingen achteraf? Daar doen wij niet aan. Zo sta je altijd met een goed gevoel onder je inloopdouche.

Verschillende Stijlen 

HET GEMAK VAN 
EEN ADVIES AAN HUIS

Ervaar het gemak van een advies aan huis. Onze adviseur komt graag langs om je te adviseren over de badkameroplossing die het best bij je wensen en behoeften past.

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-royal 2306_Conversieblokken-1982x1114px-Mobile_Thuisadvies

Bekijk ook onze andere oplossingen

Betonlook Inloopdouche met wastafel

Inloopdouche extra

In 2 dagen een veilige inloopdouche met extra elementen.

Landelijk-Romantisch

Complete badkameraanpassing

Geniet binnen een week van een compleet nieuwe badkamer.

Wellicht vind je dit interessant