Modern design badkamer met zwarte radiator en hangend wit toilet

Molenaar
Badkamer renovatie

Gratis Inspiratie magazine

Showroom in de buurt vinden

Jouw badkamer renovatie van A tot Z door Molenaar

Molenaar is gespecialiseerd in badkamer renovaties in 1 dag, zonder grote verbouwing. Van kleine tot grote badkamers en van inloopdouches tot complete badkamers. We plaatsen een veilige inloopdouche op maat op de plek van een jouw oude bad of douche. Indien gewenst vervangen we ook vloeren, wanden, wastafelmeubels, radiatoren en het toilet. Op die manier zorgen wij voor een nieuwe badkamer die helemaal aan je wensen en behoeften voldoet. Zo geniet je vandaag al van de badkamer van morgen.

Je badkamer renoveren
Van A tot Z Door Molenaar

Kies voor een badkameraanpassing waar je nu en in de toekomst van geniet. Of je nou op zoek bent naar een doucheaanpassing, een inloopdouche met extra elementen of een compleet nieuwe badkamer: bij Molenaar vind je de badkamer waar jij je thuis in voelt.

background 2311_Najaar_Widget-Onder_1982x1114

Welke badkamer renovatie past bij mij?

Van een veilige inloopdouche tot complete badkameraanpassing, Molenaar heeft een oplossing voor ieder type badkamer. Welke badkamer renovatie het beste past, hangt af van jouw wensen en behoeften.

ONTVANG HET 
GRATIS INSPIRATIEMAGAZINE

Laat je inspireren door verschillende badkamerstijlen, maak kennis met onze vakmensen en lees alles over onze innovatieve producten. Vraag het gratis magazine aan en ontdek de badkamer van morgen!

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-graphite Mobile-Onder_magazine_Natasja

Een badkamer renovatie: waar begin ik?

Wij zijn ons bewust van de impact die een badkamer renovatie kan hebben. Daarom is Molenaar jouw partner in het hele traject van A tot Z. Wij staan voor je klaar om te inspireren, adviseren, installeren en te controleren.

01
Inspireren 


02
Adviseren


03
Installeren


04
Controleren

Stap 1: inspireren

Een nieuwe badkamer begint bij inspiratie opdoen. Je hebt vast al leuke badkamer ideeën gezien. Het kan best lastig zijn om hier een goed beeld bij te vormen. Wij helpen je graag op weg door je te inspireren met mooie voorbeelden. Ga je voor de modern design badkamer, een industriële badkamer of past een landelijke badkamer beter bij je? Bij Molenaar kies je uit verschillende stijlen. Combineren is uiteraard mogelijk! Laat je inspireren door de badkamerstijlen van Molenaar.
 

 

Stap 2: adviseren

Bij Molenaar houden wij het hele traject in eigen hand. Wij hebben een team met deskundige adviseurs die je van A tot Z adviseren. Wij luisteren goed naar jouw specifieke wensen en behoeften. Die vertalen we naar een deskundig advies, inclusief een scherpe offerte en mooie 3D-tekening. Zo krijg je een goed beeld van jouw badkamer renovatie.


Stap 3: installeren

Een badkamer installeren is niet zomaar iets. Daar is echt vakmanschap voor nodig. Bij Molenaar weten wij dit als geen ander. Daarom worden alle monteurs intern opgeleid. Hier krijgen ze relevante technische kennis en leren de benodigde vaardigheden voor het renoveren van badkamers. 

 

Stap 4: controleren

Molenaar levert kwaliteit. Mocht er tijdens een badkamer renovatie toch iets fout gaan, lossen wij dit altijd goed op. Zo zorgen we ervoor dat elke nieuwe badkamer helemaal voldoet aan de verwachtingen.

Laat je inspireren en kies je eigen stijl

badkamer renovatie Prijzen

De prijzen van een badkamer renovatie beginnen bij Molenaar vanaf € 4.990,-. inclusief montage. Dit is de prijs voor de meest eenvoudige badkamer renovatie, waarbij we het oude bad of douche vervangen voor een veilige, basis inloopdouche. Daarnaast is de prijs voor de renovatie afhankelijk van een aantal factoren.

Factoren die de badkamer renovatie prijs bepalen:

  • Wat wil je precies renoveren? Hoe meer wensen je hebt, des te meer de renovatie kost.
  • De gewenste afmetingen van de nieuwe inloopdouche.
  • De materiaal- en stijlkeuze.
  • De hoeveelheid arbeid die we verrichten voor de badkamer renovatie.

Je wilt uiteraard weten wat een badkamer renovatie kost. Wij begrijpen dit goed. Je hebt waarschijnlijk een bepaald budget in gedachten om de badkamer te verbouwen. Molenaar levert maatwerk. Het is daarom lastig om een vaste prijs te geven. Dit is geheel afhankelijk van de gewenste afmetingen, stijlkeuze en de hoeveelheid arbeid. Wel kunnen we een aantal voorbeelden geven.

Het gemak van 
een advies aan huis

Een nieuwe badkamer samenstellen, gewoon vanuit je eigen woonkamer. Molenaar brengt de showroom bij je thuis! Vraag een thuisadvies aan en ontdek de mogelijkheden van Molenaar.  

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-royal 2306_Conversieblokken-1982x1114px-Mobile_Thuisadvies

Hoe weet ik dat mijn badkamer aan vervanging toe is?

Een badkamer kan om diverse redenen aan vervanging toe zijn. Het was misschien de ideale badkamer voor de vorige bewoners, maar jij wilt een nieuwe badkamer die aan jouw wensen en behoeften voldoet. De badkamer kan ook gedateerd zijn of gebreken vertonen, zoals poreuze voegen of loszittende tegels.

Wellicht speelt je leeftijd ook een rol. Veel badkamers zijn namelijk nog niet klaar voor de toekomst door gebrek aan veiligheid en comfort. Denk aan een gladde vloer, hoge opstap of gebrek aan houvast.

Een nieuwe inloopdouche 
zonder breken

Wil je een nieuwe badkamer, maar heb je geen zin in een lange verbouwing met veel breekwerk? Dan is Molenaar dé partij die je kan helpen met deze badkamer renovatie. Je kunt ervoor kiezen om je bad te vervangen door een inloopdouche. Zeker als je blij bent met de rest van de badkamer. Ook kan je ervoor kiezen om je douchecabine te vervangen door een inloopdouche.
 

Badkamer renoveren met een nieuwe look

Wil je een nieuwe badkamerlook? Dan zijn er een aantal mogelijkheden om jouw badkamer te renoveren zonder breekwerk. Zo zijn onze waterdichte Wallpanels de perfecte oplossing om je badkamer een nieuwe look te geven. Onze Wallpanels zijn duurzaam, stijlvol en gemakkelijk schoon te maken. Daarnaast kan je ook kiezen voor een complete badkameraanpassing inclusief toilet, wastafelmeubel en een nieuwe radiator. Zo krijgt jouw badkamer een geheel nieuwe look. Zonder breekwerk, maar met moderne badkamermaterialen.

Meer informatie? Ontvang ons gratis magazine