Modern-Levendig

Moderne Badkamerstijl

Gratis Inspiratie magazine

Showroom in de buurt vinden

Moderne Badkamerstijl

De moderne badkamer is dé perfecte keuze als je ultieme luxe wilt ervaren in je eigen badkamer. De badkamer staat bekend om zijn strakke afwerking en is ingericht volgens de nieuwste trends. Een badkamermeubel met greeploze lades, een luxe regendouche en een design radiator. In dit strakke interieur met warme uitstraling ervaar je het gevoel van ultieme luxe.

Vind een Molenaar showroom in de buurt

2404_Algemeen_Widget-Onder_1982x1114

Modern Levendig
Badkamerstijl

De modern levendig badkamer straalt luxe uit door de rustige basis met houten details. De natuurlijke elementen zoals een houtlook badkamermeubel gecombineerd met rustige kleuren in verschillende tinten, zorgen voor levendigheid in deze badkamer. Een moderne radiator en chique spiegel maken deze badkamer tot een sfeervol geheel. 

Modern Rustig
Badkamerstijl

Waan jezelf in een oase van rust. Met wallpanels in lichte aardetinten en subtiel ogende details is deze moderne badkamer een plek om ultiem te ontspannen. Aangevuld met accessoires volgens de modernste technieken, zoals een zoals een spiegel met ingebouwd licht en een functie voor ontwaseming.

Moderne uitrusting

Een badkamer met een moderne uitstraling, heeft ook moderne accessoires nodig. Zo hebben we bij Molenaar innovatieve spiegels, bijvoorbeeld een Bluetooth spiegel waarmee je je favoriete muziek kunt luisteren tijdens het douchen. Of een badkamerspiegel met ingebouwde verlichting of ingebouwd verwarmingselement. Handig! 

IMG_7570
druppel

Badkamerelementen 

Ontvang het 
gratis inspiratiemagazine

Laat je inspireren door verschillende badkamerstijlen, maak kennis met onze vakmensen en lees alles over onze innovatieve producten. Vraag het gratis magazine aan en ontdek de badkamer van morgen!

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-graphite Mobile-Onder_magazine_los

Gerelateerde blogs

Laat je inspireren door onze stijlen

Veelgestelde vragen

Welke kenmerken definiëren de moderne badkamerstijl van Molenaar?

Eigentijds ontwerp met strakke lijnen, minimalistische elementen en gebruik van moderne materialen. Denk hierbij aan een badkamermeubel met greeploze lades, een luxe regendouche en een designradiator. Lees hier meer over de moderne badkamerstijl.

Binnen het assortiment van Molenaar zijn legio mogelijkheden. Zoveel zelfs dat we die helaas niet allemaal kunnen tonen in onze showrooms. Tijdens het adviesgesprek maken we gebruik van technische tekeningen, afbeeldingen en een 3D-ontwerp om een helder beeld te scheppen van de mogelijke opties voor de badkamerrenovatie. Onze deskundige adviseurs bij Molenaar helpen je graag bij het kiezen van de ideale badkamerstijl die bij jou past. Of het nu gaat om industrieel, basic, landelijk, chic, marmer of modern, zij bieden inzicht en begeleiding om jouw badkamerrenovatie tot een persoonlijk en stijlvol succes te maken.

Kan ik mijn eigen badkamerstijl kiezen, of zijn er maatwerkopties?

Bij Molenaar bieden we een scala aan maatwerkopties, maar we gaan verder dan dat. We kijken graag samen met jou naar mogelijkheden om een stijl te vinden die perfect aansluit op jouw persoonlijke wensen en behoeften. Tijdens het adviesgesprek maken we gebruik van technische tekeningen, afbeeldingen en een 3D-ontwerp om een helder beeld te scheppen van de mogelijke opties voor jouw favoriete badkamerstijl. Onze adviseurs staan klaar om je te begeleiden bij het creëren van een badkamer die volledig aan jouw verwachtingen voldoet.

Kan ik elementen uit verschillende stijlen combineren in mijn moderne badkamerrenovatie?

Zeker. Je kunt elementen uit verschillende stijlen combineren om een unieke moderne badkamer te creëren die volledig aan jouw voorkeuren voldoet. Onze adviseurs staan klaar om je te helpen bij het samenstellen van een perfecte mix die past bij jouw smaak en behoeften.

Zijn er aanpassingsmogelijkheden om de moderne badkamerstijl aan mijn persoonlijke voorkeuren aan te passen?

Bij Molenaar streven we ernaar om je de mogelijkheid te bieden je badkamerrenovatie aan te passen aan jouw persoonlijke voorkeuren. Onze adviseurs staan klaar om samen met jou door de verschillende stijlopties te gaan en eventuele aanpassingen te bespreken. Of het nu gaat om specifieke kleuren, materialen of andere persoonlijke details, we streven ernaar om jouw wensen te integreren in het ontwerp. Op die manier creëren we samen een badkamer die niet alleen functioneel is, maar ook perfect aansluit bij jouw smaak en levensstijl. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en jouw ideale badkamer vorm te geven.

Zijn er prijsverschillen tussen de verschillende badkamerstijlen?

Ja, er kunnen prijsverschillen zijn tussen de verschillende badkamerstijlen. De kosten van een badkamerrenovatie zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de gekozen stijl, de materialen en eventuele extra opties als een Sunshower. De vanafprijs van een nieuwe inloopdouche die in één dag geplaatst wordt is € 5.990,-. Wil je een extra element als een wastafel of toilet, ga je richting een vanafprijs van €7.990,-. Met een complete badkamer­aanpassing kies je voor een volledige vervanging van de badkamer in de stijl jij mooi vindt. Reken hierbij op een vanafprijs van €15.000,-.

Over het algemeen zijn badkamerstijlen met meer luxe details iets duurder vanwege de gebruikte materialen en extra voorzieningen. De iets eenvoudigere Molenaar-basicstijl is kostenefficiënter.

Onze adviseurs kunnen je helpen bij het vinden van een badkamerstijl die past binnen jouw budget en tegelijkertijd voldoet aan jouw wensen en behoeften. We streven ernaar transparant te zijn over de kosten en zorgen voor duidelijke prijsinformatie tijdens het adviesgesprek.