Modern-Levendig

Moderne Badkamerstijl

Gratis Inspiratie magazine

Showroom in de buurt vinden

Moderne Badkamerstijl

De moderne badkamer is dé perfecte keuze als je ultieme luxe wilt ervaren in je eigen badkamer. De badkamer staat bekend om zijn strakke afwerking en is ingericht volgens de nieuwste trends. Een badkamermeubel met greeploze lades, een luxe regendouche en een design radiator. In dit strakke interieur met warme uitstraling ervaar je het gevoel van ultieme luxe.

Vind een Molenaar showroom in de buurt

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-sand 2309_Open-huis_mobiel

Modern Levendig
Badkamerstijl

De modern levendig badkamer straalt luxe uit door de rustige basis met houten details. De natuurlijke elementen zoals een houtlook badkamermeubel gecombineerd met rustige kleuren in verschillende tinten, zorgen voor levendigheid in deze badkamer. Een moderne radiator en chique spiegel maken deze badkamer tot een sfeervol geheel. 

Modern Rustig
Badkamerstijl

In de modern rustig badkamer waan je je in een oase van rust. Met wallpanels in lichte aardetinten en subtiel ogende details is deze moderne badkamer een plek om ultiem te ontspannen. Aangevuld met accessoires volgens de modernste technieken, zoals een zoals een spiegel met ingebouwd licht en een functie voor ontwaseming.

Moderne uitrusting

Een badkamer met een moderne uitstraling, heeft ook moderne accessoires nodig. Zo hebben we bij Molenaar innovatieve spiegels, bijvoorbeeld een Bluetooth spiegel waarmee je je favoriete muziek kunt luisteren tijdens het douchen. Of een badkamerspiegel met ingebouwde verlichting of ingebouwd verwarmingselement. Handig! 

IMG_7570
druppel

Badkamerelementen 

Ontvang het 
gratis inspiratiemagazine

Laat je inspireren door verschillende badkamerstijlen, maak kennis met onze vakmensen en lees alles over onze innovatieve producten. Vraag het gratis magazine aan en ontdek de badkamer van morgen!

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-graphite Mobile-Onder_magazine_los

Gerelateerde blogs

Laat je inspireren door onze stijlen