Instapbad hero in natuurlijke badkamer desktop

Van bad naar instapbad

Gratis Inspiratie magazine

De showroom in je eigen huis

Van bad naar instapbad

Een bad in de badkamer is pure luxe. Een warm bad geeft ontspanning en een moment voor jezelf. Maar hoe ontspannen ga je nog in bad als de hoge badrand je belemmert om veilig en comfortabel in bad te stappen?

Je hebt er vandaag de dag misschien nog geen last van, maar je wilt je voorbereiden op de toekomst. Tegelijkertijd wil je de luxe van een ligbad niet kwijtraken. Dan biedt Molenaar de ideale oplossing: een instapbad met deur. We noemen dit ook wel een bad-douche-combinatie. Wij vervangen je huidige bad voor een comfortabel instapbad in 1 dag. Zo heb je vandaag al een badkamer die klaar is voor morgen.


  • Geen ingrijpende verbouwing
  • Binnen 1 dag geplaatst
  • Eigen vakkundige monteurs
  • +10.000 klanten gingen je voor
  • 24 maanden CBW-garantie
  • Beste klantwaardering in de branche

Hoe werkt een instapbad met deur?

Een Molenaar instapbad is een normaal bad met deur. De waterdichte deur bevindt zich aan de lange zijde van het bad en zorgt voor een veilige en lage instap. Je stapt eenvoudig in de badkuip en sluit het deurpaneel af via de vacuüm sluiting. Dit werkt met een kliksysteem. Dan laat je het bad vollopen met water en geniet je van een heerlijk, warm bad. Ben je klaar? Je laat het water helemaal afvoeren en vervolgens open je de deur eenvoudig door deze naar boven te trekken. Zonder zorgen stap je het bad weer uit.

HET GEMAK VAN 
EEN ADVIES AAN HUIS

Ervaar het gemak van een advies aan huis. Onze adviseur komt graag langs om je te adviseren over de badkameroplossing die het best bij je wensen en behoeften past.

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-royal 2306_Conversieblokken-1982x1114px-Mobile_Thuisadvies

Instapbad: douche en bad in één

Het instapbad van Molenaar is eigenlijk een douche en bad in 1. De bad-douche-combinatie is een ideale oplossing als je een kleine badkamer hebt, maar graag geniet van zowel een douche als een bad.

Het instapbad wordt geleverd met een stevige glazen douchewand. De douchewand is gemaakt van veiligheidsglas en voorkomt dat de badkamervloer nat wordt. Een natte vloer is namelijk glad en kan erg onveilig zijn.


Het instapbad plaatsen

Molenaar is gespecialiseerd in het vervangen van je oude bad voor een comfortabel instapbad. We plaatsen het instapbad in 1 dag, zonder hak- en breekwerk. We beginnen eerst met het verwijderen van het oude bad. Als dat klaar is, plaatsen we op dezelfde plek het comfortabele instapbad terug. Het bouwafval nemen we mee en we laten alles schoon en netjes achter voor gebruik. Zo zit je niet in de rommel en geniet je vandaag al van de badkamer van morgen.

Ervaar het instapbad

Het Molenaar instapbad is een prachtige oplossing om je badkamer klaar te maken voor de toekomst. Ben je benieuwd of dit bad met deur iets voor jou is? We nodigen je van harte uit in onze inspiratiecentra om het bad te bekijken.

Maak een afspraak met onze adviseur in de showroom en ontvang direct een 3D-tekening en een scherpe offerte. Zo weet je precies wat jouw nieuwe badkamer kost.

Meer informatie? Ontvang ons gratis magazine

Wellicht vind je dit ook interessant