Water ontharder

Molenaar 
waterontharder

Geniet van zijdezacht water

Dagelijks genieten van 
zijdezacht water

Geen kalkaanslag meer, een langere levensduur van huishoudelijke apparaten en een gezonde huid. Er zijn genoeg redenen om over te stappen op zacht water. Met de Aqua Soft waterontharder van Molenaar haal je al deze voordelen in huis. Zo geniet je dagelijks van zijdezacht water.

 

ALLE VOORDELEN 
OP EEN RIJ


  • De huid voelt zachter aan
  • Vermindering lichamelijke klachten
  • Verlengde levensduur van kranen, douchekoppen, leidingen en apparatuur
  • Geen kalkafzetting en witte waas
  • Minder slijtage van kleding en altijd een zachte was
  • Lagere energiekosten

Ontvang het 
gratis inspiratiemagazine

Laat je inspireren door verschillende badkamerstijlen, maak kennis met onze vakmensen en lees alles over onze innovatieve producten. Vraag het gratis magazine aan en ontdek de badkamer van morgen!

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-graphite Mobile-Onder_magazine_los

Schoonmaken is een eitje

Zacht water bevat geen kalk. En geen kalk betekent ook geen kalkaanslag in de badkamer. De badkamer is dus vrij van witte aanslag en doffe glans. Dit is een groot voordeel voor je douchevloer, glaswand en douchegarnituur. In het bijzonder voor donkere materialen: een zwarte kraan blijft ook écht zwart.

Schoonmaken gaat sneller

Hard boenen en schrobben om kalkaanslag te verwijderen is niet meer nodig met de Aqua Soft waterontharder. Daardoor gaat schoonmaken veel gemakkelijker. En door schoon te maken met zacht water, verwijder je ook bestaande kalkresten.


Streeploos opdrogen

Lelijke strepen op de spiegel of de glaswand na het schoonmaken: we kennen ze allemaal. Deze strepen worden veroorzaakt door kalk. Zacht water is dus dé oplossing om ervan af te komen.

Lange levensduur en geschikt voor ieder huishouden

Door de Aqua Soft waterontharder gaan kranen, douchekoppen en apparatuur veel langer mee. Ook de waterleidingen blijven kalkvrij. Daardoor is de doorstroom van het water altijd optimaal. De Aqua Soft wordt geïnstalleerd in de meterkast of watermeterput. Dit maakt de waterontharder geschikt voor vrijwel ieder huishouden.

Vind een Molenaar showroom in de buurt

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-sand 2311_Open-huis-November_Widget-Onder_1982x1114

Zijdezacht water en een zijdezachte huid

Gladde en gezonde huid

Hard water laat kalkresten achter op de huid. Deze deeltjes veroorzaken huidirritaties en een droge huid. Zacht water voelt heerlijk aan en droogt de huid veel minder uit. Een glad aanvoelende huid is het resultaat! Dit is erg prettig voor mensen die last hebben van een huidaandoening: 
klachten als eczeem kunnen aanzienlijk verminderen.


Langere levensduur wasgoed

Ook voor wasgoed is zacht water een uitkomst. Net als bij je huid zorgt hard water ervoor dat kalkdeeltjes achterblijven op de was. Daardoor voelt de was ruw aan en gaat het eerder kapot. Bij zacht water is dit niet het geval. De was blijft zacht aanvoelen. Bovendien heb je minder wasmiddel nodig. Zo geniet je extra lang van je fijne badhanddoeken.

Duurzame oplossing

Energiebesparend

Met de Aqua Soft waterontharder van Molenaar bespaar je een hoop op energiekosten. Omdat apparaten als boilers normaal gesproken last krijgen van kalkaanslag, hebben ze veel meer energie nodig om hun werk te blijven doen. De Aqua Soft waterontharder zorgt ervoor dat al je huishoudelijke apparatuur, waaronder vaatwassers en koffiezetapparaten, minder stroom hoeven te verbruiken.

Duurzaam

Gebruik je zacht water? Dan kan vuil zich minder goed hechten en zijn oppervlakten gemakkelijker schoon te maken. Hierdoor heb je veel minder schoonmaakmiddelen nodig. En dat is goed voor het milieu. Bovendien gaan huishoudelijke apparaten veel langer mee, waardoor ze minder vaak vervangen hoeven te worden.

BENIEUWD NAAR DE
Aqua Soft waterontharder?

Alle Badkamerelementen

GERELATEERDE BLOGS

MEER INFORMATIE ? ONTVANG HET GRATIS MAGAZINE