Water ontharder

Molenaar 
kalkpreventiesysteem

Geniet van gezonder water

Dagelijks genieten van 
gezond water en minder kalkaanslag

Geen kalkaanslag meer, een langere levensduur van douchekoppen en kranen en sneller en gemakkelijker je badkamer poetsen. Met het Kalkaanslag Preventiesysteem van Molenaar haal je al deze voordelen in huis. Zo geniet je dagelijks van gezonder water.

 

ALLE VOORDELEN 
OP EEN RIJ


  • Geen kalkafzetting en witte waas
  • Behoud van calcium in het water
  • Langere levensduur van kranen, douchekoppen, leidingen en apparatuur
  • 100% veilig voor drinkwater
  • Makkelijk te plaatsen in alle (ook kleinere) ruimtes
  • Geen stroom of afvoer nodig, dus lagere energiekosten

Ontvang het 
gratis inspiratiemagazine

Laat je inspireren door verschillende badkamerstijlen, maak kennis met onze vakmensen en lees alles over onze innovatieve producten. Vraag het gratis magazine aan en ontdek de badkamer van morgen!

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-graphite Mobile-Onder_magazine_los

Gezond voor jou en de badkamer

Langer genieten van een schone, frisse badkamer? Ons kalkpreventiesysteem biedt uitkomst. Het verschil met een waterontharder is dat calcium niet uit het water wordt gefilterd. Calcium is een bouwstof voor je lichaam, dus het is gezonder om dit in het water te laten. Om je badkamer toch tegen verkalking te beschermen is er een kleine hoeveelheid natuurlijk bindmiddel toegevoegd. Dat is honderd procent veilig voor het drinkwater; dit product is getest door TNO en voldoet aan de NEN-EN-1212-normen. 

Schoonmaken gaat sneller

Hard boenen en schrobben om kalk te verwijderen is niet meer nodig. Het preventiesysteem van Molenaar voorkomt dat kalkaanslag zich vormt op oppervlakken zoals tegels, kranen en douchewanden. Je houdt én tijd over én de badkamer is nog schoner.


Streeploos opdrogen

Lelijke strepen op de spiegel of de glaswand na het schoonmaken: we kennen ze allemaal. Deze strepen worden veroorzaakt door kalk. Het kalkpreventiesysteem is dé oplossing om ervan af te komen.

Lange levensduur en geschikt voor ieder huishouden

Door het Kalkaanslag Preventiesysteem gaan kranen, douchekoppen en apparatuur veel langer mee. Ook de waterleidingen blijven kalkvrij. Daardoor is de doorstroom van het water altijd optimaal. De waterontharder wordt geïnstalleerd in de meterkast of watermeterput. Dit maakt het systeem geschikt voor vrijwel ieder huishouden.

Vind een Molenaar showroom in de buurt

2404_Algemeen_Widget-Onder_1982x1114

Gezond water en een zijdezachte huid

Gladde en gezonde huid

Hard water laat kalkresten achter op de huid. Deze deeltjes veroorzaken huidirritaties en een droge huid. Zacht water voelt heerlijk aan en droogt de huid veel minder uit. Een glad aanvoelende huid is het resultaat! Dit is erg prettig voor mensen die last hebben van een huidaandoening: klachten als eczeem kunnen aanzienlijk verminderen.


Langere levensduur wasgoed

Ook voor wasgoed is zacht water een uitkomst. Net als bij je huid zorgt hard water ervoor dat kalkdeeltjes achterblijven op de was. Daardoor voelt de was ruw aan en gaat het eerder kapot. Bij zacht water is dit niet het geval. De was blijft zacht aanvoelen. Bovendien heb je minder wasmiddel nodig. Zo geniet je extra lang van je fijne badhanddoeken.

Duurzame oplossing

Energiebesparend

Met het Kalkaanslag Preventiesysteem van Molenaar bespaar je een hoop op energiekosten. Omdat apparaten als boilers normaal gesproken last krijgen van kalkaanslag, hebben ze veel meer energie nodig om hun werk te blijven doen. Het preventiesysteem zorgt ervoor dat al je huishoudelijke apparatuur, waaronder vaatwassers en koffiezetapparaten, minder stroom hoeven te verbruiken.

Duurzaam

Nog een voordeel van het Molenaar-preventiesysteem: vuil kan zich minder goed hechten, waardoor je je badkamer makkelijker schoonmaakt. Hierdoor heb je veel minder schoonmaakmiddelen nodig en dat is goed voor het milieu. Bovendien gaan huishoudelijke apparaten veel langer mee, waardoor ze minder vaak vervangen hoeven te worden.

BENIEUWD NAAR HET
Kalkaanslag Preventiesysteem?

Alle Badkamerelementen

GERELATEERDE BLOGS

MEER INFORMATIE ? ONTVANG HET GRATIS MAGAZINE