Modern design badkamer met zwarte radiator en sunshower op achtergrond

Molenaar 
Radiator

Stijlvol en aangenaam warm

Badkamerradiator

verwarming en kapstok in één

Na een verfrissende douche jezelf afdrogen met een warme handdoek: een heerlijk gevoel. Met de juiste radiator is het altijd aangenaam warm in je badkamer. Bovendien is een radiator nog eens handig om je handdoek te laten drogen of om je badjas aan op te hangen. De keuze in radiatoren is groter dan je denkt. Ontdek de mogelijkheden!

Ontvang het 
gratis inspiratiemagazine

Laat je inspireren door verschillende badkamerstijlen, maak kennis met onze vakmensen en lees alles over onze innovatieve producten. Vraag het gratis magazine aan en ontdek de badkamer van morgen!

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-graphite Mobile-Onder_magazine_los

Een radiator die past bij je stijl

Badkamerradiatoren zijn er in verschillende modellen. De traditionele handdoekradiator heeft horizontale buizen waar je je handdoeken gemakkelijk overheen kunt leggen. Ook mooi: een designradiator met verticale buizen. Een radiator in de badkamer is vaak chroomkleurig, maar dat hoeft zeker niet. Een zwarte designradiator past bij een moderne stijl. Ga je voor een frisse look, dan past een witte radiator daar perfect bij.

Stijlvolle radiator in de badkamer

De radiator is een echt stijlelement. Met het juiste model past de badkamerradiator helemaal bij de stijl die je voor ogen hebt.

Warmth Panel
de alternatieve radiator

Een keer wat anders dan een traditionele radiator? Een alternatieve verwarmingsbron is het Molenaar Warmth Panel. Dit duurzame verwarmingselement met verlichting zorgt voor een aangename warmte in de badkamer door middel van infrarood.

 

Alle Badkamerelementen

GERELATEERDE BLOGS

MEER INFORMATIE ? ONTVANG HET GRATIS MAGAZINE