2401_Blog-Badkamertrends-2024_Hero-Mobile_2560x1200px

Badkamertrends van 2024

Gratis inspiratiemagazine

Showroom in de buurt vinden

Molenaar signaleert deze 5 fantastische badkamertrends van 2024

Nieuw jaar, nieuwe trends. En zo stuitte Molenaar op een handvol inspirerende badkamerstijlen: van zachte elegantie en luxe koperaccenten tot hotel chic en Japandi. Verbouwplannen, óf gewoon lekker op ontdekkingstocht? Wij hebben de 5 nieuwste 2024-trends voor de badkamer opgetrommeld.

Badkamertrend 1

Reliëf of ronde vormen in de badkamer

In 2024 omarmen we de zachte kant van design met badkamerelementen die reliëf en ronde vormen combineren. Denk aan badmeubels met een subtiel effect, of organisch gevormde spiegels. Dit creëert een gevoel van zachtheid en nodigt uit tot ontspanning, perfect als je jouw badkamer wilt transformeren tot een oase van rust.

Vrijstaand bad

Wil je ronde en organische vormen groter toepassen in de badkamer? Dan kun je bijvoorbeeld denken aan een rond en ovaal vrijstaand bad. Veel mensen ruilen echter hun ligbad om voor een inloopdouche. Ligbaden en met name een vrijstaand bad nemen namelijk veel ruimte in. Daardoor zijn ze niet geschikt voor kleinere badkamers.

Ontvang het 
gratis inspiratiemagazine

Laat je inspireren door verschillende badkamerstijlen, maak kennis met onze vakmensen en lees alles over onze innovatieve producten. Vraag het gratis magazine aan en ontdek de badkamer van morgen!

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-graphite Mobile-Onder_magazine_los

Badkamertrend 2 

Japandi 

Een beetje dat spa-gevoel in de badkamer? Ga voor de Japandi-stijl, een mix van Japanse eenvoud en Scandinavische klasse. Minimalistisch, functioneel en toch warm, voorbeeld door het gebruik van houttinten. Denk bijvoorbeeld aan de houtlook wandpanelen van Molenaar, die in mum van tijd geplaatst kunnen worden, perfect in combinatie met Warmth Panels voor nóg meer warmte - letterlijk en figuurlijk. Een perfecte keuze voor wie houdt van eenvoud met een vleugje elegantie. Less is more!

Meer weten over de natuurlijke badkamerlook? Bekijk dan ook eens de natuurlijke badkamerstijl van Molenaar.

Badkamertrend 3

Trendkleuren: beige

Beige is terug en deze keer in de badkamer! Deze neutrale tint straalt tijdloze warmte uit en vormt de perfecte achtergrond voor andere kleuren en texturen. Of je nu kiest voor beige wandpanelen, handdoeken of accessoires, je zorgt hoe dan ook voor een rustige look-and-feel. Ideaal voor een ontspannende douche na een drukke dag.

2401_Blog-Badkamertrends-2024_Trend-3_1900x1424px-2
druppel

Badkamertrend 4 

Koper in kranen

Zwarte kranen zijn én blijven populair, maar goud, brons en koper zijn in opkomst. Sterker nog, het is één van de 2024-badkamertrends. Met deze edele metalen geef je de badkamer een luxe touch en zorg je tegelijkertijd voor warmte en karakter. Het klinkt eenvoudig en dat is het ook: met een gouden, bronzen of koperen kraan als statement transformeer je de badkamer tot een ware blikvanger.

DE KRANEN VAN MOLENAAR IN HET ECHT BEKIJKEN? 

Badkamertrend 5

Hotel chic

Verander je badkamer in een chique hotelsetting. Met rijke texturen, elegant licht en luxe accessoires waan je je in een spa. Het draait allemaal om die heerlijke verwenmomentjes en het genieten van een spa-achtige ambiance in je eigen huis. En gelukkig kunnen we aan deze badkamertrend prima gehoor geven bij Molenaar met onze luxueuze badkamerstijlen.

GERELATEERDE BLOGS

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Molenaar nieuwsbrief