Zwarte douchestoel met leuningen met cactus op planchet


Houvast 
onder de douche

Badkamerbeugels, handgrepen en douchestoelen

Veilig en zeker 

Douchen met houvast attributen

Douchen kan steeds lastiger worden als je wat minder vast op je benen komt te staan. Extra houvast in de douche biedt dan zekerheid. Daar zorgen de slimme en stevige Molenaar handgrepen, muurbeugels en douchestoelen voor in de badkamer voor. Zo geniet je onbezorgd van een heerlijke douche.

Meer informatie over 
onze houvast attributen?

Van beugel tot douchestoel

Er bestaan verschillende hulpmiddelen die het douchen weer gemakkelijker maken. Badkamerbeugels en handgrepen zorgen dat je niet valt tijdens het douchen. Is staand douchen lastig? Een comfortabele douchestoel biedt uitkomst.


Beugels en handgrepen in de badkamer

Douchebeugels en handgrepen zijn ideaal als je wat extra stabiliteit nodig hebt. We plaatsen onze stevige, hoge kwaliteit beugels en handgrepen waar ze nodig zijn: alleen in de douche of ook bij het toilet. Ben je tijdelijk minder mobiel of zit je in een rolstoel? Ook dan bieden beugels en grepen uitkomst. Door de hulpmiddelen op meerdere plekken te plaatsen, wordt de badkamer weer een veilige plek.

Inklapbare douchestoel voor nu of in de toekomst

Een douchestoel is een uitkomst voor mensen die niet lang zelf kunnen staan, mensen die door iemand anders gewassen worden of mensen die het simpelweg prettig vinden om zittend te douchen. Een inklapbaar douchezitje van Molenaar biedt dan de extra ondersteuning die je nodig hebt. Zo geniet je, zonder zorgen, van een heerlijke douche.

De Molenaar douchestoel is eenvoudig op te klappen. Huisgenoten die geen stoel nodig hebben, hebben er zo geen last van. De opklapbare douchestoel is compact en daardoor zeer geschikt voor krappere ruimtes. Kies je voor een Molenaar badkamer, maar ben je nu nog niet toe aan een douchezitje? De stoel kan ook op een later moment worden geplaatst.

Ontvang het 
gratis inspiratiemagazine

Laat je inspireren door verschillende badkamerstijlen, maak kennis met onze vakmensen en lees alles over onze innovatieve producten. Vraag het gratis magazine aan en ontdek de badkamer van morgen!

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-graphite Mobile-Onder_magazine_los

Alle BADKAMERELEMENTEN

GERELATEERDE BLOGS

MEER INFORMATIE? ONTVANG HET GRATIS MAGAZINE