Showroom Roden met 3 tafels voor shamrock groene muur van voor situatie

SHOWROOM

MOLENAAR Roden
 

Bezoek ons Open Huis! 

Ontdek de badkamerstijlen en mogelijkheden van Molenaar tijdens ons Open Huis! Op zaterdag 25 maart staan de deuren van onze showrooms in Roden, Katwijk, Best, Breda en Heerlen voor je open. Een afspraak maken is niet nodig: je kunt gewoon binnenlopen! Onze adviseurs verwelkomen je met koffie en wat lekkers, laten de collectie van Molenaar zien en beantwoorden al je vragen. Ben je enthousiast en wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Dan kun je ter plekke een thuisadvies inplannen met één van onze adviseurs. Doe je dit tijdens het Open Huis, dan krijg je een leuke goodiebag mee.  

We hopen je te zien op 25 maart!   

OPENINGSTIJDEN

Maandag

Gesloten

Dinsdag

tot

Woensdag

tot

Donderdag

tot

Vrijdag

tot

Zaterdag

tot

Zondag

Gesloten

ADRESGEGEVENS

Westeresch 8
9301 ZW Roden

Route plannen
Maps_vestigingen_website_Roden

EEN SHOWROOM VOL INSPIRATIE EN ADVIES

Kom naar de showroom in Roden en ervaar de Molenaar collectie in het echt! In onze showroom vind je meerdere badkameropstellingen. We laten je graag kennismaken met onze materialen, kleuren, stijlen en onze innovatieve producten.

SPONTAAN BEZOEK OF OP AFSPRAAK 

Breng je een spontaan bezoek aan de showroom? Houd er dan rekening mee dat er niet altijd een adviseur aanwezig is om vragen te beantwoorden. Om een passend advies te ontvangen, raden we aan om van tevoren een afspraak in te plannen met de adviseur.

WAT HOUDT EEN ADVIESGESPREK IN?

Een badkamer waar jij je in thuis voelt. Daar gaan we naar op zoek tijdens het adviesgesprek in de showroom. De adviseur neemt uitgebreid de tijd voor een passend advies op basis van jouw wensen en maakt een 3D-tekening van jouw keuzes. Ook voor badkamers met ongebruikelijke afmetingen denkt de adviseur mee over een geschikte oplossing. Een showroomafspraak is uiteraard geheel vrijblijvend.

 Wil je meer weten over het showroombezoek? Showroomadviseur Robbert vertelt je alles over de inhoud van het gesprek.

Ontvang het 
gratis inspiratiemagazine

Laat je inspireren door verschillende badkamerstijlen, maak kennis met onze vakmensen en lees alles over onze innovatieve producten. Vraag het gratis magazine aan en ontdek de badkamer van morgen!

Desktop-Rechts_magazine desktop Magazine_Mockup mobile