Showroom Roden met 3 tafels voor shamrock groene muur van voor situatie

SHOWROOM

MOLENAAR Roden
 

OPENINGSTIJDEN

*(Maandag geopend, geen adviseur aanwezig)

Maandag

Gesloten

Dinsdag

tot

Woensdag

tot

Donderdag

tot

Vrijdag

tot

Zaterdag

tot

Zondag

Gesloten

ADRESGEGEVENS

Westeresch 8
9301 ZW Roden

Route plannen
Maps_vestigingen_website_Roden

Plan je 
showroom­afspraak

De Molenaar collectie in het echt bekijken? Kom langs in de showroom en ontdek de verschillende badkamerstijlen en mogelijkheden van Molenaar. We staan klaar om je te adviseren.

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-sand 2306_Conversieblokken-1982x1114px-Mobile_Showroomafspraak

EEN SHOWROOM VOL INSPIRATIE EN ADVIES

Kom naar de showroom in Roden en ervaar de Molenaar collectie in het echt! In onze showroom vind je meerdere badkameropstellingen. We laten je graag kennismaken met onze materialen, kleuren, stijlen en onze innovatieve producten.

SPONTAAN BEZOEK OF OP AFSPRAAK 

Breng je een spontaan bezoek aan de showroom? Houd er dan rekening mee dat er niet altijd een adviseur aanwezig is om vragen te beantwoorden. Om een passend advies te ontvangen, raden we aan om van tevoren een afspraak in te plannen met de adviseur.

WAT HOUDT EEN ADVIESGESPREK IN?

Een badkamer waar jij je in thuis voelt. Daar gaan we naar op zoek tijdens het adviesgesprek in de showroom. De adviseur neemt uitgebreid de tijd voor een passend advies op basis van jouw wensen en maakt een 3D-tekening van jouw keuzes. Ook voor badkamers met ongebruikelijke afmetingen denkt de adviseur mee over een geschikte oplossing. Een showroomafspraak is uiteraard geheel vrijblijvend.

 Wil je meer weten over het showroombezoek? Showroomadviseur Robbert vertelt je alles over de inhoud van het gesprek.

Ontvang het 
gratis inspiratiemagazine

Laat je inspireren door verschillende badkamerstijlen, maak kennis met onze vakmensen en lees alles over onze innovatieve producten. Vraag het gratis magazine aan en ontdek de badkamer van morgen!

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-graphite Mobile-Onder_magazine_los