Landelijk-Romantisch

Molenaar pinksteractie
voor Plus leden

Gratis Inspiratie magazine

Showroom in de buurt vinden

Pinksteractie Bij Molenaar Badkamers

Van 29 mei t/m 1 juli profiteer je van €500 korting op een inloopdouche* die helemaal past bij je wensen. Molenaar inloopdouches hebben een veilige antislip douchevloer, onderhoudsarme Wallpanels (in diverse designs), een kwalitatieve douche glijstang én een stevige glaswand. Wil je naast een inloopdouche ook een nieuw wastafelmeubel, toilet of radiator? Wij laten je graag de mogelijkheden zien. Kom naar de showroom en laat je inspireren door ons uitgebreide aanbod! 

Kun je niet direct beslissen? Geen probleem. Als je op een van deze dagen een thuisadvies/(vervolg)afspraak maakt, ontvang je de korting in de vorm van een voucher.

* De Pinksteractie is geldig van 29 mei t/m 1 juli en op alle inloopdouches.

Plan je 
showroom­afspraak

De Molenaar collectie in het echt bekijken? Kom langs in de showroom en ontdek de verschillende badkamerstijlen en mogelijkheden van Molenaar. We staan klaar om je te adviseren.

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-sand 2306_Conversieblokken-1982x1114px-Mobile_Showroomafspraak

Welke inloopdouche past bij mij?

Molenaar heeft de oplossing voor jouw badkamer. Of je nu alleen je bad of douche wil vervangen voor een veilige inloopdouche, of toch gaat voor een complete badkameroplossing. Wij realiseren je wensen in een mum van tijd.

Laat je inspireren door onze stijlen

Onze unieke WERKWIJZE

badkamer renovatie Prijzen

De prijzen van een badkamer renovatie beginnen bij Molenaar vanaf € 4.990,-. inclusief montage. Dit is de prijs voor de meest eenvoudige badkamer renovatie, waarbij we het oude bad of douche vervangen voor een veilige, basis inloopdouche. Daarnaast is de prijs voor de renovatie afhankelijk van een aantal factoren.

Oneindige keuze badkamerelementen 

Vind een Molenaar showroom in de buurt

2404_Algemeen_Widget-Onder_1982x1114

Onze Voor en na foto's