2406_Summer-Sale_Hero-Mobile_2560x1200px_V2-TEST

SUMMER SALE BIJ
Molenaar

Gratis inspiratie magazine

Showroom in de buurt vinden

Snel en onbezorgd  genieten

€500 Euro korting

Je eigen huis, die fijne plek met alle herinneringen. Daar wil je het liefst toch nog heel lang blijven wonen? Een Molenaar-badkamer is écht iets voor jou. Door het bad of de douche te vervangen door een comfortabele inloopdouche kun je nog jaren onbezorgd genieten van je huis. En de plaatsing wordt snel en zonder gedoe gedaan, vaak al in één dag. Bij Molenaar vind je de badkamer waar jij je thuis in voelt.

Profiteer nu van zomers voordeel en ontvang € 500,-* korting op jouw nieuwe inloopdouche. Maak vandaag nog een afspraak met onze adviseurs, in een van onze showrooms of bij jou in de woonkamer - jij bepaalt!

*Lees hier de actievoorwaarden. 

01
In 1 dag geplaatst

Geen wekenlange verbouwing: bij Molenaar werken we snel. In 1 dag heb je een nieuwe, veilige inloopdouche.


02
Geen ingrijpende verbouwing

We plaatsen de nieuwe inloopdouche terug op dezelfde plek. We werken schoon en ruimen alles op. Zo ervaar je weinig overlast.


03
Veilig en comfortabel

Met een veilige Molenaar inloopdouche heb je veel bewegingsruimte en is het gemakkelijk om in en uit de douche te stappen.


04
In je eigen stijl

Van basic wit tot luxe marmerlook: met de Wallpanels van Molenaar bepaal je zelf de stijl van je nieuwe inloopdouche.

ONTVANG HET 
GRATIS INSPIRATIEMAGAZINE

Laat je inspireren door verschillende badkamerstijlen, maak kennis met onze vakmensen en lees alles over onze innovatieve producten. Vraag het gratis magazine aan en ontdek de badkamer van morgen!

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-graphite Mobile-Onder_magazine_Natasja

Van bad 
Naar inloopdouche 

Naarmate je ouder wordt, veranderen ook je badkamerbehoeften. Misschien gebruik je je bad nooit meer en wil je liever een inloopdouche voor meer veiligheid en comfort. Bij Molenaar vervangen onze vakkundige monteurs het bad door een inloopdouche in slechts één dag, zonder breekwerk en gedoe. Zit je tóch graag in bad maar vind je het lastig of zelfs gevaarlijk om in en uit te stappen, is ons instapbad met deur een geweldige oplossing. 

Van Douche
Naar inloopdouche 

Douche je in een douchecabine met hoge instap? En wordt de drempel om onder de douche te stappen steeds groter? Kies dan voor een veilige Molenaar-inloopdouche. Een renovatie zonder gedoe, want deze aanpassing is binnen één dag gerealiseerd. Je stapt de volgende dag al onder je eigen, comfortabele inloopdouche. 

2401_LP-Molenaar-10-jaar-Tijdlijn_1320x990px-8

Vakmanschap
in eigen huis

Bij Molenaar hebben we vakmanschap hoog in het vaandel staan. Dat betekent dat we onze eigen vakkundige monteurs in huis hebben, die elke dag weer met passie en precisie aan de slag gaan om jouw badkamerdromen werkelijkheid te maken. Met ons vakmanschap kunnen we snel en efficiënt werken, zonder concessies te doen aan kwaliteit. Zo ben je altijd verzekerd van een badkamerrenovatie die tot in de puntjes is verzorgd.

Het gemak van 
een advies aan huis

Een nieuwe badkamer samenstellen, gewoon vanuit je eigen woonkamer. Molenaar brengt de showroom bij je thuis! Vraag een thuisadvies aan en ontdek de mogelijkheden van Molenaar.  

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-royal 2306_Conversieblokken-1982x1114px-Mobile_Thuisadvies

Voor en na
een badkamer­renovatie van Molenaar

Je badkamer is vaak de eerste plek waar je je dag begint en eindigt. Maar wat als die ruimte niet meer veilig is of een opknapbeurt nodig heeft? Dan ben je misschien toe aan een badkamerrenovatie. We begrijpen dat dit geen overhaaste beslissing mag zijn. Om je een idee te geven van de mogelijkheden, delen we graag onze recente badkamerrenovaties. 

De veilige inloopdouche van Morgen Prijzen
 

Je bent vast benieuwd wat een inloopdouche in 1 dag van Molenaar kost. De vanafprijzen van de inloopdouche zijn altijd inclusief montage. Je bent verzekerd van de beste prijs-kwaliteitverhouding. Financiële verrassingen achteraf? Daar doen wij niet aan. Zo sta je altijd met een goed gevoel onder je inloopdouche.

Oneindige keuze badkamerelementen 

Vind een Molenaar showroom in de buurt

2404_Algemeen_Widget-Onder_1982x1114

ONTDEK WAT KLANTEN ZEGGEN OVER MOLENAAR