Badkamer woestijnzand met ronde spiegel en kleine douche met glas inclusief matte strook

Van douche naar inloopdouche

Gratis Inspiratie magazine

De showroom in je eigen huis

douche eruit, inloopdouche erin. En dat in één dag!

Wil je de badkamer klaarmaken voor de toekomst, maar heb je nog een onveilige douche? Wij vervangen je douche met hoge opstap door een veilige inloopdouche. Dit doen we in slechts 1 dag, zonder ingrijpende verbouwing. Zo kan je weer veilig douchen in de huidige badkamer.

Een ruime douche waar je onbezorgd kan genieten. Wie wil dat niet? Iedere levensfase brengt nieuwe wensen en behoeften met zich mee. De badkamer van morgen is wellicht niet de badkamer van vandaag. Een kleine cabine met gladde vloer en hoge opstap is helaas voor veel mensen nog de standaard. Molenaar helpt om je badkamer klaar te maken voor de toekomst. Wij zijn dé specialist in het plaatsen van een veilige inloopdouche.

Molenaar biedt een prachtige oplossing: in 1 dag vervangen je oude bad of douche voor een comfortabele inloopdouche. Deze inloopdouche is voorzien van alle gemakken en handige hulpmiddelen. Zo wordt veilig douchen weer de norm en geniet je vandaag al van de badkamer van morgen.

Heb je een bad, maar heb je liever een comfortabele inloopdouche? Ontdek hier hoe Molenaar jouw bad vervangt voor een comfortabele douche in 1 dag.

Een Inloopdouche 
in 1 dag geplaatst

De inloopdouche van Molenaar maakt van de badkamer weer een fijne plek waar jij je thuis in voelt. Een hoge opstap of gladde vloer is daarmee verleden tijd. De comfortabele douche voldoet aan alle eisen die Molenaar aan haar kwaliteitsproducten stelt. Denk aan een antislip douchevloer, stevige glazen douchewanden, onderhoudsvrije Wallpanels en een CoolContact thermostaatkraan.

Molenaar inloopdouche kosten

Je wilt natuurlijk wel weten wat een nieuwe douche gaat kosten. Dat is begrijpelijk. Je hebt waarschijnlijk een bepaald budget in gedachten. Wij maken iedere inloopdouche op maat op basis van jouw wensen en behoeften. Zo krijg je een mooi aanbod met een scherpe prijs.

Het gemak van 
een advies aan huis

Een nieuwe badkamer samenstellen, gewoon vanuit je eigen woonkamer. Molenaar brengt de showroom bij je thuis! Vraag een thuisadvies aan en ontdek de mogelijkheden van Molenaar.  

background 2306_Conversieblokken-900x1165px-Desktop_0-Gradient-royal 2306_Conversieblokken-1982x1114px-Mobile_Thuisadvies

Heldere uitleg over mogelijkheden, werkwijze en kosten

“Korte tijd later kwam een adviseur van Molenaar bij ons op bezoek. Hij heeft precies uitgelegd wat de mogelijkheden waren, wat er moest gebeuren en wat dit zou gaan kosten. Vervolgens kregen we de tijd om alles op een rijtje te zetten en een keuze te maken.”

Meer informatie? Ontvang ons gratis magazine 

Meer dan een veilige inloopdouche

Wij zijn gespecialiseerd in badkamer renovaties in 1 dag, zonder grote verbouwing. Van kleine tot grote badkamers en van inloopdouches tot complete badkamers. We plaatsen een veilige inloopdouche op maat op de plek van jouw oude bad of douche. Wil je de hele badkamer renoveren? We hebben een ruime collectie aan vloeren, wanden, wastafelmeubels, radiatoren en toiletten. Ook die plaatsen we snel en zonder gedoe. Inmiddels hebben we al meer dan 10.000 klanten mogen helpen aan hun droombadkamer. Op die manier zorgen we voor een nieuwe badkamer die helemaal aan jouw wensen en behoeften voldoet. Zo geniet je vandaag al van de badkamer van morgen.

Onze andere oplossingen