Actie Voorwaarden

 Actievoorwaarden Najaarsactie

  1. De najaarsactie van € 500,- korting op een inloopdouche en € 250,- korting op een innovatieartikel (Warmthpanel, Sunshower en Douchewc) is geldig tot 31 oktober 2023.
  2. De € 250,- korting op een innovatieartikel geldt alleen in combinatie met de aankoop van een douche- op badkameroplossing.
  3. Indien je in de periode tot 31 oktober 2023 een thuisadvies/vervolgafspraak maakt, ontvang je de korting in de vorm van een voucher die tijdens dit vervolggesprek in te leveren is. De voucher is geldig tot 31 december 2023.
  4. De actie kan niet gecombineerd worden met andere lopende acties.
  5. Op deze actie is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing. Voor zover deze op onderhavige actie van toepassing is handelt Molenaar in het bijzonder in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen.
  6. Molenaar is niet aansprakelijk voor eventuele typ-, druk- of zetfouten.
  7. In het geval je een opmerking, vraag of klacht heeft over deze actie dan kun je contact opnemen met het Klant Contact Center op telefoonnummer 0341 – 232300 of mailen via de website www.molenaar.nl
  8. Door deelname aan de actie verklaart de deelnemer akkoord te gaan met de bovenstaande actievoorwaarden.

Versie 1.0, september 2023 Molenaar Badkamers B.V.

Je badkamer renoveren
Van A tot Z Door Molenaar

Kies voor een badkameraanpassing waar je nu en in de toekomst van geniet. Of je nou op zoek bent naar een doucheaanpassing, een inloopdouche met extra elementen of een compleet nieuwe badkamer: bij Molenaar vind je de badkamer waar jij je thuis in voelt.

background 2311_Najaar_Widget-Onder_1982x1114


Molenaar 
WARMTH PANEL