CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon

Kies voor vakmanschap

» Veilige Molenaar comfortdouche

» Zonder ingrijpende verbouwing

» Binnen 1 dag geplaatst

» Eigen vakkundige montagedienst

» +10.000 klanten gingen u voor

» 24 maanden CBW garantie

Home » Montagekorting

Bad/douche eruit, veilige inloopdouche erin!

Wilt u meer ruimte, een nieuwe uitstraling en gemakkelijk in- en uit de douche stappen? Wij vervangen uw bad  of douche door een veilige inloopdouche in 1 dag en dat zonder ingrijpende verbouwing.

Nu tot €900,- montagekorting

Montagekorting bij Molenaar. U ontvangt nu tot €900,- montagekorting bij aankoop van een veilige Molenaar douche! Grijp nu uw kans en laat uw bad of douche vervangen door een veilige inloopdouche van Molenaar. Ontvang gratis de brochure of plan direct een adviesgesprek bij u thuis.

 

 

 

Gratis brochure aanvragen

De 5 zekerheden van Molenaar

1. Vriendelijk. Molenaar is altijd vriendelijk als een vertrouwde partner die er is als je hem nodig hebt.

2. Recht door zee. Molenaar is duidelijk in haar communicatie. We zeggen wat kan en niet kan binnen onze dienstverlening en natuurlijk….binnen budget en geen financiële verassingen achteraf.

3. Veiligheid. Molenaar wil het aantal valincidenten onder ouderen voorkomen. Daarmee is uw veiligheid onze belangrijkste prioriteit in het adviseren en plaatsen van veilige inloopdouches.

4. In 1 keer goed. Molenaar streeft ernaar om altijd alles wat we doen in 1 keer goed te doen. Een efficiënte manier van werken geeft  minimale overlast en maximale gemoedsrust.

5. Snelheid. Molenaar wil goed en vooral snel zijn. Snel in het verbeteren van uw veiligheid. Snel in het beantwoorden van al uw vragen. Snel in de levering van uw aankoop. Snel in de metamorfose van uw badkamer.

Plan adviesgesprek

Ontvang gratis de inspiratiegids

  • Meer dan 30 pagina's vol inspiratie en informatie over onze oplossingen en veilig douchen
  • Jaarlijks meer dan 15.000 keer aangevraagd.
  • Ontvang de inspiratiegids binnen 2 werkdagen thuis.