CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon
Wilt u weten wat wij in verband met corona doen? Klik hier

Warme en onbezorgde feestdagen

Home » Molenaar bij u thuis » Molenaar bij u thuis december

Molenaar bij u thuis

Elke maand komt Molenaar bij u thuis met een leuke en informatieve nieuwsbrief. Deze maand is het thema ‘Ontzorgen’: een van de kernwaarden van Molenaar.

In deze nieuwsbrief laten we u daarom precies zien hoe wij uw eventuele zorgen over de verbouwing van uw badkamer wegnemen. Ook vertellen we u graag wat wij doen om te zorgen voor de samenleving. We geven u tips om goed voor uzelf te blijven zorgen en blikken terug op onbezorgde tijden. En uiteraard staat er weer een mooie winactie voor u klaar. Veel leesplezier gewenst!

Heeft u vragen of suggesties? Laat het ons weten!

Welkom van onze gastvrouw

Het is weer december! De laatste maand van een bewogen jaar is aangebroken. Wat is er al veel op ons afgekomen! En we zijn er nog niet vanaf: ook de feestdagen zullen we anders dan anders beleven. Waar we normaal met de hele familie aan tafel zitten, vieren we de kerstdagen dit jaar in kleine kring. Wat niet is veranderd, is dat de kerstdagen draaien om liefde, warmte en aandacht. Of u nu bij elkaar bent, of op afstand meegeniet. Ik wens u hele fijne dagen!

Warme kerstgroet,

Corine de Groot- van Olst
Gastvrouw Molenaar

Kerstkaartenactie

Eenzaamheid is een onderwerp dat het afgelopen jaar veel ter sprake is gekomen. Niet voor niets dat ‘eenzaamheidsvirus’ op de nominatielijst voor het Woord van het Jaar 2020 staat. Bij Molenaar zetten we ons actief in om eenzaamheid onder ouderen tegen te gaan. Om hen tijdens de feestdagen een warm hart toe te dragen, doen we mee aan de kerstkaartenactie van het Nationaal Ouderenfonds. Wij hebben al een hoop kaarten geschreven!

Ontspanmomentje

Om goed voor uzelf te zorgen, zijn momenten van rust erg belangrijk. Er is geen betere plek om even lekker te ontspannen dan onder de douche! Voor de ultieme ontspanning gebruikt u douchegel met geuren als lavendel, vanille, patchoeli of sandelhout. Heeft u een droge huid? Gebruik dan een olie in plaats van een gel. Na het douchen is het heerlijk om een kopje thee te drinken. Dit is bovendien goed voor de vochtopname van de huid. Kies voor theesmaken als rooibos, kamille of citroenmelisse, deze hebben een rustgevende werking.

Kerstnostalgie: onbezorgde tijden

Druipende kaarsen in de boom, een zelfgemaakte kerststal en eindeloze potjes Pimpampet: herinnert u zich nog hoe de kerstdagen er vroeger uitzagen? Het lijken onbezorgde tijden. Waar de kerstartikelen nu al in oktober in de winkel liggen, werd de boom vroeger pas opgetuigd als de kerstvakantie definitief was begonnen. Al kon dat nog heel wat voeten in de aarde hebben. Ballen van glas, waar er altijd wel een of twee van sneuvelden, en de zoektocht naar dat ene kapotte lampje in de lichtsnoer dat ervoor zorgde dat de hele boom zonder licht zat. Voor het kerstdiner geen exotische maaltijden, maar stoofpeertjes en rollade. En als toetje een zelfgebakken tulband, Saroma pudding uit een pakje of een Viennetta ijstaart. Heerlijk!

Zoek de verschillen

Het is weer tijd voor een prijsvraag! Deze keer een puzzel met een kersttintje. Ontdekt u de 8 verschillen in de onderstaande afbeeldingen? Mail uw antwoord vóór 21 december 2020 naar marketing@molenaar.nl.

Omdat kerst een tijd van geven is, kunt u deze maand een extra leuk cadeau winnen. Onder de inzenders met het juiste antwoord verloten we namelijk 5 Bladcadeau giftcards t.w.v. 20 euro.

Veel puzzelplezier!

Prijsvraag Molenaar