CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon
Home » 50PlusBeurs 2018

Molenaar op de 50Plusbeurs 2018

Na het grote succes van afgelopen jaar, zijn wij ook dit jaar weer aanwezig op de 50Plusbeurs 2018 in de jaarbeurs Utrecht. Met een stand van 120m2 presenteren wij onze veilige badkamer oplossingen, nieuwste collecties en nog veel meer inspiratie en informatie. U vindt in en rondom de stand adviseurs die u alles kunnen vertellen over onze badkamer oplossingen, waar u aan moet denken bij het aanpassen van de badkamer en maatwerkadvies. Komt u van 18 t/m 22 september 2018 naar onze stand voor een gratis kop koffie?

Wilt u alvast onze gratis brochure ontvangen met informatie over onze badkamer oplossingen, collecties en ervaringen van onze klanten? Vraag deze dan hieronder aan en u ontvangt dit inspiratieboek binnen 2 werkdagen thuis.

Ontvang nu de gratis brochure

  • Meer dan 30 pagina's vol inspiratie en informatie over onze oplossingen en veilig douchen
  • Jaarlijks meer dan 15.000 keer aangevraagd.
  • Ontvang de brochure binnen 2 werkdagen thuis.

Bezoek onze stand

We ontmoeten u graag op onze stand (E12) in hal 8. Hier demonstreren wij onze badkamer collecties, informeren u graag over de veilige opties en de mogelijkheden in uw badkamer. Onze adviseurs staan voor u klaar.

Beurs korting: Nu tot € 1.000,- korting

Tijdens de 50Plusbeurs van 18 t/m 22 september 2018 ontvangt u tot € 1.000,- korting bij aankoop van een comfortdouche uit de Primair(+) of Deluxe(+) collectie.

Bekijk actie

Maak kans op een gratis Molenaar comfortdouche

U maakt kans op een gratis Molenaar comfortdouche door het maken van een afspraak voor een adviesgesprek tijdens de 50+beurs in Utrecht.

Bekijk actie

Facebook actie: Hoe geniet u onder de douche?

Win één van de vele leuke prijzen, waaronder een weekendje weg t.w.v. € 200,-, door een foto te sturen naar marketing@molenaar.nl hoe u geniet onder de douche. U kunt de foto ook direct plaatsen op onze Facebook pagina. Meer informatie over de actie en hoe u een foto op Facebook kunt plaatsen vind u via onderstaande link.

Bekijk actie

50Plusbeurs tickets bestellen met korting

Molenaar biedt u de gelegenheid om toegangskaarten te kopen met korting. Met onderstaande kortingscode ontvangt u € 8,- korting per ticket. U betaalt dan geen € 17,50, maar slechts € 9,50 per toegangskaart. Aan de kassa  kosten de tickets zelfs € 20,-.

Kortingscode: Molenaar

Ga via onderstaande link naar de website van de 50Plus beurs en vul de kortingscode in het veld ‘actiecode’. Vervolgens klikt u op ‘activeer’.

Tickets bestellen

50Plusbeurs openingstijden

De 50PlusBeurs is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Aansluitend Silver Show van 17.15 tot 19.00 uur. Hiervoor heb je aparte tickets nodig en deze kun je hier bestellen.

Bereikbaarheid 50Plusbeurs Jaarbeurs Utrecht

Parkeren

Er is voldoende parkeergelegenheid rondom de Jaarbeurs. Je kunt op het parkeerterrein van de Jaarbeurs voor € 4,- per uur of voor €16,50 de hele dag parkeren. Parkeerkaarten zijn verkrijgbaar bij de kassa’s van de Jaarbeurs en in de speciale automaten bij ingang Oost en ingang West.

Navigatieadres

Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

Openbaar vervoer

De Jaarbeurs is op 5 minuten loopafstand van Utrecht Centraal.
Klik hier voor meer info over Bus of Trein Dagtochten.