CheckedcancelDOUCHE_Iconspinnerstore-icon
Wilt u weten wat wij in verband met corona doen? Klik hier

Het luxe hotelgevoel bij u thuis

Home » Badkamer inspiratie » Comfort en luxe Molenaar badkamer

Ultiem douchegenot in eigen badkamer

Het genot van een luxe hoteldouche, maar dan bij u thuis! Wanneer u kiest voor een Molenaar badkamer, dan krijgt u verschillende opties en extra keuzemogelijkheden om de badkamer comfortabeler te maken. Zo beleeft u het hotelgevoel in uw eigen badkamer! We zetten een aantal mogelijkheden voor u op een rij.

Antislip douchevloer

De antislip douchevloer van Molenaar is niet alleen de veiligste van Nederland, maar is ook nog eens ontzettend comfortabel. De antislip coating voelt warm en comfortabel aan onder uw voeten en geeft veel grip, zodat u met een veilig gevoel onder de douche stapt. De douchevloer is verkrijgbaar in diverse kleuren. Zo richt u uw badkamer naar eigen smaak in!

Lees meer over de antislip douchevloer

Sunshower

De kracht van de zon, het hele jaar door! De Sunshower maakt gebruik van de kracht van zonlicht om de bloedcirculatie te verbeteren en de vitamine D aanmaak van uw lichaam te stimuleren. Hierdoor voelt u zich fitter, vitaler en energieker. En dat allemaal in uw eigen douche!

Ontdek de Sunshower

Douchewc voor ultiem comfort en hygiëne

Heeft u weleens van de douchewc van Geberit gehoord? Steeds meer mensen ontdekken het comfort en hygiëne van het reinigen met water na een toiletbezoek. Met warm water reinigt u gevoelige lichaamsdelen beter en zachter dan met toiletpapier. Dit geeft een ultiem verfrissend gevoel!

Ontdek de douchewc in één van onze showrooms

Regendouche van Hansgrohe

Bij Molenaar werken we uitsluitend met A-kwaliteit producten van gerenommeerde merken, zoals Hansgrohe. Hansgrohe is al 120 jaar een begrip in de sanitairwereld. De regendouche van Hansgrohe, met afzonderlijk afneembare handdouche, maakt dat u iedere dag met plezier onder de douche stapt. Puur genieten!

Vraag onze brochure aan

Ontvang de gratis brochure

  • Meer dan 30 pagina's vol inspiratie en informatie over onze oplossingen en veilig douchen.
  • Meer dan 100.000 keer aangevraagd.
  • Ontvang de inspiratiegids binnen 2 werkdagen thuis.